Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 33 779
  • 566
  •   3
Отговори
# 555
ellis, къде слагахте Каризма и има ли ефект върху контура на долната част на лицето? Има ли поне малко лифтинг ефект?

# 556
ellis, къде слагахте Каризма и има ли ефект върху контура на долната част на лицето? Има ли поне малко лифтинг ефект?
В Хил Клиник на Московска /за София/.
Не знам дали е само от Каризма, но да- има лек лифтинг и уплътняване на кожата, предполагам от новия колаген, но ефектът е “естествен резултат”, не е “ драстична промяна” каквато има след филър.

# 557
Пак да питам за микрониделинга има ли ефект върху леки белези?

# 558
Има при мен.Не се заличи, но се подобри вида му.

# 559
Здравейте,  момичета,
Пиша по страничен въпрос.
Преди бременността ми ходих при д-р Михайлов в Skin line за няколко процедури и бях мн доволна.
Наскоро реших да отида, но той вече не работи там от 2025-та лятото.
Попринцип бях отишла при него след препоръка на Алена.
Дали знаете къде работи вече?
Благодаря

Работи в собствена клиника 👌

Момичета колко дълго време пиете колаген?
Трябва ли да се прави почивка и спиране за известно време?
Зависи от продукта 👌
Може ли повече инфо за клиниката на Михайлов? Име или адрес

# 560
Здравейте, нещо все на кофти дерматолози попадам и нищо не се променя. Ситуацията - на 40 години, с доста фина и реактивна(зачервяваща се) кожа, доста слабо лице,  хлътване под очите с леки тъмни кръгове и бръчици при усмихване, леко свличане на контура в долната част.
Правят ми само някакви лазерни процедури, за които, доколкото знам, още повече стопяват лицето.
Какво да направя за малко елегантен plump ефект е подобряване на околоочна зона без да заприличам на плашило и кого да посетя в София?

# 561
  • в 1001-та нощ
Колаген с ХК на първо време Simple Smile Ще светнеш бързо 🫠

# 562
  • Варна
Колагенов стимулатор, скин бустери, ботокс за фините бръчици. Прием на хидролизиран колаген вътрешно.

# 563
Здравейте, нещо все на кофти дерматолози попадам и нищо не се променя. Ситуацията - на 40 години, с доста фина и реактивна(зачервяваща се) кожа, доста слабо лице,  хлътване под очите с леки тъмни кръгове и бръчици при усмихване, леко свличане на контура в долната част.
Правят ми само някакви лазерни процедури, за които, доколкото знам, още повече стопяват лицето.
Какво да направя за малко елегантен plump ефект е подобряване на околоочна зона без да заприличам на плашило и кого да посетя в София?
Все едно мен описахте😉

# 564
  • София
И мен също🤭
Аз пия колаген +ХК от около 3 месеца и сякаш кожата на лицето ми миниимаално  се уплътни,но не достатъчно.
Лицето ми е слабо, но не отпуснато, затова търся контролиран обем, а не силна колагенова стимулация. Sculptra и HarmonyCa са по-трудно предвидими и некоригируеми при слабо лице, затова си мисля че за мен е по-подходяща комбинация от мек филър + Karisma.Още нямам идея доктора какво ще каже по въпроса.Мисля да посетя д-р Вандев във Варна.

# 565
  • в 1001-та нощ
За толкова нищожен ефект или продуктите не са добри или има сериозен дефицит на клетъчна енергия👌

# 566
Колаген с ХК на първо време Simple Smile Ще светнеш бързо 🫠

Благодаря момичета за коментарите. ХК- има се придвид хидролизиран колаген за вътрешен прием ли? Че съм малко боса в темата Simple Smile Някаква препоръка за конкретен, от който сте доволни?
Каризма лека процедура ли е, защото един дерматолог ми каза, че, например,  ботокс при мен ще свлече кожата във времето, защото е доста фина.

Общи условия

Активация на акаунт