Ксения, важното е, че минава обрива. Доколкото знам розеолата се проявява при деца до 1г.
Кременчен, нашата беше АЕГ, развали се, оправихме я, развали се пак и сега карам на нескафе от няколко години

Мартеа, обрива да не е от някаква храна? Нитрати? Дано не е алергия към Зинат. При Любака мина добре всичко...първият път, де. Ще видим ако трябва да го пие втори път. Дано да е от храна. Така, като те слушам за свекито и към това клоня.
Само да спомена за една гледачка, която пред мен даде питка с кисело мляко на детенце с алергия без майката да знае. Няма да казвам подробности защото майката подозирам, че ме шпионира понякога. Като се удивих , тя ми каза "Ми то си поиска и аз само малко...нищо няма да му стане" Така, че дано да е това при вас, а не от антибиотика.
Тъгувай, друго не знам какво да кажа...предполагам колко е тежко и колко години ще трябва да минат за да се огледаш отново. Прегръщам те, гушкай малката всеки път когато ти липсва.

. Дано Теа да се оправи бързо и обривчето действително да е от друго. А иначе....дори не знам какво да напиша... знам как се чувстваш и знам как боли. Тривиално е, но времето наистина лекува. 
Случката е кошмарна!

Стискам палци да оздравяват бързо и да няма усложнения!
Майски маминки благодаря ви за подкрепата и се надявам наистина да е лека, макар че засега се очертава с доста неприятни усещанияи най-вече с неприятен главобол. Терминът ми е на 8 ноември и се надявам наистина всичко да мине добре, защото се очертава да си понаправя доста изследвания и мъничко ме хваща страх, но вярвам в хубавия край.
, а на болните скорошно оздравяване.

Трудно е...