Отговори
# 75
  • София
СискаShocked пу-пу...ужас...Господ го е опазил

Ксения, важното е, че минава обрива. Доколкото знам розеолата се проявява при деца до 1г.

Кременчен, нашата беше АЕГ, развали се, оправихме я, развали се пак и сега карам на нескафе от няколко години Party

Мартеа, обрива да не е от някаква храна? Нитрати? Дано не е алергия към Зинат. При Любака мина добре всичко...първият път, де. Ще видим ако трябва да го пие втори път. Дано да е от храна. Така, като те слушам за свекито и към това клоня.
Само да спомена за една гледачка, която пред мен даде питка с кисело мляко на детенце с алергия без майката да знае. Няма да казвам подробности защото майката подозирам, че ме шпионира понякога. Като се удивих , тя ми каза "Ми то си поиска и аз само малко...нищо няма да му стане" Така, че дано да е това при вас, а не от антибиотика.
Тъгувай, друго не знам какво да кажа...предполагам колко е тежко и колко години ще трябва да минат за да се огледаш отново. Прегръщам те, гушкай малката всеки път когато ти липсва.

# 76
Мартеа дано Теа бързо се оправи, че толкова неща ти се струпаха..
С  времето болката намалява но никога не изчезва тя остава дълбоко в сърцето (говоря за себеси за мен така ще е винаги)
Сиска направо изтръпнах..
Стискам палци на болничките да оздравяват...Вале и на твоята сладка кака да и минава Praynig
Разгледах албумчето, браво на Ivi за инициативата...Качих снимки и от нас

# 77
  • София
Ох и Любака е с 39.3 Confused Сега се събуди и ме изненада  Confused

# 78
Мартеа  Hug. Дано Теа да се оправи бързо и обривчето действително да е от друго. А иначе....дори не знам какво да напиша... знам как се чувстваш и знам как боли. Тривиално е, но времето наистина лекува.  Hug .

# 79
Минавам набързо:

Снежанка, честита бременност. Да мине леко и спокойно!  bouquet
Иви, честито оздравяване на Теа Hug

Мартеа, няма думи за свекърва ти... деца не е ли гледала тая жена Shocked. Дано не е сериозно Praynig
Много ти съчувствам за загубата, защото знам колко ти става празно... въпреки, че си заобиколена с хора.

Ох и Любака е с 39.3 Confused Сега се събуди и ме изненада  Confused

Много висока! Да не е лепнал и той някоя ангина Confused

Сиска, дано късметът ви винаги работи Peace Случката е кошмарна!

Мери, имали сте премеждия, а? Важното е че сте живи и здрави  bouquet. Още не ми е останало време да разгледам снимките, но като чета впечатленията на другите вече нямам търпение. Simple Smile

# 80
Леле Сиска Shockedважното е ,че е добре.
Ние днес пак биахме на една вила на Божурище, изкарахме супер.
Дано болничките се оправят вече Praynig
Лека вечер!

# 81
  • Варна
Прочетох всичко, но ще пиша само, че от днес и Ивчо е с температура 38,6 по неясни причини. Не дава да му видя гърлото, така че не знам дали от там идва проблема, но иначе няма хрема и кашлица. Отказва да яде, пак е само на кърма и с триста зора един от любимите му малки кроасани.
Резултата от кърменето е, че с почти две годишен стаж съм пак с твърда буца. Embarassed Embarassed Embarassed
Абе при нас е весело. Sick
Стискам палци на всички болни майчета и на техните майки, дано новата седмица да дойде без болести и неприятни случки. Hug

# 82
  • София
Идва Сатурнова дупка за нашите дечковци...какво се изпонатръшкаха всички?!

Любака няма никакви други симптоми да е болен, освен температурата...не кашля, хапва си...странна работа. Само да не е шарка.
Дадох му Нурофен, сега Панадол и заспа...ама направо ледени ръчички и краченца...странна работа. Дано нощес не вдигне по-висока, защото знам, че може.
Сега варих ориз на кучето, че здраво е "разстроена" и трябва да се справя и с нея. Отивам да й го дам и си лягам.

