Отговори
# 180
Имаме си още една рожденичка днес!Малка сладурка Кристина!
Да е жива и здрава, да радва мама и татко и да прави безобидни белички като всички деца!
newsm59

# 181
     Че то как да не се отчете човек като все Иви 2000 ме насмита. Ами добре сме момичета ( пу пу). Яворчето расте, прави бели, яде по малко,че да не надебелее. Все сме навън, времето е чудно. Стягаме се за яслата с това онова и това е.
   Аз съм на АБ от днес, ама за това не ми се разправя хич. Пак моите болежки с лимфните възли. Дано минат,че много досадна история.
    Сложила съм и 2 снимки в албумчето!

# 182
  • Варна
Честито на днешните рожденници.  bouquet
Дона, стискам палци. Дано да успеете по-скоро в усилията си.  bouquet
Дианка, олекна ми като прочетох, че Любчо е вече добре. Мислех те, като знам че си сама с него. Hug
Ант, дано се оправиш по-скоро. Hug
Сиска, разходката добре, но как е Дени. Оправи ли се малкият сладур?
Мартеа не е писала отдавна. Как ли е Теа?
Аз да си призная, че съм голям унищожител на колички. Днес строшихме с дружни усилия с Ивчо и тази, която Гуш беше така добра и щедра да ни подари.  Embarassed Embarassed Embarassed
Абе иска да ми каже нещо отгоре, че трябва да пускам Иво пеш, ама аз съм инат.  Mr. Green Проблема е че отново сме без транспортно средство, а на Иво любимият номер е да се търкаля по улиците. Направо не е за разправяне как сме се прибрали и що асфалт избърса с дрехите си моя син. Ужасен е направо само да не става нещо на неговата и се търкулва на земята като топка без значение къде се намира. Направо не знам какво да правя. Ако е на улицата го грабвам под мишница и го пренасям доколкото успея да го нося, ако сме в къщи просто го оставям да се търкаля, но вече съм се видяла в чудо.
Днес вървим по улица без тротоари минават хора коли, Иво с порядъчно мръсни ръце се опитва да си вземе още от геврека, дето му го купих наместо кухнята, която отказа да яде. Това ми е другата любима тема, ама айде за нея друг път. Да ама преди това беше обърсал с тия ръце де що види камънаци по улиците и аз не давам. Като се пльокна тоя човек на асфалта  Shocked, а хората ме заобикалят като че ли нося бомба. Една кола намали да ме изчака да си прибера отрочето. Пълен кошмар. Sick Sick Sick
Извинявам се за дългия пост ама да се оплача аз. Embarassed
 Ако можете да ми дадете някакъв акъл как да се преборя или как да уговоря, моя навлязъл в първия си пубертет син казвайте.

# 183
Dона, Честит Рожден Ден  bouquet Желаем ти да си много щастлива, обичана и уважавана жена! Дано скоро да дойде и още едно весело бебе!

Деспина, да не те отчайвам, но в книгите пише, че този "първи пубертет" продължава до третата годинка Tired. И Станислава изпада в такива състояния, нищо не мога да направя освен да пия хапчета за нерви Mr. Green
Ант, имам спомен, че последните ти изследвания бяха добри.Какво става?
Камиж, честита коса Grinning
Любака е герой Hug
Пателина, случват се такива стресиращи ситуации, нали от нещо трябва да ни побеляват косите, че тоя спокоен живот дето го водим... Wink. Аз се паникьосвам яко в такива моменти.

# 184
Дона , Честит рожден ден! Много здраве, любов и сбъднат мечти! newsm59  party023 bdbaloni baloni
Мили мами мерси за интереса към моята особа, ще кача снимки ,но нямам паратче в моментаи не ми работи юесбито! Мерси много Hug
Косата е дълга до кръста ,зашита за мойта! На кичури съм.
Пателинке дано вече сте добре.
Сиске защо не звънкаш?Честит гсм Hands Clap

# 185
Деспинке незнам какво да ти кажа, ни количка не ползваме ,само когато е с баба си ,но аз имам кола и  Embarassed я ползвам.
Ант как си вечрно?

# 186
Дона,честит рожден ден и от мен!Пожелавам ти здраве, щастие, късмет, любов и прекрасни моменти с любимите ти хора!

Камиж, честита ти коса! WinkЩе чакаме снимки. Hug
Деспина,мога само да ти съчувствам.Съвет за съжаление не мога да ти дам, защото и аз се нуждая от такъв.И Вали често изпада в такива настроения с тръшкания и инати.Търпение му е майката. ooooh!
Пателина, Hug

# 187
Деспина - много сме, писна ни  Crossing Arms ! Не мога да дам съвет, ние сме същия инат, само дето периодично сменяме сценката - сега не е на дневен ред "тръшни се на паважа", а "събуй си обувката" - както не стане на неговата, автоматично или сяда и я събува или докато го гушваш за да го отдалечиш от дразнителя тоя я изритва. След което няма обуване... и бива "наказан" да седне в количката. По-смешното е че така се заинатява да не го обуя, че минаваме покрай любими забавления, той се изправя да слиза, обяснявам защо не може и вместо да получа обувката той се тръшва и сяда в количката..... ей на това викам аз магаре  Crossing Arms.

Дона ЧРД!

Сискеееееееееей ГСМ-то убу, а с алерголога какво стана? Калоян вече започва 6-ти ден АБ-то, ангината я няма, но пак си буха и пак си има хремичка (това вече става 3-та седмица) и съм почти на 100% че е алергия, въпреки че пие от месец Зиртек, та и аз трябва да го заведа  Tired .

Ох знам че имаше и друго да пиша, ама бягам, че ще окъснея.

Пателина  Hug.

Последна редакция: пт, 27 апр 2007, 08:00 от Tia

# 188
Честит Рожден Ден, на Александър на мама Mariya и на Йордан на мама didi75! Да растат здрави за радост на мама и тати!!!

Ей, момичета Despina и Tia какви са тези работи дето ги говорите. Явно много енергия им се е насъбрала на малките юнаци. Стискам палци да ги хванат скоро добрите дяволи. Нацелувайте ги от мен.

# 189
  • София
Дидкааа, да ти е жив и здрав рожденника и да стане най-добрия батко на най-сладкото малко братче!!!

baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni

# 190
Честит втори Рожден ден на Данчо!Да расте здрав и усмихнат, да се радва на щастливо детство и да стане най-добрия батко!

# 191
  • Варна
Честит Втори Рожден ден на Данчо.
Дидка, да ти е жив и здрав юнака.
Да слуша много, да расте и да помага на мама за бебчето.

Тиа, ама ние и тоя номер с обувката го можем и се справяме добре. Най-обичам да я изхвърли от количката и да ми викнат хората след сто метра "госпожо обувката ви". Като бяхме в Русе ходихме на гости и вечерта се прибирахме с такси. Да ама човека си събул обувката в таксито, а аз не съм видяла Embarassed Тръгваме чак вече по стълбите и аз тогава виждам че се качва с едно черно, където е обувката и едно зелено, където е по чорап краче. Прибрах се звъних на майка да я питам на коя фирма беше таксито, че даже не го погледнах, после на фирмата, че да издирят шофьора. Дойде човека и си взех обувката, като си платих и едно левче за разкарването му. Идеше ми да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire тоя моя син.
 Kremenchen, дай боже да минат тия добри дяволи покрай дома. Честно казано сега с Иво сякаш не съм имала и не съм гледала дете до сега. Направо ми излизат свитки от нерви.

# 192
Благодаря ви за поздравите!Много сте мили!  bouquetДа ми е здрав малкия разбойник! Praynig
Тази сутрин в детската занималня му пяха Хепи бърдей,а той като ревна ConfusedНо смятам ,че ще направят добър купон!След малко ще ходя да нося питки,мезета,торта,сокчета и други вкусотийки!А вас черпя виртуално   party023
Гуш,нищо не казваш за сватбата-намери ли си тоалет!
Камий, давай косата да видим!
Мисля утре и аз да кача снимки,та да видите колко е пораснал Даката!Хубав ден от мен!

# 193
Честит рожден ден на Данчо ! Да стане голям юнак! newsm59 newsm38 bdbaloni baloni baloni happy bd hbday

# 194
  • Mediterraneo
Честит втори РД на малкия голям Данчо! Да е здрав и щастлив!

Общи условия

Активация на акаунт