Елвира има нужда от помощ

• 48 775
  • 501
  •   1
Отговори
# 330
Има ли открити смс линии?

# 331
Izviniavam se za latinicata!

Ima li niakakvi novini okolo Elvira?

# 332
Ако не беше банерът в началото на страницата, нямаше да видя темата.
Толкова време мина и толкова пъти си мислех и молех за Елвира, но чак сега я виждам и ми става страшно мъчно как такива хора са наказвани така жестоко, а други имат честта да са галеници на съдбата (обикновено незнайно защо).
Малкият Мишо е страхотен сладур.

Не мога да помогна с много, но вярвам, че повече хора с малко е достатъчно....

# 333
Преди 3 години и половина можех да сам на неиното място.......заради грешка на недоучила докторица,знам какво е да се молиш да ти покажат детето ти и да се простиш с него.защото знаеш че няма да излезеш жив от болницата........сега плача защото аз оцелях а това момиче още е там. Господи моляте покажи и пътя нека да се върне при нас .......... Praynig Амин

# 334
Момичета, скоро попаднах на книгата на една авторка - Луиз Хей. В кратце иде реч за мисловните модели при различните болести и как да ги променим. Та в таблицата за Кома е отбелязано - вероятна причина страх. Бягство от нещо или от някого, а под мисловен модел за помощ пише следното - Ние те заобикаляме със сигурност и любов! Осигуряваме ти пространство, в което да оздравееш. Ти си любов.
Този мисловен модел е добре да й се повтаря всеки път щом някой близък е до нея.
Дано помогне Praynig

# 335
  • Там някъде нейде !!!
Все си мисля , че ще прочета някоя добра новина за нея , а то все старото . Елвира , мила оправяй се и ще се моля за теб , да се оправиш и гушнеш твоето детенце .

# 336
Mnogo mi e my4no!
Napravo sym potresena!
Dano se opravi i da se radva na detenceto si!
Gospodi,pomogni i,
molq te!

# 337
Съдят “Майчин дом“ за родилка в кома от 20 месеца
02 януари 2008 / News.dir.bg

27-годишната варненка е в кома след раждане чрез секцио.
Срещу екипа на ЕООД “Специализирана болница по акушерство и гинекология за активно лечение Майчин дом“ - Варна, е заведено дело по случая. Обвинението е за проявена медицинска небрежност при операцията, съобщава zdrave.net. Вече повече от 20 месеца 27-годишната варненка Елвира Бохос Керемян е в кома след раждане чрез секцио.
От нейно име чрез съдебното дело е заведен и иск за 1 161 134 лв. Това е първото в България съдебно дело с предявен иск от такъв характер и в такъв размер за проявена медицинска небрежност в болнично заведение, съобщиха от кантората на адвокат Иван Кръстев. От там допълниха, че с определение на Варненския окръжен съд от 28 декември 2007 г. всички банкови сметки на болничното заведение са под запор.
Делото е насрочено за 17 януари тази година от 13.30 ч. във Варненския окръжен съд.

# 338
Дано успеят да ги осъдят, докато няма осъдени лекари поради небрежност, малка е вероятността нещо да се промени в здравната ни система!!! И дано Ели се оправи по-бързо!  Confused

# 339
с половин ухо чух ,че по Канал 1 в утрешния Сутрешен блок, една от темите ще е случаят с милата Елвира Cry

# 340
Дано успеят да ги осъдят, докато няма осъдени лекари поради небрежност, малка е вероятността нещо да се промени в здравната ни система!!! И дано Ели се оправи по-бързо!  Confused

Peace  Praynig

# 341
Ще дават сега репортаж по БиТиВи Peace

# 342
Тази вечер случайно попаднах на репортаж по телевизията за случая на Елвира.Не мога да опиша с думи, какво почувствах.Да влезнеш да родиш детето си,а да ти отнемат възможността дори да го зърнеш.Дано да успеят да осъдят тези лекари.От това което чух и прочетох са направили грешка,а сега горкото момиче плаща цената.Трябва най накрая в тая скапана държава да има поне един осъден лекар.Как спят спокойно нощем?Как прегръщат собствените си деца,след като са отнели майката на друго дете?
Но най-важното е Елвира да има шанса да се оправи.Не знам до колко това е възможно.Но дано има надежда и ако тя зависи от нас,убедена съм че всеки би помогнал.

# 343
# 344
http://dnes.dir.bg/2008/01/03/news2505223.html
Тройна доза упойка виновна за родилката в кома/03 януари 2008
Близо три пъти е била завишена анестезията, която е била приложена върху 27-годишната Елвира Бохос Керемян от Варна. Това е причината тя да изпадне в кома преди 20 месеца.
Това сочи експертиза от екип на МБАЛ “Царица Йоана” ЕАД- София

Общи условия

Активация на акаунт