Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 26 670
  • 441
  •   3
Отговори
# 405
  • София
Точно три месеца след поставянето на ботокс от Георгиевски, ефекта е вече 0 /нула/. Предните пъти поне 4 месеца стоеше, сега 3 месеца, а сложих в 3-те зони. Кажете къде и кой слага ботокс и поне 5-6 месеца да държи.

# 406
Никой.

# 407
При себе си забелязах , че с всяко слесващо слагане на ботокс, той ме държи все по -малко.Последния път слагах на чело и ми издържа точно месец, направо се потресох- почти 400 лв за един месец. Вече две години не съм слагала и страшно се сбръчках в гневната , защото имам силна  мимика . Сега се чудя какво да правя -да се бода ли , при кой  , направо не знам 🙄

# 408
Нали знаете и за антителата към ботокса, които се развиват.Така казват лекарите, де:)))

# 409
При себе си забелязах , че с всяко слесващо слагане на ботокс, той ме държи все по -малко.Последния път слагах на чело и ми издържа точно месец, направо се потресох- почти 400 лв за един месец. Вече две години не съм слагала и страшно се сбръчках в гневната , защото имам силна  мимика . Сега се чудя какво да правя -да се бода ли , при кой  , направо не знам 🙄
400 лв не е ли прекалено ниска цена? За колко зони е това?
Тук в Пловдив три зони вървят около 650 -700 лв, не знам колко време ще държи.

# 410
Този цена беше преди две години. Иначе това беше третото ми поставяне, не знам дали може е от третия път да имам вече антитела.

# 411
А при Георгиевски цените как вървят за филъри на новото място? Някой знае ли?

# 412
Мисля, че цените са като в Дрема акт.

# 413
  • София
Не зависи от лекаря, а от ботокса и организма- при един и същи лекар имам различни резултати. Ето, сега като ме окепазиха съвсем февруари удрям 6 мес, а тъпите клешачи едва едва почват да се вдигат. Като е добре, ме пуска за 3 Grinning това е животът...

# 414
  • Варна
Аз гледам да си поставям по-рядко, през повече от 6-7 месеца,като 3 от тях не мога да се понасям, де, та антитела не знам дали запазвам, но все таки ботокса ме държи не повече от 3-4 месеца, четвъртия на издихания. Не знам решението за това чудо…

# 415
Какво бихте препоръчали за фини линии на деколте ? На 30 години съм.

# 416
При мен богоксът при Георгиевски не е мръднал от октомври, даже май септември слагах, че бяхме на море, за на ММ рд, който е на 01.09 и помня, че тогава бях вече с ботокс. При мен рецептата е два ретуша, обаче през 3 седмици. Така го установихме с Георгиевски. Миналият път така ме държа почти през цялата бременност. Пусна ме чак към 8мия месец.

# 417
Каква е цената на ботокса при Георгиевски или ако звънна по телефона ще кажат.

# 418
650 -три зони

# 419
  • София
Моят Георгиевски го постави на 09.10, ретуша беше точно след две седмици на 23.10, но при мен вече никакъв го няма... Не ми е оферта на три месеца да слагам нов.

Общи условия

Активация на акаунт