Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 38 430
  • 681
  •   7
Отговори
# 660
Протоколът е 3 пред 35-46 дни. Но най добре си слушайте лекаря.

# 661
Ре, аз съм така две по 1 мл, но през три месеца, защото просто не можех по-рано, но на два месеца е идеално. Дава лек обем Скулптра, но не изкуствен, не видим от другите, а много много фин, естествен, представям си го точно все едно е поставена под цялата кожа на лицето ми тънка подложка Simple Smile Simple Smile Прекрасен продукт е Скулптра и няма да спра да я хваля. Трендафилова предложи 2 и после по една на 12-18 месеца за поддръжка.

Жаки, аз даже питах Трендафилова за протокола, защото след 40г дори трябва 4 броя, но тя каза, че не се съобразява с него, а с индивидуалните особености и нужди на всяко лице.

# 662
Ох… точно от тези подръжка ме е страх и не смятам да слагам поне 2 г. Когато видя нужда тогава. Имам ужасен пример с моя близка… в годините е сложила общо 7 скулптри. Първите 3 супер, после лека полека нещо се окръгли лицето и, сега ми е като оточна. На 43, с мн дебела, мазна кожа.
Твърди че има само скулптра и скин бустери. Не знам от какво е но не изглежда добре…
Аз ще чакам докато видя че има отпускане или нещо за лифтиране, няма да се съобразя с това на 12-18 месеца.

Смятам да питам за под брадичаката дали ще обере леко висване и малко на шията, на лицето нищо не искам.

# 663
Аз сега съм отслабнала 2 кг от стрес и висването под брадичката ми изчезна. Мислех, че е поотпусната кожа, ама явно е мазнинка е имало. Grinning В тази връзка Lemon bottle може и да е ефективно.

# 664
Тъкмо обмислям трета Скулптра и взех да давам заден, като ви прочетох.

# 665
Мари, 3 са си ок. И повече може, зависи от твоето лице, кожа и нужди. Аз само за мен си знам че не искам скоро, не важи за други.

# 666
Да, Жаки, така е - когато усетиш нужда.
Аз мислих за трета Скулптра, но Чата ми каза, че няма нужда и че трета при мен ще започне да утежнява. Имам нужда в подочната зона единствено вече, според неговия анализ, но за там ми каза полинуклеотиди или нещо подобно. Също ми каза, когато започвам да виждам леко отпускане пак, тогава поддържаща Скулптра - дали след 12,18,24 месеца, индивидуално. Кожата ми е фина, тънка, на твоята приятелка е мазна и тежка и допълнително многото Скулптри са я утежнили.
Какво мислите за Профайло? Чата ми го препоръча след около три месеца след последната Скулптра, за глоу ефект, хидратация. Каза ми това последно и край поне година. Мога да си продължавам с LED маската и домашната козметика, но нищо повече за нормално, естествено и стилно поддържане, а не "Ауу, какво си е правила на лицето" ... Така ми го написа точно хаха Smile

# 667
Виждаш ми резултат от тази маска? Каква е твоята , двете които уж да най добри са по около 800 лв.

# 668
Joana85, имам кремът на Erborian бях взела светлия цвят на моята кожа седи доста зле  като цвят , тъмният ми беше доста тъмен и оранжев , та виж цветовете ,иначе си е хубав продукт. Пробвай за под очи-аз съм влюбена в него и като цвят е ок.
Да сте слагали скоро saypha rich ? аз съм слагала последно преди години и имам хубави спомени ,но да си питам пак.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 12:56 от Candy_girl

# 669
Аз Сейфа предимно си слагам в устните и
по
лицето:Доволна съм.

# 670
За тъмни кръгове по очите и хлътване Скулптра ефикасна ли е?

# 671
Виждаш ми резултат от тази маска? Каква е твоята , двете които уж да най добри са по около 800 лв.
Аз мога да покажа моята .Не знам дали има ефект все още,тъй като съм несериозна и си слагам скин бустери,но при детето за акне има голяма полза..та надявам се и при мен по някое време да си поличи нещо Laughing
От четене и гледане реших ,че това е най-добре цена качество за мен.
https://qureskincare.com/products/q-rejuvalight-pro-facewear

# 672
След моя рисърч, това било златен стандарт за антиейдж, за нея търся инфо.

450€…

# 673
За тъмни кръгове по очите и хлътване Скулптра ефикасна ли е?
Не се поставя под очи, доколкото знам.

# 674
Може ли отзиви за Скулптра за шия и брадичка?

По повод на Профайло, напред имаше въпрос - много освежава и озарява кожата, но е сравнително за кратко. Бих си дала парите за Радиес или Скулптра.

Общи условия

Активация на акаунт