Лека нощ от мен и хубави сънища   bouquet

# 83
Иви все забравям да ти кажа ,че малкото бебче е много хубаво Heart Eyes

# 84
Идва Сатурнова дупка за нашите дечковци...какво се изпонатръшкаха всички?!
Да вземат да се стягат, че празници и веселби наближават. Crossing Arms
Мартеа,  HugДано Теа се оправи бързо и обрива да не се окаже сериозен. Praynig
Диана, дано и при Любака да не е нещо сериозно, и дано не вдигне температура повече. Praynig
Сиска, настръхнах докато четях.Дано късмета винаги е с вас! PraynigБлагодаря ти, че пита за сестра ми.В петък следобяд и направиха скенер и се оказа,че има възпаление на лимфните възли, а не киста, както предположи професора, който искаше да я оперира.Ако не бяхме потърсили и други мнения и изследвания щяха да я оперират без съществена здравословна причина,а само заради пустите му пари. Twisted Evil
Благодаря на всички, за стисканите палци и положителни мисли!  bouquet
Лека нощ и от мен! Heart Eyes

# 85
Включвам се за 5 секунди!
Честито на рождениците! Да са ни живи и здрави!
Видях, че имаме бременна мама! Браво и честито на Снежанка!
Видях, че Мери е отново тук - дпбре дошла! Снимки ще гледам утре.
Всичките ни бебоци болни  Sad Стискам палци да оздравяват бързо и да няма усложнения!  Praynig
Утре ще прочета всичко и ще пиша пак. Лека нощ на всички!  Hug

# 86
 newsm51 Майски маминки благодаря ви за подкрепата и се надявам наистина да е лека, макар че засега се очертава с доста неприятни усещанияи най-вече с неприятен главобол. Терминът ми е на 8 ноември и се надявам наистина всичко да мине добре, защото се очертава да си понаправя доста изследвания и мъничко ме хваща страх, но вярвам в хубавия край.
Искам да поздравя всички празнуващи дечица  Tada, а на болните скорошно оздравяване.

# 87
Снежи, дано притесненията ти са напразни и цялата ти бременност протиче безпроблемно!

Иви, вие докъде стигнахте с болестите?

Диана, как е Любака? Спадна ли му Т?

Сиска, а Дени как е с инхалациите? Да внимава този юнак по терасата, че направо ми се изправи косата от неговите перипетии.

Ксения, радвам се, че сестричката ти се е разминала с операцията. Дано това е последното лекарско мнение по въпроса.

Мартеа, а Теичка как е?

При нас сагата продължава, Марти е с разтройство. На мен ми се обадиха да започвам работа. Миналия вторник бях на интервю и в събота шефът звънна да ми каже, че иска да започна. За сега подходи с разбиране, като му казах, че детенце е болничко, дано да е и занапред така.

Катка, а ти как си? Съпругът ти и татко ти оправят ли се?

Пожелавам ви на всички слънчев ден.

# 88
  • Mediterraneo
Момичета, за малко да проспя тази тема  ooooh!

ЧРД на всички, които са празнували тези дни! Да растат здрави и усмихнати  Heart Eyes

Честито на мама Снежанка   bouquet

Много болни, бе! Да оздравяват, че наистина- празници идат  Grinning
Силия, да чукам на дърво, се размина този път с малко. Сополи, два дни Т, но до 37.7С, кашля няколко дни и всичко отшумя. Пу-пу... Да се ненадяваш  ooooh!
Сиска, дечко си има ангел- хранител, ти си знаеш  Hug  Heart Eyes
Мери, добре завърнали се  Grinning Снимките са страхотни!

# 89
Сиска, ужасно е, добре, че нищо не е станало Hug
Преди време Миша като падна между една пейка и спирка, където се образуваше нещо като дупка, дни наред изпадах в див ужас от мисълта, че падайки там, можеше да си счупи врата...  Confused

Мартеа, мила, много те прегръщам, с друго едва ли бих могла да ти помогна Cry Трудно е...  Hug

На всички болни- да оздравяват много бързо Heart Eyes

Да ви споделя онзи ден се потресох колко много е пораснала малката, а аз дори не съм разбрала. В петък вечерта като се прибрах, тя ме заведе до една книжка с букви и картинки, половината букви ми ги каза кои са, картинките също повечето ми ги каза, направо за главата се хванах Shocked Отделно си брои пръстчетата до пет, обаче тайничко, само с мен, на никой друг не иска да покаже как брои Laughing
Иначе ние вече купихме и подарихме на Миша подаръка за рождения ден- взехме й колело, тя е във възторг, не можем да я свалим от него Mr. Green
А вчера прекарахме един идиличен ден, Миша реши, че иска да се люлеем заедно, аз я гушнах и почти заспахме на люлката, сигурно половин час сме се люляли.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт