🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 9 862
  • 408
  •   328
Отговори
# 150
Дениз, Киара и Габа имат сериозни пропуски във възпитанието. То
са едни физиономии, пулене, много прости жени.

Така е.
Много елементарно поведение.
На ниво детска година. А те жени на години...

# 151
Киара каква сочна мадама е в тая рокля. Стегната е мацката, харна. Grinning Отива ѝ и цвета.

# 152
Наталка с тия нейни писма ме обърка. Аз съм в шок, тотален шок.
Ама и лелките на дивана като бабите пред блока, искат всичко да разберат.

# 153
Дениз 💯-те Въпроса 😏 Точно пък ти защо трябва да разбираш, не е ясно. Тя, Влага, Габа, труженичките отново най-заинтерсуваните от чуждите взаимоотношения, защото са оправили своите 🙄
Орлин злобното човече мачка Натали, че няма хубаво семейство като неговото. Отмъстителен злобар! Естествено направи кефа на ало.бг-тата.
Аз, от обратния пол, съм все по-отвратена от това мъжленце, л@йненце

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 21:18 от Catfish

# 154
Тази вярно ли каза, че който искал от двамата (Тихомир или Орлин) щял да си тръгне?! За да й разчисти пътя с другия?! Защитавайте я после пак тази малка п.....дка.

# 155
Много грозно писмото на Орлин, тоя има аутизъм. Честно... Искам в момента да го наритам с токчетата в...

# 156
Ами могат да си тръгнат , не ги кара да седят против волята им.

# 157
Дървен философ тоя...много приказки.
НапрегнАх се....

# 158
"Обратният пол"
Ся верно, че е малко по-женствен Орли ама чак пък толкова Joy

# 159
Явно има неизлъчвани разговори. Натали каза, че си говорила с тях по тези въпроси. Момичето не иска да се обяснява на другите патки.

# 160
Натали не може да се защити. Говори празни приказки, както винаги.

# 161
  • София
Орлинчо, ако обичаш някоя жена не е възпитано да и припомняш как тя нямала стабилно семейство, а ти имаш. Не сте на състезание. Някак ми прозвуча твърде снизходително.

# 162
Орлинчо, ако обичаш някоя жена не е възпитано да и припомняш как тя нямала стабилно семейство, а ти имаш. Не сте на състезание. Някак ми прозвуча твърде снизходително.

И на мен така ми прозвуча.

# 163
Ами могат да си тръгнат , не ги кара да седят против волята им.
Могат и тя изрази съжаление, че Орлин не е хванал пътя. Не това е въпросът. Тя го каза с раздразнение и досада, че и двамата са там и й пречат.

# 164
Абсолютно снизходително и пълно с презрение му беше писмото на тоя. Определено не е наред и той. Първо бяхме свидетели на едно изнасилване да му кажат, че го обичат и отговора беше агресивно "Трудно ли беше", после сто пъти не е спрял за семейството му. Нали ги видяхме. Баща ти те манипулира как ти трябва да изгниеш в Монтана да помагаш на мама - ама за пример!

Общи условия

Активация на акаунт