Елвира има нужда от помощ

• 48 659
  • 501
  •   1
Отговори
# 60
Нищо не става лесно.....само близките на нуждаещите знаят колко е лесно. За Дарито не помните ли каква национална компания се направи, за да се съберат парите. а сега за Светльо се набират толкова бавно... много е тъжно.
не трябваше да поглеждам снимките на елвира, непрекъснато са ми пред очите....случиха ми се разни неприятности тези дни...и все си повтарях- "Спокойно,Моника..не се е свършил света, близките  ти са живи и здрави, всичко друго е поправимо".
Моля се чудото да стане.

# 61
трудно е наистина, но капка по капка - вир става

# 62
6те е добре да има и смс-и.доста пове4е хора 6те се вклю4ат.дано да се събуди.

# 63
  • София
 Praynig Praynig Praynig
Моля се от цялата си душа!!! Дано стане чудо!

sms е по-удачен вариант,по-малко пари, но повече хора, и става много по-лесно.
А и ще стане по-бързо!

# 64
Tolkova pati zapo4vah da pi6a,no dumite vse mi se struvat nedostata4no silni...sakru6ena sam ot snimkite koito razgledah... :cry:Elvi be6e i nadqvam se 6te bade moq priqtelka!Molq se za neq i 6te pomogna s kolkoto moga!Malkiq Mihael e 4udesno i mnogo sladko dete...znaq s kakav trepet go o4akva6e milata Elvi i sarceto mi se kasa pri misalta za tazi tragediq!Kopneq da se opravi i da gu6ne detenceto si! Praynig
Prez vsi4kite tezi meseci ne posmqh da q posetq v bolnicata...bqh bremenna i predi 5 meseca rodih,a i vinagi sam bila labilna psihi4eski!Dori samo tezi snimnki me raztarsiha i sa mi vse pred o4ite!No Bog,znae,4e tq e v mislite mi!
Ne razbiram,za6to ponqkoga jivota e tolkova gaden?!Tolkkova mnogo tragedii!
Iskam da kaja ne6to i na Alek...vijdali sme se samo nqkolko pati i edva li 6te se seti6 koq sam,no iskam da ti kaja,4e si strahoten brat i Elvi mnogo bi se gordqla s teb!
I az mislq,4e sms-te sa dobar variqnt za nabirane na pomo6t!
p.s.za Alek:Mi6o,Dobata i Milen imat edin priqtel Icaka...e,az sam saprugata mu!

# 65
Благдаря Ви за милите думи,

Всеки ден живея с думите Вяра и Недежда и се моля на Господ за чудо.
Всеки ден съм при Елвира и се надявам да ме посрещне с усмивка. Тя е родена да бъде майка, и аэ ще направя всичко за да я видя в прегръдките на малкия Михаел.
   На 27 Април Елвира претърпя операция за поставане на гастростома. Всичко мина благополучно и сега провеждаме поетапно захранване и постепенно правим опити да се храним през устата за да можем да стимулираме гълтателният й рефлекс. Това за нас ще е голяма победа ако успеем пълнноценно да се храним през устата.

От мен и цялото ми семейство преклон и голямо Благодаря с най-искрени пожелания чудото да озари всеки един от нас и стопли нашите сърца.

Александър Керемян ( Алек)

# 66
Алек,
Пак ти казвам - направете необходимото и открийте телефони към мобилните оператори за набиране на средства от SMS-и. Досега щях да пусна поне няколко.
Просто така - както си стоя вкъщи и си ровя в нета.

(Вярно е, че полвината ще отидат при операторите, но пък така съвсем не мога да помогна, понеже ми е много по-трудно да отида в банка и да внасям по сметка)

Поздравления за напредъка. Не губете надежда.

# 67
... а сега за Светльо се набират толкова бавно...

Там също не видях телефони за платени съобщения.
Сигурно има някаква причина да не се използа този начин.
Понеже половината се губят ли?
Или друго?

Истината е, че щом с бездействието и примиренчеството си ние самите оставихме да бъде съсипано здравеопазването в България пред очите ни, щом не правим нищо (докато сме все още живи и здрави) като граждани на тази страна при всяко рушителство и  грабеж на "богоизбраните" спрямо "простосмъртните", всичко накрая ще опира до изцеждане на последните капки състрадателност от обикновените и все по-неимотни хора.
Казвам това не, за да пораждам дискусии тук.
А защото никой от великите "архитекти на реформата", които "въртят едни пари там", няма да погледне други банкови сметки, освен собствените си.

