Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 37 002
  • 646
  •   11
Отговори
# 630
ДХЗ, и ти си разкошна и кожата ти е в прекрасен вид! Шията, не знам какво си се вторачила, аз не видях това, което казваш.
Жаки, вярно че ти беше споделила за формулата добавки, която си приемала, вероятн е да има  добър бууст ефект и от нея, но и ти си имаш младежки ген, според мен.
Прекрасни сте момичета и много ви се радвам и сте вдъхновение за всички дами тук! Виждала съм много от вас, и знам, че имате и хубав ген, в съчетание с правилните грижи.
Надявам и аз да се похваля, че съм задържала влизането в меното, ама кой знае ( с предпоставки съм за ранна) и колкото и да не ми личи на пръв поглед си започнаха белезите при мен. Скъси се цикъла, нисък естроген (само преди година беше свръх висок, нискък прогестерон). Имам суха кожа в един момент на месеца, умора и brainfogg, качих и 2-3 кг, а винаги съм била 50 кг.
Изчела съм супер много за ХЗТ и аз лично ще пробвам, не искам да минавам през това, през което мина сестра ми... Тя е на 52 и вече от 7-8 години няма цикъл.
Най-добрия вариант, ако са ниски естро и прог, е комбинирана терапия (лепенки естроген +прог), но това след като спре цикъла, до тогава може би е най-добре биоидентичен прогестерон. Водя разговори с моята лекарка, но тя за сега ме успокои че уж всичко ми е наред, на прегледа поне, имам си супер лигавица и овулация, обаче не отрече белезите, че са от перименопауза и може и да е последна фаза.
На лицето се вижда умората, бръчките са по-видими, косата ми пада, въпреки че е лъскава, (имам и липса на желазо и вит Д) Въпреки че още си виждам ефекта от колагеновия бустер, който правих, вече мисля че трябва да сложа пак. Приемам и добавки, но не и колаген, нещо съм скептична за него.
Тук съм си хванала на стоп кадър лицето от едно видео, което правих и изобщо не се харесвам вече...Има директна светлина, иначе няма филтър тук и нямам фондьотен, леко не ми се виждат бръчките на челото, но са доста по-видими.
Та използвам да питам, според вас, при мен скулптура ще подобри ли овала на лицето и отпускането, като не съм с тънка кожа? ДХЗ, знам че ти прави блефаро, и аз трябва да помисля, но съм си дала още 2-3 години.
Пускам снимка и ще я махна после.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 21:54 от Joana85

# 631
Видяхте ли какви ужасни неща пише в последните дни за Калоян Денков? Зловеща история и срам..

# 632
Какво е станало?

# 633
Видяхте ли какви ужасни неща пише в последните дни за Калоян Денков? Зловеща история и срам..
Какво, за него периодично нещо пише?

# 634
# 635
Леле какво се е случвало 🫣
Само като видиш стила на писаниците... пълни глупости са това.

# 636
От личен опит твърдя, че нищо от тези глупости не е вярно. И гола ме е виждал, и за vaser lipo ми отказа, адекватни съвети даде (включително и негови контакти на хирурзи извън БГ). Също така, лифтинг на бедра той абсурд да се съгласи да прави. Реално само консултации съм имала с него, не е работил върху мен, но съм с отлични впечатления.

# 637
Здравейте,
Търся мнения за процедурата SelfRegen.

# 638
  • гр.Пловдив
Оххх, колкото повече се гледам в огледалото и се плаша. Искам нещо, но и аз нз какво. Кажете моля, къде в Пловдив да записвам час. До края на седмицата искам да имам запазен час.

# 639
  • София
Някой гледал ли е платения клип на тази влогърка в който споделя опита си с корекциите?В безплатния казва, че щяла да сподели подробно от кои лекари и процедури не е доволна и от кои е.Доколкото знам преди ходеше в Дерма акт.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 640
Това е тази която живее в Бали нали? Не ми харесва изобщо, бухнала е в лице, нещо не е както трябва. Антиреклама е на Дерма акт… това за моят вкус де… младо момиче от сега надула бузите като хамстер, ми на 40-50 кво правим.

# 641
Дори не знам коя е, като цяло не се интересувам от блогърки/влогърки.Чета по-сериозни статии ако ме интересува някаква процедура.С тези инфлуенсъри може човек сериозно да се обърка.

# 642
Съгласна съм със Жаки, девойката е на 25 и вече има голямо количество корекции, при това неуспешни..
Устата и изглежда много зле, като ужилена от пчела е постоянно, във видеото твърдеше че се опитвала да поправи порацзиите и според нея е успяла. За мен има огромно количество неразграден филър, който обезформя устата.. Отделно има правена брадичка, филъри, нос, има ботиокс. Филъри постоянно слага, но като цяло моите впечатления са, че има проблем с възприемането на себе си, ако изслушате едно видео с нея, ще ви стане ясно, че е нестабилно психически, разглезено момиченце.
Иначе ходи в Дермаакт, но явно там са вдигнали ръце с нея и и слагат каквото поиска, иначе нямам обяснение

# 643
Жаки, виж ФДТ на Loreal True match

# 644
На 25ти януари имам сложен 1 мл Teoxan RHA2. На 22ри февруари имам час отново за поставяне на филър, но тъй като този е много мек и подходящ за първа процедура, решихме този път да сложим Teoxan RHA3 или Belotero lips shape 0.6. За хубав, но в никакъв случай прекален и драматичен резултат кое бихте ми препоръчали? Кратко ли е времето между 2те поставяния? 0.6 много ли ще дойде?

Общи условия

Активация на акаунт