А1 телевизия, помощ!

• 266
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, преминахме към интернет и ТВ услуги към а1. Преди това ползвахме еон от виваком и там имаше тъмен режим (фонът на менюто да е тъмен). Сега не намирам такава настройка и направо ми вади очите, толкова е ярко. Знаете ли дали изобщо има такава функция, доста търсех из настройките, но за съжаление не открих нищо. HELP! 🥹

# 1
  • София
Ако използвате A1 XploreTV GO няма никакви опции там за каквото и да е. Най-безполезното приложение някога.

# 2
Да Ви имам проблема. Че чак и цяла нова тема се публикува за това… ОМГ

# 3
На мен пък са ми странни заглавията с "помощ!", сякаш някой се дави или нещо друго много опасно се случва.

# 4
Да Ви имам проблема. Че чак и цяла нова тема се публикува за това… ОМГ

Само да ви кажа, да, имам нужда от помощ. Дразнят ме ярки светлини, имам и дете на 4г, което от време на време гледа детски и тази яркост от белия фон ми пали очите. Като няма с какво да помогнете защо коментирате изобщо ? Бива да сте злобни, ама някои хора просто тровите.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 22:46 от anonymous.b!tch

# 5
Има тема, където ще ви отговорят без писане на думата "помощ" с удивителен знак след нея. Темата е Въпроси всякакви.

# 6
На мен пък са ми странни заглавията с "помощ!", сякаш някой се дави или нещо друго много опасно се случва.

Така, за разлика от Вас, аз не съм дълбоко запозната с това за къде точно е темата ми. Отидох на тема ,,телевизия” и реших, че проблемът ми е за там. Но явно е нужно малкото ми свободно време да го отделя за запознаване с правилата във форума. Също така искам да отбележа, че заглавието на темата ми е ,,А1 телевизия, помощ!”, а не ,,помощ, давя се!” както вие го определихте. Имам нужда от помощ от приятел дет’ се вика, ама вие тук сте толкова лишени от щастие в личен план, че търсите под вола теле и някой ако ви каже ,,добър ден” пак ще ви подразни. Grinning благодаря за ,,помощта”.

Общи условия

Активация на акаунт