Въпрос относно книгата Рисуване for Dummies?

• 185
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, всички!

Аз съм нов член на форума и се радвам да се запознаем. Simple Smile

Имам огромно желание да започна да се уча да рисувам. Знам, че процеса изисква много търпение и да не се отказваш и съм напълно подготвена за това. Купих си iPad 11 incha и Procreate, защото основно искам да рисувам дигитално, но имам всякакви други материали за аналогово рисуване. Grinning

Сега въпроса е от къде да започна?

Намерих хубав youtube канал - proko, но въпреки това ми е трудно да реша от кое видео са започна, аджеба, за това се замислих дали да не купя книга и така стигнах до Рисуване for Dummies. Може ли съвет, относно това, дали това е добра идея, както и някакви насоки и препоръки.

Благодаря на всички и се извинявам, ако вече има 20000 такива теми.

# 1
Най-добре, ако имаш възможност, се запиши на присъствени уроци. Доста художници организират курсове, особено в по-големите градове. Иначе не са лоши книгите от тази поредица, аз имам няколко, но ако искаш професионално обучение...няма да стане така.

# 2
Зависи от поставените цели. За любителско хоби няма проблем да започнете от където и да е. Вкл. от всякакви подобни книги, видеотуториали и т. Н. За съжаление, дигиталните устройства не позволяват скетчове по всяко време на деня и нощта, които много се практикуват в тези среди, за трениране и поддържане на окото и ръката. Като понатрупате база, можете да преминете към по-високо ниво. Но трябва да отбележа че преди дигиталното рисуване винаги стои рисуване с класически материали на базови неща, влк и цветознание, рисуване от натура, перспектива, анатомия, т. Н.

Общи условия

Активация на акаунт