Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 33 537
  • 563
  •   7
Отговори
# 555
ellis, къде слагахте Каризма и има ли ефект върху контура на долната част на лицето? Има ли поне малко лифтинг ефект?

# 556
ellis, къде слагахте Каризма и има ли ефект върху контура на долната част на лицето? Има ли поне малко лифтинг ефект?
В Хил Клиник на Московска /за София/.
Не знам дали е само от Каризма, но да- има лек лифтинг и уплътняване на кожата, предполагам от новия колаген, но ефектът е “естествен резултат”, не е “ драстична промяна” каквато има след филър.

# 557
Пак да питам за микрониделинга има ли ефект върху леки белези?

# 558
Има при мен.Не се заличи, но се подобри вида му.

# 559
Здравейте,  момичета,
Пиша по страничен въпрос.
Преди бременността ми ходих при д-р Михайлов в Skin line за няколко процедури и бях мн доволна.
Наскоро реших да отида, но той вече не работи там от 2025-та лятото.
Попринцип бях отишла при него след препоръка на Алена.
Дали знаете къде работи вече?
Благодаря

Работи в собствена клиника 👌

Момичета колко дълго време пиете колаген?
Трябва ли да се прави почивка и спиране за известно време?
Зависи от продукта 👌
Може ли повече инфо за клиниката на Михайлов? Име или адрес

# 560
Здравейте, нещо все на кофти дерматолози попадам и нищо не се променя. Ситуацията - на 40 години, с доста фина и реактивна(зачервяваща се) кожа, доста слабо лице,  хлътване под очите с леки тъмни кръгове и бръчици при усмихване, леко свличане на контура в долната част.
Правят ми само някакви лазерни процедури, за които, доколкото знам, още повече стопяват лицето.
Какво да направя за малко елегантен plump ефект е подобряване на околоочна зона без да заприличам на плашило и кого да посетя в София?

# 561
  • в 1001-та нощ
Колаген с ХК на първо време Simple Smile Ще светнеш бързо 🫠

# 562
  • Варна
Колагенов стимулатор, скин бустери, ботокс за фините бръчици. Прием на хидролизиран колаген вътрешно.

# 563
Здравейте, нещо все на кофти дерматолози попадам и нищо не се променя. Ситуацията - на 40 години, с доста фина и реактивна(зачервяваща се) кожа, доста слабо лице,  хлътване под очите с леки тъмни кръгове и бръчици при усмихване, леко свличане на контура в долната част.
Правят ми само някакви лазерни процедури, за които, доколкото знам, още повече стопяват лицето.
Какво да направя за малко елегантен plump ефект е подобряване на околоочна зона без да заприличам на плашило и кого да посетя в София?
Все едно мен описахте😉

Общи условия

Активация на акаунт