Елвира има нужда от помощ

• 48 762
  • 501
  •   1
Отговори
# 345
Молим се за нея! Praynig
Защо чак сега ги дават по ТВ??? Дано не е късно за възстановяването й!!! Ще помогнем с каквото можем!

# 346
Не знаех за този случай. Научих за него от снощните новини. Потресена съм от това, което видях в сайта на Елвира - в какво може да се превърне едно здраво и жизнено момиче, поради човешката немърливост. Тове а скапало живота на цяло едно семейство.

В Бг лекарите се чувстват нещо богопомазани и се държат с някакво гадно превъзходство, което за мен е непоносимо. Та нали всеки от нас е специалист в областта си - ние "по простосмъртните" не се държим така с тях, когато ползват нашите услуги. И аз лично мисля, че за да се стигне до това състояние, сме виновни ние. Допускаме да забравим някак си, че те са хора, а не богове, че истинския смисъл на професията им е да помагат на хората в старданията им, а не да се надуват. Наблюдавам по болниците, че нерядко поведението на хората в Бг отговаря на внушаваното от "богопомазаните" - че те са нещо видиш ли по висши. За рушветчийството и безсърдечието - да не говорим изобщо. Това е чиста проба престъпление!

Съчувствам на близките на Елвира. Трябвало е дори по рано да заведат дело. В тази държава е все още срамно да осъдиш безхаберните, защо?
и защо едва сега медиите ни запознават със случая?

# 347
Абе каква е тази държава?!?!
Не мога да повярвам, че живея в нея, срам ме е да кажа, че съм българака!!!

Дано ги осъдят, но и това няма да помогне на момичето... Много болно ми стана Sad
Искрено съчувствам на близките и, защото знам какво е да се бориш с всичката бомащина тук.
Дано се събуди и гушне малкото си детенце!

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 12:49 от a.velcheva

# 348
# 349
Пуснах това като тема в" Майки(бъдещи и настоящи)" но от там ме насочиха към тази тема.

Мили мами,
След като разказах на мои приятели в САЩ за Елвира те ме попитаха защо не организираме общ молебен за възстановяването на тази жена.
Общият молебен там се прави като се организират голям брой хора в определен ден и час да се помолят за спасението или въстановяването на някой. Според моите приятели чрез този метод вече са ставали свидетели на случки, които спокойно могат да влязат в категорията ЧУДЕСА.
Аз веднага се сетих за молебена за нашите медици и как малко време след това бяха освободени.
Надявам се на вашата подкрепа дори да не сте силно вярващи желанието ще е достатъчен мотив.

# 350
  • Варна
Момичета, аз понеже съм пациентка на Майчин дом и днес бях там, питах лекарката ми която дълги години е работила преди това в АГ болница, дали това е инцидент или се случва често.По нейни думи е често срещано ,но понеже Майчин дом била частна клиника могат да я съдят.Ако било в АГ нямали шанс. Сподели ми че в АГ подобни случаи били редовни,но нямали гластност. Не си мислете че защитавам Маъчин дом.напротив.питането ми бе точно защото бях пред дилемата дали да ходя още в Майчин дом. и защото съм възмутена от станалото с Елвира Случилото се е аистина осъдително.лично аз имам много лошо мнение за доктор Яков който е шеф на тази клиника.Може би трябва по-одробно разследване от някое телевизионно предаване, защото имам впечатления, че след такива предавания има резултати.

Искам да добавя и още нещо.Въпросната Бейлерян май вече не е в Мйчин дом и слава богу, Добрева също трябва да изчезне от там, защото е много нервна и много пациентки са на косъм точно заради нейната небрежност. Искам да помоля и автора на тази тема да дава актуална информация за Елвира, защото хората които дарявят пари имат това право,да знаят как е милото момиче. И лично мое мнение, но трябва да се даде линка на клиниката  която дава надежда за излекуването й, защото това може да се случи на всеки и не е редно да се пести такава информация. И махнете последната снимка на Елвира с усмихнати приятелки около нея, защото ми се струва ,че тези позиращи за снимка усмивки са малко грозни около нейното нещастие.Не ме нападайте заради мнението ми, но тук сме няколко приятелки с едно и също такова мнение. Дълго мислехме дали да го напишем след всичко написано досега.

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 00:20 от ПуканкаZ

# 351
Когато е станал инцидентът с Елвира мозъкът й е бил лишен от кислород за няколко минути. Това е довело до трайни и необратими последици. Дори да се " събуди " от комата тя няма да бъде предишния човек. Навярно няма да си спомни дори собственото  име. Елвира на практика е мъртва, защото е лишена от основната характеристика за Човек, а именно- Разум. Да си спомним видовото  ни определение Homo Sapiens .
Според мен няма смисъл да се поддържа живота й. Душата на Елвира е напуснала този свят и близките й трябва да приемат истината, колкото и да е мъчителна тя за тях. Съжалявам, че трябва да го кажа, не искам да обидя никокго, но от гледна точка на разума тази кауза е загубена.

# 352
  • Варна
Според мен няма смисъл да се поддържа живота й.
Не си права.винаги има смисъл и стават много чудеса. Има доказателства за хора излезли от кома. В повечето случаи това става по начин, непридвидим от лекарите. Никой няма право да отнема живота й докато тя сама не реши да го напусне. Или БОГ. Лично аз виждам че тя се бори за живот и мое мнение е че ще успее. Друг е въпроса доколко ще й помогнат близките.Защото тя зависи от тях. Случая с Елвира ме разтърси силно.За съжаление го виждам късно след новините вчера. Не ми е дало мира до днес.Нещо в близките й хора не ми харесва, но ще го запазя за себе си.

# 353
 Пуканка, мислиш ли че Бог иска някой да стои в безпомощно състояние повече от година?

# 354
... Според мен няма смисъл да се поддържа живота й...

Искаш да кажеш, че трябва да я доубият ли?!

# 355
  • Варна
Пуканка, мислиш ли че Бог иска някой да стои в безпомощно състояние повече от година?

Мисля, че много от нас са изпадали в безпомощно състояние по един или друг начин. Вярвам в Чудеса и че такова ще се случи с Елвира. Вече казах, не може ние да определяме да живее или не, защото явно тя самата се бори да живее.
Аз съм била не година а 3 в безпомощно състояние и сега съм благодарна за това, защото промени мирогледа ми за живот. срока няма значение.

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 01:05 от ПуканкаZ

# 356
Исус Христос върна  към живот Лазар, който беше починал преди 4 дни. / Евангелие на Йоан глава 11 /. Той му върна живота напълно, не го остави в безпомощно състояние между живота и смъртта.
Бог не се нуждае от " помощни средства " като антибиотици, параентерално хранене, катетри, венозни канюли, апарат за командно дишане и т.н. за да сътвори Чудо.

# 357
  • Варна
Исус Христос върна  към живот Лазар, който беше починал преди 4 дни. / Евангелие на Йоан глава 11 /. Той му върна живота напълно, не го остави в безпомощно състояние между живота и смъртта.
Бог не се нуждае от " помощни средства " като антибиотици, параентерално хранене, катетри, венозни канюли, апарат за командно дишане и т.н. за да сътвори Чудо.

Абе до цитати не опирай че на секти замирисва а аз не ги одобрявам. Ако повишавам тон и почвам да се заяждам, извинявайте ама наистина много се разтроих и изнервих от случая с Елвира и няма да спя доста вечери мислейки за нея.

# 358
Господи потресена съм!Моля се за Елвира Praynig Praynig Praynig

# 359
Знаете ли как изглежда човек след повече от година в кома? Мускулите му изтъняват, ставите му се втвърдяват и крайниците му застават в една застинала и неестествена поза. По тялото му се появяват декубитални рани, които не могат да заздравеят. А за пораженията върху мозъка да не говорим. Бъдете реалисти !

Общи условия

Активация на акаунт