Отговори
# 165
На кръстницата нищо не сме подарявали.
Имам си вградена коса, да се похваля Grinning

# 166
Krisi_80 честита годишнина  bouquet
Kamij честито, дай снимки с новата прическа Wink
Тарталета разглеждах снимки на една шуменска майка с близначки много сладки, и там съзрях Силия като бебе на една от снимките . Много е сладка една пухкава с къдрава косичка и тези очи Heart Eyes

# 167
Брей Камий ти ме уби с тая вградена коса - пусни снимки да те видим. А картинките - ми в гугъл-а на картинки търся (последното търсене ми е за  2nd birthday  Peace).

Дидка-питка дано я пресечеш хремата  Heart Eyes .

Диана радвам се че вече сте живнали - ще оздравявате, къде ще ходите  Hug.

Весел ден!

bouquet

# 168
  • Mediterraneo
Тарталета разглеждах снимки на една шуменска майка с близначки много сладки, и там съзрях Силия като бебе на една от снимките . Много е сладка една пухкава с къдрава косичка и тези очи Heart Eyes

аааа, те са ни приятелки. Силия само бузите й пухкави  Party Като хамстерче, иначе е червей, слаба, слаба  #Crazy

# 169
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДОНА!   smile3525 

ДА СИ ВСЕ ТАКА КРАСИВА И МНОГО МНОГО ЩАСТЛИВА!

baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni

Хилоу Мами,

Айде почнаха вече да оздравяват мъниците, скоро да няма никой болен!

И аз се отчетох в априлското албумче!

# 170
Дона честит рожден ден много здраве и късмет

# 171
Дона, Честит Рожден Ден!!! С пожелание за здраве, късмет и много щастливи мигове!!!

# 172
Момичета, благодаря ви за поздравите, трогнахте ме много! Grinning Hug
Вече на 36, старост староооост, айде да си споделя, че от 6 месеца опитваме за братче (както казва таткото) или сестриче на Пламъка, но засега не се получава. Гинекологът ми казва, че всичко си ми ОК, че годините и кърменето не пречат и просто да действаме до успеха Simple Smile
Камиж, честита ти коса, да се кефиш много с нея и мъжете да се обръщат след теб Simple Smile В тази връзка, Гуш, руса ли си вече, че нямам търпение да те видя пак блонд.
 Simple SmileНадявам се Любачето да е много по-добре днес.
За кръщенето - подарих на кръстницата икона, а тя купи бели дрешки, обувки, бельо, кърпи за Пламен, а пък останалото, което е нужно за церемонията го казва свещеникът преди това.

# 173
Дона, честит рожден ден и от мен! Бъди много щастлива и обичана!  bouquet И скоро отново да надуеш тумбачето Wink preggo

Ние вчера се загубихме, бяхме по Софийско Party Взех си GSM-а, който си спечелих, свършихме малко работа и се разнообразихме.  Party

kamij, и на мен ми стана интересно за тая вградена коса  newsm78 Дай верно снимчици и обясни. Аз не че имам нужда, имам си достатъчно коса, ама ми стана любопитно  Simple Smile

Момичета, остана ни едно почти пълно шишенце с Ventolin Solution. Ако на някое болно детенце са изписали или му изпишат инхалации с Вентолин в близките дни, да свирне да му го изпратя. Годността му е 1 месец след отварянето, отворено е в неделя, ние няма да го използваме отново. А е скъпичко, взехме го за 11 лв., някой може да спести малко парички  Peace

# 174
Честит рожден ден, Дона! Бъди здрава и щастлива съпруга и мама, скоро на двечки дечица!  Hug   bouquet

# 175
Честит рожден ден, Дона! Да си много обичана и щастлива с двамата мъже до теб! Нека желанието ти за второ бебче стане скоро реалност! newsm51

Честито на патерица на всички, които имаха поводи тия дни и които не успях да поздравя !    bouquet
Ние се загубихме малко… Бяхме болни, до вчера имаше Т, не висока, но я поддържаше. От днес няма, но кашля ужасно – като дърт пушач, дави се от секретите и не може да спи…Няма проблеми с дишането, кашля от секрета, но звука е ужасен… В петък пак ще ходим , да видим дали ще се размине АБ-то.  Иначе имаме 17-ти зъб – набол е с две връхчета…
А пък да ви споделя какъв стрес изпитах вчера…. Тръгнахме навън, Момчил в количката, входната врата отворена… При тръгването обаче количката нещо изпука и се наклони , та реших да се върна за колелото. Да, ама то на кухненската тераса, и при тия отворени врати и вятър, стана течение и вратата на кухнята – тряс! – заключих се в кухнята! Дребен остана в коридора, на отворената врата!Ужас! Той ревна, аз му говоря… Добре , че гсм-а беше в мен , та звънях на татито да идва да отваря. После ми показа как се маха с отверка бравата и излизаш, ама като съм с две леви ръце… Уф, добре , че не извадих дребен от количката. Не ми се мисли какво щеше да стане…

# 176
  • София
Дона, ЧРД! Пожелавам да си много щастлива, много здрава и догодина на същия ден да си имате за подарък бебенце  Wink  bouquet  

Любачето е добре  Simple Smile Днес съм на работа, а те с бавачката се гледат.

Камий, честита нова коса  Simple Smile Много ми е любопитно как изглеждаш Blush

Гуш, как върви подготовката за сватбата?  Grinning

# 177
Дона,ЧРДbouquetДа ти се сбъднат всичките желания и най-вече да си здрава!
И Данчо вече е по-добре,дори днес е на занималня.Утре е заветния ден рожден и сега търча да купувам украси,почерпки и т.н.Купих му страхотни дънки и блузка,ще го снимам и ще кача и аз снимки!
Всички деца са много сладки и колко са пораснали.... ooooh!,времето наистина лети!

# 178
Дона, Честит Празник!

Много щастие и любов желая!И успех в бебеправенето, не се тревожи ще стане Hug, пък ти се наслаждавай на опитите! Heart Eyes Blush
Сиска, ходихте ли при Мустаков?
Ант Hug, не се крий, ами пиши как е Явор? 
Камиж сложи снимка на тази прословута коса и умна глава Heart Eyes, че гледай как ни "хвърли в джаза" да се чудим... 

# 179
Дона, честит рожден ден!  bouquet
Бъди много щастлива и много радостна във всеки един ден Hug

Сиска, а какво стана с кашлянето на Дени, оправи ли се? Дано вече не кашля.

Аз да ви кажа майка ми научила Миша да казва, че тате работи зъби, а мама работи на компа  Joy Много е смешна Laughing

Общи условия

Активация на акаунт