Та за телефоните беше думата.
Има ли специална причина, поради която не се използва този начин на събиране на средства, щом самите близки са принудени да разчитат единствено на съпричастността на обикновените хора.

ПП Току що видях това:
... Абонатите на VIVATEL, Mtel и Globul вече могат да направят дарение за Светльо като изпратят SMS  (може и без никакъв текст) на кратък номер 1365
Цената на един изпратен SMS е 1 лв. без ДДС.

Но само, защото Mamma е оформила така темата. Иначе не видях телефони с сайта за Светльо.
Вече изпратих съобщение.
Ще го направя, колкото пъти ми е възможно, и за Елвира, ако открия номер и за нея.

Последна редакция: вт, 08 май 2007, 08:51 от Холограма

# 68
  • СОФИЯ
sms е по-удачен вариант,по-малко пари, но повече хора, и става много по-лесно.

Аз съм на същото мнение за смс-ите Поздравления за напредъка и не губете вяра и надежда 

# 69
Prozedyrata po pyskaneto na SMS kampania minava prez niakolko instanzii v Sofia i ste otneme okolo 2-3 sedmizi. Nestata sme gi zadvijili i se nadiavame skoro da poly4im konkretni otgovori.
Blogodaria na vsi4ki zaokazanata sapri4astnost i razbirane.

Alek

# 70
  • СОФИЯ
Prozedyrata po pyskaneto na SMS kampania minava prez niakolko instanzii v Sofia i ste otneme okolo 2-3 sedmizi. Nestata sme gi zadvijili i se nadiavame skoro da poly4im konkretni otgovori.
Blogodaria na vsi4ki zaokazanata sapri4astnost i razbirane.

Alek

Ще стискаме палци - дано стане по-бързо  Peace

# 71
Аз родих няколко дни преди Елви в Същата болница с почти същия състав! Господ да Ни пази! Дано Елвира да се оправи, детенцето и е толкова сладко. Никой не заслужава да страда така!

Ще направя дарение и няма да спирам да се моля за нея!   Praynig

# 72
Подкрепям идеята за смс-и. НАправете го, ще наберете средства по-бързо  Hug

Аз от сайта не можах да разбера- има ли някаква мозъчна активност Елвира? РАзбрах за всички изследвания, но не видях някакво конкретно заключение за това дали мозъка(и каква част от него евентуално) функционира.

Моля се за вас. Дано наистина стане чудо и Господ да бъде благосклонен.......

# 73
Казвам се Александър Керемян,

Брат на Елвира, родилката от Варна,която на 5 Март 2006  изпадна в състояние на будна кома вследствие на планово раждане, чрез цезарово сечение в специализирана болница по акушерство и гинекология – “Майчин дом” ЕООД гр. Варна.
           Днес 19 Април 409 дена след  злополучния инцидент продължава борбата за живота на Елвира.
           Днес 19 Април 409 дена след злополучния инцидент стои Юридическият и Морален въпрос пред управата на  болницата за причините и проявеното нехайство във входа на проследяване на бременността на Елвира , довели до злополучния инцидент.
           Днес съзнателният ми зов за помощ към всички хора докоснали се със съдбата на  Елвира да продължи борбата си за живот е да покаже своята съпричастност с ;
              -     информация за водещи специализирани медицински лечебни заведения за  пациенти в състояние кома /България или Чужбина/
              -     с юридическа помощ
               -   или финансова подкрепа.

Повече информация за текущото състояние на Елвира можете да получете на адрес http://elvira.vtori-jivot.org 
       или на e-mail   help-elvira@vtori-jivot.org

И  нека Божията благословия озари тези които ще помогнат, едно майчино сърце да бие по-силно с думите Мамо.

# 74
az sashto sam ot varna.znam za tragediqta po4ti ot na4alo.silno se nadqvam,4e neshtata shte se opravqt i elvira shte moje da prisastva v jivota na deteto si.kampaniqta s sms-te e dobra ideq i vqrvam,4e shte pomogne mnogo.a ti alek,ne gubi kuraj i prodaljavai da se bori6.

Общи условия

Активация на акаунт