Отговори
# 120
Дианка, сигурно така лежи и гледа от температурата, дано следобяд да е по-добре Любачето Praynig Praynig Praynig

# 121
Ех, Дианка, гадно е човек като е сам с детенце на всичкото отгоре като все още не са ни боледували децата сериозно и не си ги познаваме от тази гледна точка, но дано Любачето я смъкне Т, че като си спомня само преди 5 дни при нас какво чудо беше и ми настръхва косата. Води го на лекар, но изслушай поне 2 мнения по въпроса, че при нас се оказа в крайна сметка безсмислен АБ, който сме му давали, а уж лекари ги изписват тези лекарства. При Марти четиридневната висока Т била от афтите, а не от псевдо ангините. Хайде, чакаме светлина в тунела. Hug Hug Hug

Честит Рожден Ден, на Миша!!! Да расте здрава и усмихната!!!!

Последна редакция: вт, 24 апр 2007, 15:02 от Kremenchen

# 122
Здравейте, аз набързо да се обадя... нещо нямам пориви да пиша напоследък и съм изпуснала...
Гледам, че боледувате...дано се оправят мъничките душички... Зори е с една досадна хрема вече сума време. и кашлица... и очето й се беше възпалило онзи ден, ама слава Богу, веднага започнахме да слагаме капки и се пооправи... то с това вечно търкане на очите... направо си е чудо как досега не беше замърсила очите..
Мартеа...  Hug

Много ми се иска да кръстим детето вече... ама нещо хич не ми кристализира идеята като кога и как и къде... Кръстницата все се дърпа нещо, все заета,... все трябва с нейното време да се съобразя.. започвам да се нервирам вече...

# 123
  • Sofia
Здравейте сладки Майки на МАЙчета!!!
Толкова отдавна не съм писала, че сигурно не ме помните Embarassed
Ето че наближава и втората година на нашите чуденца, колко бързо лети времето. Разбрах, че има още бременелки, честито милички и да ви е яка гърбината, че МАЙчетата май са най-големите форумски бесовици Laughing
Често мисля за вас, но ми е почти невъзможно да седна на компата. Савата е луд по цялата си глава, непрекъснато ми ги сервира нови и все по-изтощителни простотийки, вече съм супер изморена. Хубавото е, че обожава яслата и с кеф си ходи. Лошото е, че не ще да яде нормално, а иска само пасирана храна. Зъбките му съвсем почерняха и нямат оправия. Видях, че сте се срещали и дано да организирате нова среща. Вече времето е топло и се стъмва по-късно и може да се направи едно виждане, а? Ще ми е интересно да видя накуп хлапетата и техните родители Grinning.
Целувки пращам на всички и от мен и от Сава   love001

# 124
Мами, гледам в списъка, пропуснали сме една рожденничка днес и никой не се сеща Wink

честит рожден ден на Миша на мама Fairy! Да расте здраво, безгрижно и усмихнато дете!

# 125
Честит рожден ден на сладката Михаела! Да расте щастлива и усмихната! Специални прегръдки от нас, а от Дени и "ена цунка"   Hug

Диана, дано Любачето е по-добре вече Praynig

Ние си продължаваме с инхалациите, последен ден, не му подействаха и те. Продължава да кашля. Вече не знам какво да предприема, дайте акъл  Tired Tired Praynig

# 126
Честит рожден ден на Миша !!!Fairy, да ти е жива и здрава рожденичката!

Сиска, освен да го водиш на др. лекар за тази кашлица, ако трябва на 10 различни го заведи...как така още кашля?!?!...и то след инхалации и вентолини и т.н.....
Дианка, как е Любачето?При Иса се е случвало Т да сападне чак след 4-я ден от приема на АБ....

# 127
Сиска с много лекарства го напъпкахте Дени Sad Аз не бих се предоверявала на всеки лекар за всичко, което изпише. Най-добре потърсете добър специалист, дори и в София да е. Може да се окаже и алергична кашлица, знам ли.
Мари е кашляла по месец, лекарите са мо казвали да я оставя да се оправи сама(при положение, че гърдите са й чисти), така и е ставало. На приятелка на детето пък му изписаха антибиотик след 1-месечно кашляне, защото твърдяха, че след такъв период кашлицата е бактериална. Така че, добър диагностик трябва.

# 128
Така че, добър диагностик трябва.
Ама от къде да го намеря  TiredЗа последно ходим при един частник, уж печен, много доволни от него има, включително и ние. Ама ето, че този път не се справи. Поне ни каза, че 100 % рентгеновата снимка е добра. Ще взема и аз накрая да го оставя да си кашля, да не се вживявам толкоз и сигурно в един момент ще се усетя, че вече не кашля  Crazy
Пък ако е алергична, нали в момента и с това се борим, пие Зиртек, би трябвало да мине.

# 129
Ей, благодаря ви за пожеланията Hug
Сиска, на Дени специални благодарности за целувката, много е сладък Heart Eyes

За кашлицата- посъветвай се с алерголог! Щом толкова време минава, няма температура, няма ангина и дробовете му са чисти, напълно възможно е да е алергична кашлица. А и в момента е такъв сезон. Дано бързо се разбере защо кашля!

# 130
Опсссс.... още един пропуснат повод, даже 2!!!!!

Кате, Честита Годишнина! Пожелавам ви да сте много щастливи и да ви спохождат само хубави неща!!!

Слава, Честит Рожден Ден!!!

# 131
посъветвай се с алерголог!
Посъветвахме се, Fairy, изписа ни също Вентолин.  Simple SmileТия лекари май друго не знаят. Crazy

А Дени наистина изпраща "ена цунка" на Михаела. Казах му, че днес Мишето има рожден ден и го попитах какво ще и подари, и той точно така ми отговори Laughing

Напоследък има много сладък навик. Като реши да суче, идва при мен и ми заявява "коте (така започна да ми вика вече Blush), дай папам мляко". Аз го питам "а ти какво ще ми дадеш", а той отговоря "ена цунка" и ме мляска по бузката  Heart Eyes

# 132
  • София
Феъри,   честит ви празник   bouquet Нека малката да расте много щастлива, здрава и все така умничка  bouquet

Катка, честита годишнина! Много семейно щастие   bouquet Обичайте се и бъдете силни...любовта дава криле   bouquet

Сиска и аз клоня към алергия. Мустаков ще ви помогне Peace

Любачето още е с 39,2. и друг път е вдигал висока температура, даже отива към 41, но някак минава бързо за 1-2 дена. Или поне спада за малко. А сега се задържа много дълго и самият той реагира доста по-различно от обичайното. До сега не ми е спал през почти цялото денонощие...или така да ме гони да ме гушка и да дреме в мен.
Давам му Нурофен и Панадол през 4 часа. Днес смених Панадола със свещички Ефералган, макар, че не ми се искаше заради коликите.
От оцетените чорапки постигнах нещо, от което изтръпнах- целият беше леден, без главата, която гореше. От тогава не смея да го направя пак...леден, ама леден...
Сега естествено пак спи, но при поредния опит успях да стана без да ме усети и да хапна...че съм примряла от глад

# 133
Диана, а каква е вероятността да е от зъби примерно? Confused Защото на Миша като й никнат зъбите е точно такава- само спи, не сваля температурата и т.н. Или е сигурно, че е болен?

# 134
Който не чете първа страницааа  Embarassed  Embarassed  Embarassed

Честит рожден ден на малката Мишка! Да расте здрава и послушна, за радост на мама и тати!  Hug  Феъри, прости ми  Blush

Честита годишнина, Катка! Бързо да оздравява момчето ти и да се радвате на дълги години щастие!   bouquet

Честит рожден ден на Марти на Нанче!  Hug

Честит рожден ден на Слава!
   bouquet

Дианка, едва ли ще те успокоя, но при последното боледуване Наско беше по същия начин - ледено телце и вряща главичка. Имах чувството, че всичката топлина излиза през главата.

Общи условия

Активация на акаунт