Елвира има нужда от помощ

• 48 768
  • 501
  •   1
Отговори
# 300
В събота Елвира има рожден ден...дано да стане 4удото и да се върне при детето си и любимите си9 хора, които много страдат по нея Praynig

# 301
ДАНО!!!!!!

# 302
  • София
Дано  Praynig!

# 303
Отдавна следя темата и се моля за Елви  Praynig Praynig Praynig На 22 и аз имам рожден ден с нея, ще духна свещичка и ще си пожелая да отвори очи Praynig Толкова ще е хубаво най-после да бъде със семейството си. Господ да й помогне  Praynig

# 304
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛВИРА !!! ДАНО ПО-СКОРО  СЕ ОПРАВИШ !!! Praynig Praynig Praynig

# 305
  • ВАРНА
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛВИРА !!! ДАНО ПО-СКОРО  СЕ ОПРАВИШ !!! Praynig Praynig Praynig

гореща прегръдка и от мен!
дано скоро да си сред нас Praynig

# 306
  • СОФИЯ

гореща прегръдка и от мен!
дано скоро да си сред нас Praynig

ОБИЧАМЕ ТЕ И СЕ МОЛИМ

# 307
Честит рожден ден Елвира,Пожелавам ти късмета и щастието да прегърнеш детето си жива и здрава и да чуеш най-милото и нежно МАМО.
Всички близки хора те обичат и се надяват да имате още много хубави моменти заедно - искам го и аз и цялото ми семейство.
Моля се за теб и знам, че кошмара ще свърши  
Hug Hug Hug

# 308
  • Ботевград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Дано скоро станеш и прегърнеш семейството си и сладкото си момченце!
ДАНО!!!

# 309
  • София
Честит Рожден Ден!

Дано следващия е по-хубав от този и всичко лошо е зад гърба ти! Praynig

# 310
molq se s cqloto si sarce i du6a :pray:dano gospod da pomogne na Elvira i tq pak da bade s detenceto si... Cry

# 311
Боже, Боже, каква тъжна съдба Cry Горкото момиче, горкото му детенце! Дано скоро този кошмар свърши  Praynig и Елвира да гушне своето ангелче и да бъде най-щастливата майка Praynig

# 312
  • В една Дупка.
Честит празник!  bouquet Praynig( на патерица) и дано следващия го празнуваш заедно със семейството ти и детенцето.

# 313
За огромно съжаление темите, изискващи помощ и подкрепа станаха много и е просто невъзможно всички да останат заковани.  Cry
Събрах в една закована тема линковете към актуалните теми.
Позволих си да пусна на ротационен принцип и снимките на нуждаещите се от помощ и подкрепа, както и линк към темата им, горе в карето Новини.

# 314
останах без думи след като видях снимките...ще се моля да се оправи и да гушне малкото си ангелче  Praynig

Света Богородице помогни на Елвира да се оправи и да гушне най-сетне своето детенце.ти си жена...ти си майка помогни й! Амин!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт