Отговори
# 150
  • Варна
Честито на Криси 80 и от мен.
Shusha, аз като кръщавах и двамата нищо не съм подарявала на кръстниците. Те подариха пълен комплект дрешки на детето и хавлийка. А за църквата ми искаха хавлиена кърпа и сапун, които си остават за тях, чаршаф или хасе за загъване на детето. Мисля олио, китка здравец и чемшир, салфетка в която се слага косицата, която се отрязва и свещи, които се държат от кръстника и от семейството. Нещо за почерпка, като част от почерпката оставихме там. Имахме питка с мед, първият път я месих аз, а за малкия кръстницата му. Платихме си за фотоапарат вкаран в църквата, ама ако имате възможност за камера по-добре според мен. Повечето ни снимки са страшно тъмни и почти нищо не се вижда. Искаха и някакви 30 или 50 лв за хор newsm78, ама ние не искахме хор и минахме без него.
Това се сещам за сега.

# 151
Честита годишнина на Криси 80!        bouquet 

Шуша, като кръщавахме Наско кръстницата купи дрешките - бельо, блузка, гащеризонче и чорапки; голяма хавлия, в която пое детето след топването във водата, малка хавлия и сапун за попа, някъде искат и малко шишенце с олио. От кръстниците също се полага кръстче - златно или не, което да се освети в църквата. Подариха му и голяма играчка. Аз купих само обувките, защото трябваше да мерим. На нея не подарихме нищо.
За църквата се носи също питка, която се разчупва там и се раздава, полята с мед. Бонбони и сладки също. После почерпка, ние я направихме в ресторант. Големи свещи купихме от църквата. За плащането на фотото ти писах в другата тема. Мисля, че е това. Ако се сещаш още нещо, питай!  Hug

Дианка, как е Любчо? Спадна ли му Т? Много интересна професия има вашето тате  Simple Smile Извинявай, ако съм те обидила с предположението си за шофьор  Heart Eyes

# 152
Здравейте!
Със закъснение, но пък от сърце да честитя на всички, които тези дни са имали поводи за празнуване!От все сърце желая здраве и щастие на всички!  bouquet
Честита годишнина на Криси 80!
 Hug

# 153
Честита годишнина Криси 80!  bouquet
Като чета за кръщенета,решили сме да го направим един ден newsm17 като се появи и другото бебе!В момента не ми е до такива държества,взе да ми понатежава коремчето.
На 19.05 сме канени на сватба и си представете сега-тоалет трябва да се купува,а както харесвам тялото си(+12кг) Crazy ще падне търсене!
Гуш,ти намери ли тоалет за кумуването?Дай да те видим!
Днес купихме подарък за РД-то на Даката-колело с две гуми и поддържащи.Представям си го как ще пада Crazy, докато се научи.Колкото по-големи стават,толкова пакостите по-сериозни!
Сиска,в този тон-дано Дени да не ви стряска повече с изпълнения от терасата! PraynigИ на мен ми се е случвало,но Даката беше малък и беше решил да се покатери на парапета-добре че го видях!Не ми се мисли....
Тиа,тенкю много за съветите!Да се почерпим,дори и виртуално! cheersЩе пробвам с ракията,че най-лесно ми се вижда!
Валя,как е при вас положението?Симона пооправи ли се?
Хайде скоро всички да се похвалим,че децата ни са здрави!  bouquet

Последна редакция: ср, 25 апр 2007, 14:01 от Дидка-ръжената питка

# 154
  • София
Ренката, не си ме обидила, как  Simple Smile Странно ми е защо реши точно шофьор, като има толков амного професии с дълги и внезапни командировки Simple Smile

Любака днес се събуди с 38 и е по-добре  Simple Smile Играе си, не лежи толкова...абе антибиотика започва да действа и се поуспокоих.

# 155
Криси 80, Честита Годишнина!!!

За кръщене не сме мислили, че ми се искаше и семейството на сестра ми да са си в БГ. Също искам и тя да му е кръстница, но незная дали е позволено. Просто ми се иска да е човек, който да обича детето ми като свое, а това е само сестра ми.

Дианка, спадна ли Т? Дано се пооправи вече Любачето.

На Марти афтите тази нощ изчезнаха. Нормално ли е от АБ детенце да няма апетит? Искрено съчуствам на всички мами, чиито деца не се хранят с апетит, то било голям зор.

# 156
Kremenchen, по-скоро е от афтите, най-вероятно все още му е болезнено и му е трудно да яде. Ще се оправи напълно и ще си върне апетита:)

# 157
Здравейте милички Hug
При нас стана доста натоварено напоследък и не смогвам да седна на комп-а  Sad
Радвам се, че децата се пооправят вече! Heart Eyes Крайно време беше да се види светлина в тунела... Tired
Понеже обожавам сладко да почерпя:

Честита годишнина на Криси 80! Много семейно шастие и любов!  bouquet

# 158
Диана, радвам се, че Любака е по-добре.Дано скоро оздравее напълно!
Пожелавам бързо оздравяване и на всички болни майски сладури! Praynig
Дидке, хубав подърък сте взели на Данчо. Hug
Кременхен, радвам се, че афтите на Марти са изчезнали.По въпроса за храненето, мога само да ти съчувствам.Вали все още продължава да няма апетит, та знам какъв зор е. Twisted EvilДано скоро си върнат апетита и започнат да се хранят нормално, че ми се скъсаха нервите. Praynig #Cussing out
Иви, мерси за почерпката. Heart Eyes Hug

# 159
Кръщенето на Теа беше в Дряновския манастир!Нищо не сме подарявали на кръстницата- просто се почерпихме в заведението към/до манастира!Но ако решите да подарите нещо, надали някой ще се разсърди на подарък! Joy
Знам, че би трябвало кръстника/цата да купи дрешките на детето, само че нашата е млада и неопитна и не знаеше, и аз подразбрах, че е така, та купихме ние /моята майка/ нови дрешки на Теа за празника, новата и хавлия бе подарък от кръстницата на нашата сватба, взехме почерпка за манастира...плаща се наистина за фотоапарат и камера, както е писала Деспинка...Кръстницата на Теа и купи и подари икона със светеца закрилник на децата- Св.Стилян и една за семейството ни със Св.Мина- закрилник на семейството и дома!Иконите бяха от манастира и там са осветени!Иначе също съм чувала, че може да се подари нещо златно на детето- кръстче, гривничка...

# 160
  • Mediterraneo
Кръстихме Силия миналата година, един ден след РД.
Новите дрешки си ги купих аз.
Кръстницата подари на детето икона Богородица с Младенеца, която осветихме.
Не сме подарявали нищо на кръстницата.

# 161
Здравейте!
Честита годишнина на Криси80! Бъдете много щастливи  bouquet

Дианче, ще се оправи Любачето, не се тревожи Hug

Кременхен, Ксения, наистина е нормално децата да нямат апетит, когато са болни. В такива моменти давам на Ава АМ, бистри супички, повече течна храна. После ще си наваксат.

Как са другите болни днес?
Мартеа, пиши...

Иви, мерси за черпнята, но ще откажа. От днес ще диетувам Blush

В Бургас времето е лято и зима в един ден, на всичкото отгоре са плъзнали шарки и заушка ooooh!

Имам си план да кръстим Станислава тази година, но ще видим.

# 162
Здравийте, майчета! Включвам се телеграфно, че днес имам много работа. Благодаря на всички за честитките и поздравявам всички празнували наскоро и най-вече малките рожденици[/color]!  bouquet  bouquet  bouquet
Ние сме ОК, чета ви редовно, но все не се наканвам да пиша...Митко 3 месеца си беше вкъщи с гледачка, от 10 дена е отново на ясла и вече изкара един ентероколитен вирус с висока температура. Скоро ще пиша повече! Целувки на малките слънца!

# 163
  • Mediterraneo
И аз се отчетох със снимки в новото албумче  Grinning

# 164
Като между приятелки да кажа:        
Децата са прекрасни!
Справили сме се добре!

Общи условия

Активация на акаунт