Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 33 029
  • 557
  •   3
Отговори
# 540
[Нормално ли е от вчера до днес да спаднат толкова?

# 541
Да, и още ще спадат.

# 542
Здравейте,за назолабиалните бръчки кой филър е подходящ, притесняваме да не се получи още по голямо свличане на лицето.Имам 2 скулптри октомври и ноември.

# 543
Привет! Търся доктор, който работи с ботокс различен от Мерц, BOCOUTURE. Благодаря! ☕
П.п издирвам такъв, който работи в гр.Русе или Плевен Simple Smile

# 544
Момичета колко дълго време пиете колаген?
Трябва ли да се прави почивка и спиране за известно време?

# 545
Здравейте,  момичета,
Пиша по страничен въпрос.
Преди бременността ми ходих при д-р Михайлов в Skin line за няколко процедури и бях мн доволна.
Наскоро реших да отида, но той вече не работи там от 2025-та лятото.
Попринцип бях отишла при него след препоръка на Алена.
Дали знаете къде работи вече?
Благодаря

# 546
За ботокс в Дерма акт ,кой  ще препоръчате.За датата ,която искам аз няма свободни часове при Трендафилова и Клакова.

# 547
Чилингирова

# 548
  • София
Някой слагал ли е Karisma?Доволни ли сте?
Понеже лицето ми е доста слабо и с цел сочност,хидратация,леко повдигане обмислям да поставя Juvederm Voluma 1мл в средна част и след това Karisma.

# 549
  • София
Понеже лицето ми е доста слабо и с цел сочност,хидратация,леко повдигане обмислям да поставя Juvederm Voluma 1мл в средна част и след това Karisma.

Бърдаров ми направи план с него, но Трендафилова каза, че има много по-добри възможности и препоръча Скулптра, та така и не сложих. Ще ми е интересно и на мен да прочета мнения..

# 550
  • София
Аз сложих Каризма в събота, съвсем малко на лицето, повече на шия, защото имам Хармоника от септември и Skin vive от декември. Докторката каза, че няма смисъл цялото количество Карисма, а то е 2мл да са на лицето, защото е достатъчно хидратирано и добре поддържано, затова повечето на шията наблегна.

# 551
  • София
Аз сложих Каризма в събота, съвсем малко на лицето, повече на шия, защото имам Хармоника от септември и Skin vive от декември. Докторката каза, че няма смисъл цялото количество Карисма, а то е 2мл да са на лицето, защото е достатъчно хидратирано и добре поддържано, затова повечето на шията наблегна.

Забелязва ли се незабавен ефект върху шията?

# 552

Бърдаров ми направи план с него, но Трендафилова каза, че има много по-добри възможности и препоръча Скулптра, та така и не сложих. Ще ми е интересно и на мен да прочета мнения..
Аз правя Каризма вече няколко години. Избрах я пред Скулптрата, като по- безопасен вариант. Четох много за странични ефекти от по- старата формулировка на Скулптрата, а и моята лекарка не я препоръчва. Хармоника е друг тип продукт, а аз търсех нещо точно стимулиращо колагена.
 Karisma е продукт, произведен изцяло на естествена основа- чист колаген от копринени буби. Патент и производство в Италия, а и като количество- 2 мл на съвсем приемлива цена.
Направих последния Протокол с продукта през април, като така стават общо 4 х2 мл за 3 години. Тази година пак ще правя около март- април. Слагам в лице, шия на втора процедура, деколте, ще добавям и ръце тази пролет. За мен това е алтернатива засега, на други по-агресивни колагеностимулатори с хидроксилапатит, полимлечна киселина и други силно рекламирани и таргетирани по клиниките продукти.
Имам свеж, хидратиран и сочен вид на кожата, няма обеми, но някакси  изглежда плътен тургура. С продукт като Karisma нямам очаквания за ефект като от филър или лифтинг, а за вид на поддържана естествена кожа.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 19:09 от ellis

# 553
  • София
Не забелязвам все още ефект върху шията, но ще дам време.

# 554
  • в 1001-та нощ
Здравейте,  момичета,
Пиша по страничен въпрос.
Преди бременността ми ходих при д-р Михайлов в Skin line за няколко процедури и бях мн доволна.
Наскоро реших да отида, но той вече не работи там от 2025-та лятото.
Попринцип бях отишла при него след препоръка на Алена.
Дали знаете къде работи вече?
Благодаря

Работи в собствена клиника 👌

Момичета колко дълго време пиете колаген?
Трябва ли да се прави почивка и спиране за известно време?
Зависи от продукта 👌

Общи условия

Активация на акаунт