Елвира има нужда от помощ

• 48 778
  • 501
  •   1
Отговори
# 315
мила еливира , ние сме с теб дай боже господ да се смили над тебе и твоите близки.

# 316
  • Там някъде нейде !!!
Мислех , че ще прочета поне една добра новина , но уви . Положението е вси същото . Елвира мила , ние сме с теб и се молим за твоето оздравяване .  Praynig

# 317
Мила Елвира,  Cry... посто нямам думи наистина ... моля се за теб и за детенцето ти  Praynig
Нека стане чудо, ГОСПОДИ !!! Praynig

# 318
  • БГ
и аз да питам някой има ли ново инфо, мога ли да превеждам парички по сметката й,събират ли се още?

# 319
Да, и аз бих искала да знам дали още се събират пари и има ли нещо друго, което бихме могли да направим. За съжаление, макар че съм от Варна, едва днес попадам на информация за това нещастие. Надявам се да мога да помогна... и не мога да намерия други думи...

# 320
Моля се с две ръце за това момиче.Надявам се в най-скоро време всичко да се оправи.

# 321
Здравейте казвам се Влади. Да учудващо е че пиша от този ник, но това е ника на приятелката ми тя е регистрирана тук в бгмама. Днес както си разглеждах рецептите на форума и попаднах на тази толкова ........... и аз незнам как да кажа информация за това са точките. Искам много да помогнем на ЕЛВИРА!!! Много мъчно ми стана първо след като прочетох всичко и второ след като видях снимките. Интересумва ме дали все още може да се даряват пари тъй като с друго освен да се молим за нея незнам с какво можем да помогнем. В момента неможем да помогнем с много, но искренно се надявам в скоро време да можем да дадем и повече.

# 322
  • Ботевград
Даряват се пари, разбира се  Hug
Сайта на ЕЛВИРА е http://elvira.vtori-jivot.org/
Оттам можеш да вземеш имената и и банковата и сметка!  Hug

# 323
Има ли някакви новини за Елвира,кажете някой ако знае?

# 324
  • ВАРНА
днес е Архангел Михаил. нека да запалим свещичка за здраве за малкия Михаел и се помолим за Елвира скоро да се възстанови Praynig

# 325
днес е Архангел Михаил. нека да запалим свещичка за здраве за малкия Михаел и се помолим за Елвира скоро да се възстанови Praynig
означавали това че брат ми ( Ангел) има имен ден? про6тавайте за въпроса ми и то в тази тема...... Embarassed

# 326
  • Ботевград

ДАНО!

# 327
много бях потресена от това, което видях, човек не знае какво ще му пднесе съдбата, толкова мъка има по този свят.  моля се от сърце и душа това момиче отново да бъде жизнено да се радва на семейството си и на мъничкото си съкровище Praynig Praynig Praynig  дано в коледната нощ тази година има едно пълно семейство а на коледната елхичка да грейнат свещичките на мама и тати , заедно с тази на тяхното детенце  Hug

# 328
Днес синът и Мишо има имен ден- да и е жив  и здрав, дай Боже скоро да може  да си го   гушне и да му се радва.

# 329
Да е жив и здрав Михаил!

Много здраве и късмет за Елвира!
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт