Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 39 021
  • 688
  •   6
Отговори
# 675
Тази е моята маска. Реших да инвестирам в нещо качествено. Писах даже тук в темата, когато реших да си я купя. Имам я от 8 месеца, някъде юни началото. Видях, че и д-р Хаджийска си е взела същата. Ами доволна съм. Ползвам я три пъти седмично за 5-7 минути макс. Сега не мога да кажа от нея ли, скулптра или всичко, но и розацеята ми не се е обаждала. Надявам се наистина да има ефект.

https://douglas.bg/foreo-faq-202-77582

П.С. Тази е новият модел 202, моята е 201 и съм я взела с намалението тогава за 800лв.
Изглежда по същия начин. Към нея идва и спрей за почистване.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 16:56 от *Hellena*

# 676
  • гр.София
С др Трендафилов от Дерма-Акт Инфинити говорих за поставяне на Профайло, но той ме отказа..каза, че ефект няма

# 677
Слагала съм профайло, чудесен ефект.. за около месец и половина

# 678
Имам 2 Скулптри на шия, честно казано ми е трудно да преценя ефекта и дали въобще има някакъв. За лицето от 2 съм доволна, обмислям трета след някой друг месец.
Като сте на тема дивайси, да си кажа - поръчах си най-накрая Мedicube - Booster Pro Mini (39 евро), нещо ми се свиди още за големия. Ще го видим.

# 679
Ма... как 39 евро?!? От къдеееее ???

# 680
И аз събирам мнения за LED маските, моля да се включат тези които имат, има ли наистина ефект? Каква марка взехте и заслужава ли си парите?

# 681
No_frame bitch, аз поръчах от https://www.stylevana.com/en_EU/medicube-age-r-booster-pro-mini- … ink-75g98730.html. Безплатната доставка е над 95 евро, та намятах и някакви други нещица, ползвах и код NSB30. Иначе го има и в https://www.yesstyle.com/en/info.html/pid.1133036585, безплатна доставка над 75 евро, иначе 4 и нещо.

# 682
Имам две седмици до датата за Хармоника. Дали ако сега си направя микронийдълинг в домашни условия ще е минало достатъчно време? Изобщо някой има ли подобен опит?

# 683
Според мен да.

# 684
Благодаря Битър суит ! Реших направо нормалното да поръчам -бустър про ,но ми блокираха картата от банката ,направо нова ми казаха да ходя да вадя .😅
Аз имам един  лонг ластинг от миналата година и сега се колебая какъв колагеностимулиращ да сложа -елансе или скулптура ...

# 685
Филър Сайфа дали става за темпорална зона?

# 686
Засякох Ивайла Бакалова е пилатеса днес -ами супер си изглежда , много слаба , в лицето също е много добре .

# 687
Засякох Ивайла Бакалова е пилатеса днес -ами супер си изглежда , много слаба , в лицето също е много добре .
Както казах, лоша светлина може така зле да те изкара, че няма накъде. Явно това е причината на този репортаж да изглежда така, светлината яко е подчертала всяка мимическа бръчица.., а всъщност да си е супер.

# 688
Гледам на Николета Лозанова сторитата , била е във Vderm- на бул.Черни Връх 102
Скрит текст:

Но ме потресе въпросната лекарка, която на стори си самоинжектира същите продукти и даже ми изглежда крива в лицето.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт