🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 988
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 350
От Габриела и Виктор очаквам най-грозния хейт към бившите. Ще бъде долно, гнусно и недостойно. Надявам се да ме опровергаят, но...

Ето едно супер мнение от друга съфорумничка. Предвиди го прекрасно.
Точно това се случва в момента

# 1 351
Пфф, Габа е ужасна, такова самочувствие, изисквания на какво отгоре?! От години лъже, че е на 24, според мен е на повече. Изобщо не знам как повечето са приятелки с този енергиен вампир. Мога да я сравня с Виктория, която пак има сложен характер, но според мен е верен и коректен човек, за разлика от тази.

# 1 352
И въпреки това разкритията за нея са много по-шокиращи, щом до ограничителна се е стигнало. Учудва ме, че това изобщо не се коментира, за сметка на това огромен хейт към Виктор.

Точно това и мен ме учуди.Както и коментарите на познати на Виктор,че не било мъжко да действа по законен ред.Доколкото разбрах не е само звънене по нощите,спомена заплахи към него,към майка му.И точно полицията е мястото,където да подадеш сигнал за тормоз,заплахи.Ограничителна надали,но са я привикали да си поговори с полицаите вероятно и е имало предупреждение.

Един пост нямам в защита на Виктор,а напротив.Но наблюдавам двоен аршин,може би защото е мъж и "по право" само жената може да е жертва на тормоз... явно.
В тази му част,както и за Ролекса,платените почивки му вярвам,не беше ли тази същата Дениз,която изначално не беше съгласна на 50:50,а смяташе ,че мъжът е този,който трябва да плаща?!
Като ѝ гледам приятелския кръг,още по ми затвърждава мнението,че си търси издръжката.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 13:22 от Морана

# 1 353
Не знам, аз вярвам и на Габи и на Калоян, не са си изкомуникирали нещата правилно, защото единия хъка и мъка, а другата довършва изреченията му както ѝ дойде, защото не може да му изтрае каканиженето.

# 1 354
Снощи Ергенката Криси беше на концерт на Лили Иванова, с майка си. Надменна, студена.. такава си е и в реалния живот.

# 1 355
От Габа- Калоян не е мъж, който трудно се преживява, по-скоро постъпката му е крива. "Бях се влюбила истински. КАЛОЯНЕ, КАЖИ ИСТИНАТА, ако можеш!" Продукцията ѝ обещала да ѝ намери мъж, какъвто тя иска! Брех, да ѝ имам протекциите! Не харесала обаче никой на външен вид , но видяла Калоян, с който натурално си станали мач. Станала заварката, но пък Калоян я е лъжел след сватбата и тя усетила, че не е искрен. Имал е 4 (четири)  приятелки след Родос. Бил грижовен само за пред камерите, за разлика от нея. Не бил искрен за девойката от сватбата, били интимни и постоянно мислел за нея, мажел, че имали само 20 минутен разговор. Подозирала е, че я лъже.
Петър уговарял Калоян, да не ѝ даде пръстен, тук съм в шок от Пешко, признавам! Не иска да коментира ситуацията, защото е обещала на трети лица да не коментира. Явно заради Кристина 99% съм сигурна. Не е трохарка и не ламтеела за пръстен, но той бил символ, за  това, че отношенията ще продължат и определено не ѝ е било гот, че не получила такъв. Шокира ме и изявлвнието, което била дала Криса, че за нея не било проблем да бъде с мъж, който преди това е бил с нейна приятелка. Направо мигам на парцали от това признание. И тук идва въпросът, кой е с най-гнил морал, дали отявлените леки жени в предаването или зле прикритите "дами"?
Спирам за малко Надкаст, за да се освестя и да  си събера разума. Разбирам, че съм мега задръстенячка, на която ѝ е трудно да приеме такава неприкрита откровеност в интимен план. До тук не чух грозен хейт от Бланко, което приятно ме изненада. Изненадах се и от положителното смекчаване на бруталните интервенции на интервюираната. Изглежда приемливо и няма нищо общо с гротеската, която се вихреше два сезона.

# 1 356
Габа ако не плюе, то няма да има за какво да говори.. и кастовете с кво да ги запълнят....с празнота = Габа.

Габа не е наранена. Изложена е. Егато й страда щото Калоенчо не я ще след Театъра  Joy
Разлика голяма има WinkWink

# 1 357
И аз я гледам на почивки. До 32-рата минута уставих мега противоречия. Тя не харесва Калоян, тя е обидена на Калоян, че не я харесвал 100%. Моля?
 Забавно ми беше използването на  думата будала, рядко е в речника на млади хора Simple Smile
Има положителни промени във визията, особено в устата, докато е затворена. Като я отвори пак същата работа.
Някакси хич я няма женската й енергия Ill

# 1 358
Потвърждавам, същото каза и мой познат, който работи там. Уволнили са го, защото са го хванали, че е ползвал AI за някаква презентация.

Отделно друг мой близък му е бил мениджър в друга компания и го е уволнявал, защото е бил въздух под налягане и е подливал вода на хората в екипа си. Преди време в LinkedIn-a му седеше, че е изкарал няколко месеца на някаква мидлевъл позиция в Nexo, сега гледам, че я е махнал Grinning Виктор е патологичен лъжец, щом твърди, че е бил директор в Nexo.
Такъв е Викторчо. Подлива вода на приближените си. Видяхме колко "джентълменски" разказа за бившата си и как отрече Петър да му е бил някога приятел. Неслучайно нямаше приятел или роднина, който да се включи на разговор в предаването. Очаквам скоро и Кристина да се опари и да почне да я хули.

# 1 359
Габи звучи като зарязана и ядосана жена. И аз и на двамата вярвам. Калоян ми е симпатичен, но явно си е е женкар - с тази говоря, с оная съм в шоуто, на никоя не казвам, излизам после с едната, като ме хванат на тясно си признавам на другата. И неговата работа е крива. Grinning

# 1 360
Не искам да съм лош пророк, но кака Маги ще хвърчи като коркова тапа. Калоян явно ги кара наред. Няма как да ме убедят, че това ще се задържи във времето. Особено с желанието на дамата да създаде потомство, а нашето момче е шавливо..

# 1 361
Гледайки Бланко, в главата ми изплува едно детско стихотворение
За ласки закопнял е таралежът
Скрит текст:
За ласки закопнял е таралежът,
а всички бягат, щом го забележат.
Не чакат нийде таралеж на гости,
вратата всеки бърза да залости.

На кино с него никой не отива.
Била му, казват, дрехата бодлива
и не случайно бил наречен, значи,
жив игленик на горските шивачи.

Със своя външен вид натаралежен,
макар и по душа добър и нежен,
макар стеснителен и малко плах,
той погледа боде и буди страх.

При всеки опит да изпроси ласка
боим се ние, че ще ни издраска.
Пък той обича да е помежду ни,
копнее да го разберем без думи.

С иглички е покрит, но го боли,
че всички го отбягваме, нали?
Обичайте /макар и отдалече!/
това момче с бодливото елече.
Така видях в този подкаст Бриела, игленик, който копнее да е погален, въпреки бодливата си същност. Не ми се стори арогантна, брутална и безцеремонна. Видях едно момиче с тежко стекъл се живот, което се бори и се опитва да изплува. Да, похватите, които ползва са ми неприемливи, но като цяло пробуди в мен жалост. Дано намери човек, който ще прозре отвъд повърхността ѝ, защото си мисля, че дълбоко в себе си, тя не е лоша и макар и толкова първична, копнее за любов и приемане. С две думи, успя донякъде да се реабилитира.

# 1 362
Габи си разказва защо е засегната от Калоян, това не е хейт. Напълно резонни й бяха аргументите. Той последните дни дори й е казвал, че ще живеят заедно щом излязат. Казвал й е, че тя си внушава, че няма причини да се съмнява в него. Не са правили секс.
На партито изглежда Криса и Виктор са били като някакви стражари кой какво консумира и плаща. Габи не искаше да навлиза в подробности, но разкри, че Кристина ходила с някакъв баркод на телефона да им събира пари или нещо такова. По някое време Габи на отделна нейна сметка си поръчала нещо за пиене и Криса дотърчала да я пита ама Габи сега това кой ще го плаща. Joy Кристина и Виктор направо са голям резил и двамата. Водещите казаха, че Дениз е разказала подробно за скандалното парти, понеже Габи била между чука и наковалнята и не искаше. Съвсем прилично се представи Габи, мина през събитията без особено да злобее и да напада. Някак си над нещата. С това, че Калоян не е неин тип, още от началото мисля, че остана много неразбрана. Идеята не е, че Калоян е под нивото й или че не е красив, а просто тя харесвала забавни и шумни мъже, а Калоян бил тих и скучен.

# 1 363
И аз съм на това мнение. Нищо кой знае колко лошо не каза Габи. Оставам с впечатлението, че има огромен страх от отхвърляне.

# 1 364
Аз това със сметката на партито не го разбрах,но ми се струва някаква дребнавост.Отблъскващо е,но не знам каква е истината и кой е в основата.....

Общи условия

Активация на акаунт