Времето бързо минава, НОЕМВРИйчето на половин годинка става

• 7 860
  • 280
  •   1
Отговори
# 60
  • Ботевград
 Sad Cry Sad Cry newsm45 newsm45 newsm45 newsm17 newsm45

# 61
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ей , много тъжно наистина  Cry Не ми стигат думите в такива случаи, но ще се помоля за нея  Praynig

За спанака
- моята педи каза, че този, който продават е пълен с нитрати. Както и всичко друго, де. Като тръгнат българските плодове и зеленчуци ще й взимама от село. А за Хер бебе има тема пусната някъде във форума за детски частни кухни и Хер бебе много я оплюват. Май за Ози са по-добри отзивите.
 А иначе Ема хапва съвсем малко пюре и удря един истеричен рев да й дам цица, вече се чудя какво да я правя - така не само, че не мога да я захраня, а пък как ще я отбия направо не знам, реве ми сеееееееееее............

Най-накрая качих снимки на Ема

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116142&photo=107
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116142&photo=108

и т.н, тоест следващите в албума

тези две се гледат в комплект
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116142&view=1&photo=113
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116142&photo=114

а тази показва колко е опасно да се оставят малките на спалнята без надзор
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116142&photo=115

а това е филмче как Ема скача с бънджи-гащите
http://www.vbox7.com/play:4665939b

# 62
здравейте, мами Simple Smile аз най- накрая успях да се подстрижа и се чувствам много добре- само, че не успяха да ми дръпнат косата като хората, че майка ми се появи с ревяща Неда и Ран и беше набързичко- така че не съм се снимала-може утре примерно Simple Smile но при всички слумчаи се чувствам добаре- прорастналата коса е премахната и най- накрая имам някакво форма на главата

Неда е станала много подвижна- само маха с ръце и крака- все още не се върти сама, но пък като я обърна по корем напъва с краката да лази и дори успява да се предвижи по корем- легналото положение вече сме го забравили, даже и на полулегналото се цупи вече, иска да й вдигам количката до седнало, но ще почака една седмица поне... очите й имат много хубав цвят- на морска вода- синьо- зелени- не знам какви ще останат- според моята приятелка очите се променят до 5 месец, но пък на Ран към година му изсветляха с 1-2 това, а сега от чисто кафеви- започнаха да му се поямвяват и зелени петна като моите (аз съм с пъстри очи)

# 63
  Хайде ние се появихме след срещата в Студ. град! Заедно с Крео я съчетахме с ходенето при доки и за съжаление с някои от мамите се видяхме за много кртко! Все пак важното е че се видяхме  Peace!  А тези с които се видяхме за малко, ще се видим за повече като дойдат на моя територия  Peace Twisted Evil!
  Соня, като видях Вики и ми стана ясно защо не му стига яденето на детето! Ама той си е направо като едногодишен  Mr. Green! Само незнам как са ти ръцете и кръста като го носиш  ooooh!
  Руми, ти що не дойде? Ние бяхме в парка до 6 без 20? Мацки, на връщане засичах времето-отива около час докато се изкатеря до нас, а до Бедрока бях за 40 мин., като изобщо не съм бързала  Peace!
  Цвети, честита прическа! Да я покажеш скоро  Simple Smile!
  Наде, кефиш ме   bouquet

# 64
Малеее,аз старата тема не съм дочела ,а то нова сте почнали.Ама от разходки не остава време.Само се записвам и отивам да чета.

# 65
Ради, и аз се опитвах да качвам снимки, ама все "не съм избрала албум" Crazy и накрая се отказах Sad
masha, за Руми научих днес от майка ми...тя работи в болницата и от Сливен са искали паталог, който да направи аутопсията...нека почива в мир Flowers Rose Flowers Rose

# 66
  • София
Срещата днес беше супер. Аз се преборих с нежеланието на СНИМКА БГ да ми качи снимките, защото не съм била избрала албум (пълни глупости). Ето ги и снимките:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=120548&photo=36

За отсъстващите- дерзайте Mr. Green

# 67
  • на странно място ......
Eй мацки страхотни сте,а бебоците са върха Heart Eyes, Виктор на Тали е наистина като едногодишен, че дори и ходи вече  Mr. Green, другият път идвам и аз  :hug
Цвети честита прическа и скоро искаме снимки !!
Хайде лека вечер

# 68
Мами, добре е че сте прочели разни скритички буквета в ХИПП пюретата, дето издават че съдържа мляко, сметана и пр. вредности..
Не мислете за мамата дето е починала след секцио, ...защото това е божа работа. МОже да се случи и година след секцио и след нормално раждане. Извинявайте че така студено го казвам, но ..това е съдба, щом така е решил Господ, значи така е трябвало да стане. Децата ще израстнат, жалко за жената че неможе да им се радва и да ги гледа как растат. ...но пък и това не се знае..Мисля, че ще е ангел плътно до тях и така може би по-добре ще ги пази!!! Praynig Praynig Лека и пръст!

Отивам да гледам снимки! че скоро не съм разглеждала...
Хубаво че е имало среща!
ЦВЕТИ, бравос че си доволна и отново формирана Mr. Green
НАДЕ, точно така кака! Пловдив по правата в интерес на истината съвсем не е далеч, даже е добре детето ако се наложи , да смени климата.  Mr. Green Mr. Green Mr. GreenПък и там \като става въпрос за колбаси, бира и пр\ е доста добре развита хранително -вкусовата промишленост, .. Mr. Greenта е добре да поостанете ,ако се наложи предложеното "свекинско захранване". Мастика незнам дали се произвежда - пловдивска, ама мисля че има Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 69
Момичета, страхотни сте. thumbsup

Сега да понаваксам.....

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН /на патерици/ НА TEDI91 И бебкаибебко !!! мОМИЧЕТА,БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА ОБИЧАНИ МАЙКИ И ЖЕНИ !  bouquet

Тъкмо да поздравя Lusil, че се появи и тя взе, че пак изчезна. Обади се, бе жена....да го видим Криско как е, колко е порастнал... Peace

Клюки, Ивко в проходилката изглежда като голямо момченце.  newsm30

dil, момчетата са ти страхотни !!!  bouquet Силна жена си ти - трима синове....

Надя Велинова, кажи ми, моля те, какво е ченгеджийница, че тая дума ме мъчи от снощи Mr. Green

Роси, стискам силно палци да се оправят дечицата ти. И те прегръщам.

Сега да си споделя.....

Много ми беше чоглаво тия дни...не че имаше конкретна причина, може би нещо във времето, знам ли...
Обаче супер гадно ми стана като отидохме на консултация и се оказа, че Ваяна е качила само 100гр и 1.5 см. #Crazy И педиатърката каза "ще дохранваме". Аз само дето не се разревах....хич не искам да дохранвам....явно и тя ме усети, защото после каза "Продължавайте със захранването и пийте лактогонни чайове и да се надяваме, че ще се нормализират нещата. И след 2 седмици на контролно мерене". .......ама много се сдухах тогава....все едно не си гледам детето....
После се замислих как така само след см и половина й омаляват на ваяна дрехите ?!?!  newsm78
Но както и да е...

Има и още, но няма да се оплаквам....обещавам. no

# 70
Яд ме е, че не дойдох, ама  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Излезнахме твърде късно и си мислех, че докато стигна няма да намеря никой ... Да бях поне звъннала едно ало, ейййй ... съдба. Като гледам снимките още повече ме е яд  Crossing Arms

Хайде лека и мека, пък за другия път ще знам  baby_neutral

Heart Eyes

# 71
Роси, стискам палци бързо да се оправяте!!!! Айде, че намерих тук във Варна чудна рокличка за кръщене  Wink

iviche, мила,  Hug ! Разбирам те много добре как се чувстваш! Важното е това, което ти подсказва майчиното чувство! Ако според теб детето си е добре,не се притеснявай, защото притеснението нищо хубаво не носи! Ти си много положителен човек и със сигурност знаеш как се действа в такава ситуация  Wink Май другото дето не казваш те е разстроило повече ...  Thinking

Роня, картофчето Соколова ми каза да го приготвя сама - първо с вилица и после пасиране. А пък след като се замести обедното хранене със зеленчуково пюре(около 150мл) се добавя малко зехтин. И аз се чудя като как ще го приготвям  newsm78

Момичета, страхотни сте  Hug Аз мислех да добавя спанак като един от първите зеленчуци ... брррр!

# 72
Майчета, благодаря за картофените коментари  Heart Eyes
На мен ми се иска един по един да въвеждам зеленчуците. Ама това смесване с кърма предполага да се цедя  Sick Мислех, че скоро няма да ми се налага тази екстра...За масло, сметана, спанак, банан и т.н. мисля да изчакам и аз за по-късно. То с нашето късно захранване кой знае кога въобще ще заместим хранене  Joy. Доколкото знам зеленчуците се смесват с мляко, за да са по-хранителни и засищащи.

Ивиче, горе главата!

Момичета, аз толкова се товаря понякога от дребни неща, като например вчера една бизнес дама дето си паркира мерцедеса под носа ми на тротоара, както бях с количката, че какво да ви кажа - пропускам край ушите си лошите новини...като защитна реакция.

Поемам нощната смяна. Дано е лека, че вече на моменти се усещам как спя будувайки...

# 73
Изабела, Роня, мерси. Hug
Всъщност нищо не премълчавам, там е работата, че няма нещо конкретно. Просто явно ми се е натрупало. Нали знаете, понякога човек се събужда с буца в корема и му се пълнят очите със сълзи без да има конкретна причина. И при мен е така в момента, само че продължава по-дълго.
Яд ме е, че ми е  неоправена къщата, ремонтът ... не тече. Яд ме е, че нямам достатъчно време за всичко, което искам да свърша. Яд ме е, че някои мои близки си мислят, че по ццял ден се моткам, а мога да работя през това време...с две думи нищо конкретно и всичко в същото време....
А за Ваяна - мисля, че бебенцето си е ок. Не знам защо така глупаво се разстроих след консултацията. И за това ме е яд.

Но, както казах, ще ми мине. Peace

Роня, все забравям да ти кажа колко сладка е Лина на снимката от колажа - прилича на Пипи. /и ние имаме същата блузка, но на Ваяна й е голяма още/. Sunglasses
Всъщност, колкото повече ги гледам тези наши бебенца, толкова повече ми харесват - страхотни дечица си имаме!!!
Аз още не съм почнала зеленчуковите пюрета.
И в тази връзка, кой беше записал всичките рецепти за бебета при Иван Звездев???

# 74
...И в тази връзка, кой беше записал всичките рецепти за бебета при Иван Звездев???[/color]...

Ивиче, Angeliha беше предложила да ги прати на желаещите мами по ел. поща. На мен ми ги прати веднага, за което и благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт