Отговори
# 135
Честит рожден ден на Миша и на Марти много усмивки

Катка честита ви годишнина   bouquet

Дианкадано ви спадне вече Т и Любчето да се оправя
Сиска да се маха вече пустата му кашлица Praynig

# 136
Аз пък какво съм се сбъркала,че честитих на Миша на 22-ри doh,нищо и днес:
Честит Рожден Ден,Мише!

Феъри,да ти жива и здрава малката сладурка!Да слуша и много,много да те радва!
Дианка,дано му спада бързо температурата на мъника Praynig.
Сиска,настръхнах като чета за този твоя Дени.Че и като знам,вие май доста високо живеете ooooh!.И Наси имаше същата случка миналото лято,направо не посмях даже да му извикам да не го стресна и да се прекатури,ох...ох,така се остарява.
Шуша,и ние ще правим кръщене на 26май,което ме подсеща да ви питам подарва ли се нещо на кръстника и ако да-какво?

# 137
Честит втори рожден ден на Миша на Fairy!!! Да е винаги здраво и щастливо дете!!!
Катка, честита ви годишншна, пожелавам ви в семейството ви да има само здраве и щастие! Heart Eyes
Диана, нормално е  да е така леден след като си му слагала оцет, ето и нещо което съм правила на Пламен когато е бил с много висока температура - по съвет на снаха ми, която работи в детска портивошокова зала в Пирогов - обливала съм крачката, ръчичките на Пламен и главичката със спирт, но съм обливала, не съм втривала - звучи гадно, но светкавично смъква температурата, за да му олекне на детето. Пробва ли с ваничка с хладка вода - но като започваш с 38градуса, един градус по-ниска от температурата на тялото му и така постепенно да изстудяваш водата?
Сиска, като идвате към София бих ти препоръчала моят педиатър да прегледа Дени, много добър специалист е.

# 138
Честит рожден ден на Миша! Да е жива и здрава! newsm59 Tada  Party Time
Честит рожден ден и на Марти! bdbaloni baloni happy bd happy bd
Катка честита ви годишнина! Много любов ви желая! txtloves newsm76 Two Hearts  loveuuu
Сиска мисля ,че е алергия и Ники кашля от време на време ,ще я водим при Мустаков както писах, прегледа е 100лв!
Диана как е Любчо?

# 139
  • Mediterraneo
Честит празник на днешните бебета  Grinning Да растат здрави и засмени  Hug

# 140
  • София
Дона, не съм пробвала с ваничката...никога и много ме е страх да не сбъркам нещо. А спирта какъв да е? Да не му изгори кожата?
Засега е добре, има си 39 градуса, но живна, лежи и си играе с количка. Даже сега го гледам, че е застанал прав до леглото. Има напредък Grinning Надявам се утре сутринта да пиша хубави неща Simple Smile Поуспокоих се сега

Сиска, да, добре ти е писала ками за цената на прегледа...пригответе се за голямо изваждане. Мисля, че прегледа е по-малко (20-30лв) на частно, но теста е там някъде...около 100лв. Да не се шокирате на място.

Гита, ние подарихме рамка със снимка от кръщенето...по принцип не знам да се подарява нещо. После се ходи по празниците с дарове Flutter

Последна редакция: вт, 24 апр 2007, 20:07 от Diana_T

# 141
Честито и от мен на всички празнували мъници и техните родители!
Честит втори рожден ден на Миша! Heart Eyes
Всички деца да растат здрави!  bouquet

И ние сме в отбора на болните,Даката кашля и е хремав,но всичко е в лек вариант.Смятам,че до петък(РД-то му) ще е готов за купон.По-лошото е,че аз съм с отвратителна хрема и едвам дишам.Давайте съвети как да се лекувам
Дианка,дано Любачето се подобри!И всички болни май-чета също!  Praynig
Доста телеграфно,но...друг път повече!

# 142
Честит Рожден Ден на Миша! nbirthday

Благодаря за поздравите към семейството ми Heart Eyes

Бягам ,че малката ме иска само за себе си Wink

# 143
  • Варна
Честит Рожден ден на Мишето. Да е жива и здрава.

За нея от Ивчо.
Честито и на другото майско рожденниче.
Катка, бъдете много щастливи и всички лоши неща да останат зад гърба ви.  bouquet
Динка, дано наистина утре Любчо да е по-добре.
Въобще да оздравяват всички майски майчета, че аман от болести.  bouquet
Ама то нищо чудно с това гадно време  Днес се е сменяло няколко пъти от много топло до много студено. По обяд печеше, а вечерта си беше направо като през зимата и на двамата малки им бяха замръзнали ръцете, докато вземем каката от градина.

# 144
Честит Рожден Ден на Миша! Да слушка не по много  Crazy, да е здрава!

Диана как сте? Калоян за първи път сега с ангината ми вдигна по-високо от 39 и чак днес (3-ти ден АБ) вече няма никаква Т. Иначе още на 3-ти прием я свали до 37,5, ама си я поддържаше. Защо не пробваш не на 4, а на 3 или 2 часа да редуваш температурните сиропчета? знам какво пише в упътванията, ама в случаите на несваляема Т може и на по-къс интервал. Също така нашата педиатърка е на мнение, че Панадол-а не действа на деца над 1 година или поне не става за температуросвалящо. Ние редуваме Нурофен и Калпол. Оздравявайте бързо  Hug.

Дидка мисля ксилометазолин капки можеш да слагаш, ама запитай. Иначе от Сискините методи - капки от цеден лук (ама било гадно) или от моята баба - тампони с ракия в носа.

# 145
Тиа дай саита за тези картички?

# 146
Добър вечер и честит рожден ден на Миша.
Да радва мама и тате и да е весело и жизнено дете и естествено палава но в рамките на нормалното  bouquet
Гита, ние като кръщавахме Веси на кръстника нищо не сме купували, а точно обратната кръстниците трябва да купят нови дрехи, обувки и каквото още преценят за кръщелничката, а ти на попа купуваш хавлия, сапун и носиш олио, бонбони и питка с мед. Simple Smile
Дано да съм била полезна.
Лека вечер.

# 147
Хайде по   food010 kaffeetrmker_2 newsm64  party023
Лек ден!

# 148
Честита годишниниа на Криси 80! Много любов ви желая! txtloves luvbed married 1dating

# 149
Добро утро. Честито на всички празнуващи, желая прекрасен и усмихнат ден!
ПО повод кръщенето - изобщо нямам представа дали и какво се подарява.. тепърва май ше научавам всичко... Да не говорим, че нищо не е планирано със сигирност. В тази връзка - ще се радвам тези, които вече са се кръстили да споделят опит и впечатления

Общи условия

Активация на акаунт