Новите ви книги - тема 25

• 5 666
  • 59
  •   1
Отговори
# 45

Изтървах я пролетта, сега реших да не чакам, книгата +доставка + бакшиш на куриера 40лв

# 46
  • София
Първата ми книга за книжната 2026 година Heart

# 47
"Убийства с продължение" на Антъни Хоровиц  е последната ми покупка за 2025 г., а "Страшни нощи" на Геновева Димова (много ми хареса "Мръсни дни" и ако можех да номинирам повече от три книги за 2025 г., тя щеше да е сред моите номинации, но други три надделяха Grinning) и "Кримиграми - Том 1 (Murdle)" на Г. Т. Карбър са първите ми книжни придобивки за тази година.

# 48
  • Mostly in my mind
Не знаех,че Хоровиц има нова книга. Супер.

# 49
  • България

Имам и една подарък.

# 50
Не се сдържах Relaxed

# 51
  • Mostly in my mind
Поръчах си и аз на Хоровиц новата. С 20% отстъпка от Хеликон и безплатна доставка до книжарницата. Че цената иначе е....

# 52
# 53
Малко по различно включване в темата, но от някои постове тук реших да поръчам Медноглавия Демон и още няколко книги от Ерове. Утре пристигат. Проблемът е че цената на доставката със Спиди, сега виждам в съобщението което получих е 7.78 евро или 15.22 лв. Някой има ли идея каква е тази златна доставка, защото смятам утре да се обадя още сутринта и да откажа пратката. Няма как да стане да дам 66 евро за книги и да платя такава доставка, мисля че на тази сума която ми е поръчката би трябвало даже да не плащам за доставка.

# 54
Аз си поръчах само “Медноглавия демон” на 29.12 и я получих на 5.1. До офис на Спиди доставката ми струваше 5.20 лв.
В сайта пише, че над 50 лв доставката е безплатна до офис или автомат.
Може да пишете на издателството във Facebook, много бързо отговарят.

# 55
Първите ми книги за 2026 г., изцяло от препоръки оттук.
Миж, "Кралството е направо брутална. От твоя отзив ме зариби.
Благодаря.

# 56
Благодаря ви, бях вписала до офис да е, тя ще дойде до адрес че и с такава златна доставка от 15 лв... писах им във фейсбук, ще видим. Няма да платя категорично, просто нека видим какъв ще е отговора им. Още веднъж благодаря.

quote author=Биле link=topic=1835755.msg50708142#msg50708142 date=1768504291]
Аз си поръчах само “Медноглавия демон” на 29.12 и я получих на 5.1. До офис на Спиди доставката ми струваше 5.20 лв.
В сайта пише, че над 50 лв доставката е безплатна до офис или автомат.
Може да пишете на издателството във Facebook, много бързо отговарят.
[/quote]

# 57
  • София
happy doc, радвам се, че "Кралството" ти харесва Simple Smile Уникална е!

# 58
# 59
Надявам се да ми допадне колкото и другите ѝ поредици
И една в доста различен жанр- “Карай към непознатото”, пътепис на едно българско семейство, което разказва много приятно. Четох предната, затова за тази нямам търпение

Общи условия

Активация на акаунт