Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 36 566
  • 635
  •   7
Отговори
# 615
  • Варна
Жаки, много си свежа!

# 616
Жаки, пак да кажа- чу-дес-на.
Аз не знам защо се сравнява тази или онази.Всеки остарява различно и всеки решава как да остарее- някои искат като катедрали, други искаме най-доброто за себе си, според възможност и виждания.
Защо като е известна да иска да се поддържа с нещо повече от козметика? Ми може пък да има друг план за себе си, а може и да няма много варианти. Моето лице е сравнително добре, но шията не.Ген, това е.Каквото и да бода там, няма да стане много различна.А и не искам да бода постоянно, имам вътрешно усещане, че не е ок постоянно нещо да блъскам в кожата си.

Пример- Катрин Зита, не е на много повече години от мен( e, 7 са, сега видях), но явно иска да си остарява натурално.Поне последно като съм я гледала.А беше красавица безупречна.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 16:19 от ДХ3

# 617
Много сладка, Жаки! Simple Smile

# 618
Защо като е известна да иска да се поддържа с нещо повече от козметика?
Лаик съм, но това, което видях на екрана го определям като лошо подбрани процедури/интервенции + напластяване на грим. Ако човек иска да остарява натурално няма да наслоява фон дьо тен и подобни, за да скрие несъвършества. С годините забелязах, че по- малко грим прави лицето по- младолико и гледам да не прекалявам.
Жаки, чудна си.

# 619
JACKLIN* , ти си прекрасна:yellow_heart: Като момиченце си! Млада и свежа, с хубава плътна кожа, изобщо не виждам нужда от ботокс в момента, каза, че не си слагала скоро.
То жена не се пита, за възраст, ама ти си около годините на Ивайла ли? Защото ако е така, то просто си замръзнала някъде ти Laughing
Иначе е точно така за загубата на естрогена, конкретно, в края на перименопаузата..
Аз си го виждам по себе си...

# 620
Гримът може да не го е правила тя, за екран се иска друг тип грим, не ежедневен.А и всеки с предпочитанията си, ако се харесва жената, нека си ходи така.Нали най-важното е ние да се одобряваме Simple Smile

# 621
Много си хубава, Жаки Simple Smile
С годините и аз започнах да се гримирам по-малко и по-малко, не ме мързи, но не наслагвам толкова декоративна козметика.
ФДТ избирам на дневна светлина, иначе ефектът е точно маска - пред огледалото супер, навън - не толкова.

# 622
Като се гримирам винаги ходя до прозорец, да се видя на дневна светлина, изкуствената доста подлъгва, да.

# 623
Йоана, на 44 съм още малко😅🤫
Май месец ще стана на 45.
Кожата ми се уплътни от Скулптрата.
Също така 4-5 месеца пих всичко добавки, който се коментираха тук в темата- АК лизиин, пролин и останалите 6 общо. Сега почивам, пия само колаген, витамин Ц и астахин, сега ще започна и масло от черен кимион щото действало антиоксидантно и противовъзпалително.
Пазя се от слънцето като вампир, мажа педантично, защото ползвам Трет и Скинорен, те също имат голямо отношение към качеството на кожата ми.
Пия много вода, правя масаж на лицето, ама хубав, да се зачерви всеки ден, йога за лице и тяло 6 дни седмично. Лягам в 22, за жалост понякога се будя към 3-4 и седя до 5… след такава нощ хич не съм фреш сабалям😅 това е от пременото…
Моля се дълго да имам МЦ още, след това обмислям ХЗТ. Просто виждам какво става с жените около мен, когато вече нямат менструация.
Аз ще гледам да удължа, у нас няма естрогенови лепенки, но ще търся от чужбина.
Башка качих 2-3 кила, лицето добре, дупето машала, ама то вече тряба да избирам.
Ако се изпиля лицето заминава също…

# 624
И гърдите.Аз свалих близо 6кг и съм една чашка надолу.😱

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 19:00 от ДХ3

# 625
Отдавна останах без цици аз и тъжа тихичко. Е, чета темата за импланти, но някак май се примирих.

# 626
  • Варна
Жаки,чудна си!
В никакво премено не си, аз ще ставам на 43 и хабер нямам за това, та си мисля и ти. Ти колко Скулптри направи и през какъв период, че и аз трябва да взема решение за втората.
ДХЗ, прекрасна дама си!

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 17:15 от Ivka_smile

# 627
Жаки, и аз се интересувам от ХЗТ - гледам, че Щерев имат цяла конференция по темата и май са се ориентирали в тази посока. Моята АГ е там, така че ще разпитам какви протоколи прилагат и т.н.
Иначе все се каня да изследвам АМ хормон, той дава индикации за фертилност и оттам за перименопауза и менопауза. Всяка пролет правя всякакви профилактични прегледи, така че ще го включа в плановете.

ДХЗ, пу-пу, много си свежа!

# 628
ДХЗ, прекрасна си! ❤

Ивака, три броя имам протокол през 40-45 дни. Бях се уплашила от една снимка, бяха ме снимали от близо с профи апарат и бях като месечина, но сега на тази снимка не е някакъв видим обем, а както казах вече не съм 52 кила а 55🤫🤫🤪🤪

Лайк, разпитай аз много чета и гледам по темата, лепенки е най за ок, не знам кога ще има и у нас таквиа. Ще се радвам да ми споделиш❤

Аз от менопауза мисля съм далеч, редовен в МЦ, са и се скъси с 2 дни. Мама до 51 си имаше. На Аг преглед ми казаха че си имам овулация и нищо още не предвещава. Но ето безсъние, период с ПА от нищото( дано са зад гърба ми) неври… това пак е нещо от хормоните.
При мен минава 22, лягам за бюти сън, махам снимката. Благодаря за добрите думи😻

# 629
Моята приятелка в Англия е на ХЗТ на пластири, чакам да каже как се чувства.Аз вече започвам да имам странни случки с цикъла и усещанията, но наближавам 49.

Общи условия

Активация на акаунт