За Виброцила - ние го ползвахме (и продължаваме) по време на болестта на Дари. Отпушваше й ноздричките безотказно и 2-3 часа детето имаше спокоен сън. Дори в началния стадий на моята болест, си капвах и аз, много съм доволна.

Абе, аз накрая на тази нашата педиатърка, ще й тегля една българска цветуща, ама ха да видим кога ще бъде това. Детето още е болно, кашля от време на време, хърка му нослето, тя иска ваксина да бие.
Излизала била в отпуска от другата седмица, ми да си излиза, бе, кой й се меси .. Няма да дам да й сложи ваксина, пък ко ще турско да става! 
Гери, ние бяхме същите (без нощното хранене) преди да отбия Дари. Ако можеше по цял ден да стои с цица в уста, щеше да е най-щастлива и детето си наддаваше повече от нормално - предният месец цял килограм.

Габи, аз също много му се чудих на този спанак, ама като я чета тази сметана и прясно мляко, направо тръпки ме побиват, че са го писали пюрето за бебета на 4 месеца.

Лина, Карил, радвам се, че дечицата са добре!

Днес в Бургас пече много хубаво слънчице, ама аз се чудя дали да излизам.
Мойто гардже не иска да стои в количката, голям рев пада и изобщо не ми е приятно така да излизаме. Не знам какво да я правя вече. Изнесла съм целия нейн антураж (играчките) - нищо не помага. Ама сложа ли я в кенгуруто и ела я гледай, първа кипра. Да, ама кръстът ми вече не издържа, то слончето е 7 кила и половина. 
Весел ден!
Здравейте!
Едни ветрове, едно чудо....

До скоро 

...
- то не беше носение, не беше пеение... Тия пусти зъби!!! А и домашните
Същото го правя и като споменат че Ани е леко облечена - тогава обяснявам, че в Пловдив е много по-топло от Драгоман /думам ти дъще, сещай се снахо/...