Елвира има нужда от помощ

• 48 758
  • 501
  •   1
Отговори
# 270
  • Ботевград
Хайде да се опитаме да помогнем и това момиченце- Евелина .Имаме още 2 дни само...жалко
Тя непрекъснато пита „\\\"Мамо, кога ще ми оздравее крачето и ще играя като другите деца?\\\" Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 271
  • София
Гласувах за всички  Praynig Praynig Praynig

# 272
  Аз ..съм потресена...От сърце и душа се моля за нея-дано да дойде деня,когато ще се появи светлината пак в очите и,тези ръце да прегърнат малкото съкровище и пак да направи ''първи''стъпки!!!!!!!!!!!!!!! Praynig Praynig Praynig
  Има ли нещо ново за нея?Има ли малко,поне малко подобрение за милата майчица?

П.С.как мога да изпратя линка и на мои познати?става дума skype???

Последна редакция: чт, 09 авг 2007, 19:18 от juleto18

# 273
Момичета гласувайте за Елвира, защото пак са я изпреварили в класирането за момента. Sad

# 274
Дали е на 5 или 4 място няма значение, паричките за наградата са все за трето място, а и не остава много време до края на конкурса!

# 275
  • София
Момичета, гласувайте, че планините са изместили Елвира
http://www.bankazaidei.com/?p=top&PHPSESSID=cfcffdb6b700b5922836c1d907024cad

# 276
  • Ботевград
 Hug
Момичета, днес до 17.00 часа е последното гласуване - Елвира остава с трето място с 500 лв.  Peace
Няма значение къде са планините, те също са с трето място.
Наградите са - една първа, две втори и три трети Hug
Много много се радвам   bouquet  bouquet  bouquet

# 277
еееееееее не! тая глупава идея за Мимчо с фотоапарата е изместила Елвира!Гласувайте моля ви! Praynig

# 278
  • Ботевград
еееееееее не! тая глупава идея за Мимчо с фотоапарата е изместила Елвира!Гласувайте моля ви! Praynig
Sad CryТази идея е изместила планините на България!
Възмутена съм!

# 279
то май вече не може да се гласува.

# 280
то май вече не може да се гласува.
и аз не мога да гласувам Sad

# 281
Гласуването приключи! Пише го в сайта! До 17.00 часа на 10.08.! Резултатите ще бъдат публикувани на 20-ти август......е ние вече ги знаем......освен ако няма изненади някакви.....

# 282
  • Ботевград
  bouquet  bouquet  bouquet
Браво момичета!
Ще продължавам да пиша в темата - ще Ви информирам за всичко, относно получаването на наградата и пътят и към ЕЛВИРА. Hug

# 283
  • София
Здравейте момичета,

Може ли да ме информирате как може да се провери дали парите които са дарени на сметката на Елвира посочена в web site-a са пристигнали във фондацията? Всички дарители ли ги публикуват в сайта?

# 284
Ох, колко тъжно!
Дано Господ е с нея!  Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт