Новите ви книги - тема 25

• 5 664
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте!
Наскоро прочетох книгата „Да уловиш 13“ и много ми хареса – стилът е лек, историята е увлекателна и ме държа до последната страница. Останах с много добро впечатление.

Бих искала да попитам дали някой има информация кога се очаква да излезе следващата част или дали вече има обявена дата?

Също така ще се радвам, ако ми препоръчате подобни книги – със сходна тематика или стил. Благодаря предварително!

# 31
# 32
Предколедно, от днес

# 33
  • Sofia
Получих най- чакания подарък от мен за мен- втора употреба, но отлични. Само 2ра част ми липсва:

# 34
Коледни подаръци 🎁

И за детето

# 35
Последни за годината 🙂

И нещо забавно - днес най-сетне пристигна с Български пощи ваучерът за намаление от Леге-Артис, който трябваше да важи за панаира на книгата 😀 Има-няма 20 дни закъснение, иначе красиво опакован, с внимание.

Остава си загадката защо не го пратиха по мейл, а се занимават с пощите и ми е чудно дали има някой, който да си го е получил навреме.

# 36
  • София
Да ви похваля изд. "Еднорог". Екземплярът на "Интермецо", който си купих от панаира, се оказа дефектен - първите 35 страници бяха залепени наобратно, че и част от текста отрязана. Пратих мейл на издателството със снимки. Веднага ми върнаха отговор с извинение и още същия ден ми изпратиха нов екземпляр + едно красиво бухалче - книгоразделител. Simple Smile Много съм доволна. Ще ми е обеца на ухото да преглеждам все пак какво купувам. Satisfied От години не ми се беше  случвало.

# 37
  • България
Откривам годината.
Чета коментари, че поредицата от Арден не е роментъзи и реших да рискувам.

# 38
Коледни подаръци Heart Eyes

# 39
2026 година официално започна:

Книгата на Жюл Верн е с ЧБ илюстрации, а Супа от скорпиони е колекционерско изделие, с вложки с карти на Блау, и изглежда зашеметяващо! Подходяща за подарък, ако човекът си пада по източни притчи и е ценител на средновековната картография. Ето една:

# 40
Mareto_84, “Къщата на халифа” на Тахир Шах има продължение “В хиляда и една нощи”, което ми е любимата му книга. В нея авторът, който е главен герой и в двете книги и пише за живота на семейството си, търси своята “лична легенда”, концепция, която съм срещала и на други места, като пита разни хора за тяхната любима история. Тахир Шах е син на суфия Идрис Шах.

# 41
Най-накрая успях да се сдобия и аз с биографията на Матю Пери.
Имам чувството, че бях единственият на света, който още не я беше чел и сега ще поправя това.

# 42
  • София
Подарък от книжно другарче Blush

# 43
Нови празнични и следпразнични придобивки – някои са ми подаръци от любими хора, други са си подаръци от мен за мен. Не очаквах „Медноглавия демон“ да е с такъв нестандартен размер и сега ще търся подходящо място в библиотеката.
Благодарение на мнения тук, във форума, си взех тези две книги на Алена Морнщайнова и наистина се вълнувам. „Лес в къщата“ си я поръчах от Store.bg и дойде за един ден. „Тихи години“ беше, а май и все още е, на промоция в Ozone.
„Тежък дар“ на Уилям Кент Крюгер е изчерпана на доста места и я взех директно от издателство „Изток-Запад“ в центъра на София. На място всичко е с 20% отстъпка.

# 44
  • Някъде там

Редактирам, за да добавя и тази книга.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 11:04 от Искрица

Общи условия

Активация на акаунт