🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 753
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 560
Наистина голяма лъжкиня.
А фалшивия рев,който пусна в началото и от който веднага й мина на 5-тата секунда..? Laughing

Не смятам,че надкаста беше слаб. Даже напротив.Дениз се показа в цялата й прелест.
Ясно ми е откъде й идват парите:)

# 1 561
Сгреши Дениз, като изкара въпроса си към Шермин за детето невинен едва ли не. Ако за другите неща нямаме преки впечатления, то всеки може да си спомни злобничкото ѝ подхилване при тази ситуация, а оттам олеква и с всичко друго казано.
За нейно оправдание ще предположа, че това си е нейният прочит на ситуациите, но... Неприятно впечатление ми остави и с какъв хъс развяваше бельото им и единственото ѝ притеснение беше да не би да пропусне нещо.
Каквото и да е вложила в тая връзка, всичките си чувства оваля в кал и перушина точно като него. Калните борби не оставят никого чист, ако да се изчисти е била целта ѝ.
Още се смея като си представям Кристина с QR кода. Куха образована лейка - най-лошият вариант на кухавелка.

# 1 562
  • София
За мен от двамата по-комплексираният и токсичен човек определено е Виктор. Беше се подготвил систематично точка по точка какво да каже, за да я изложи максимално, в това няма нищо мъжкарско. Дениз доста говореше за пари да, но защото това поредната партенка в образа му - не тя крещеше - за милиони няма закони, не тя парадираше цял сезон с пари и часовници.
Искрено се забавлявах на случките ( защото са били две) със сметката на РД на Габи и на партито, когато независимо кой пие и какво, Виктор ходил да събира от всички по 150 лв/човек. Това го разказа и Виктория, която каза, че е пила една вода, загатна го и Габи. Това ми стига за него.
А буля Криса е същата бръмчалка като другите, язък й за образованието, тя иска да е известна и да е с известни, пък какво прави с тях не знам, има сексапил на дървена маса.

# 1 563
  • София
Бая интриги натвори Дениз в подкаста - за Петър и приятелката му, за Криса и нейния от 8-9 години, за Виктор и бившата му, с която според нея месец преди предаването все още е бил.
Фалшивият й рев в началото и на мен ми дойде в повече, за секунда не ме умили.
Казала на Виктор, че ще го съсипе ама видиш ли, тя имала предвид по подкасти, той не бил разбрал правилно.
И за мен изобщо не й се получи да оправдае въпроса си към Шермин. Всички видяхме как злобно се подхилкваше на интригата, която сътвори. Аз съм последният човек, който ще защитава Шермин, но наистина въпросът беше грозен и целенасочено искаше да я обиди и уязви.

# 1 564
Според мен от цялата история тетка Криса е най-засегната. 1. Обяснява за кантори, бизнеси , а след като няколко човека потвърдиха за тоя QR код се оказва пълна стотинкарка. 2. Има се за 10 от 10 , но вече става ясно от намека на Неделчо и Дениз , че тоя Петър му е било през оная работа , та чак още на терен почнал да заглежда чужди задници. 3. В опитите си да се изкара мн оборотна сама почна да дрънка с коя къде била и се оказва, че нейното портфолио май май е най-голямо и заслужено печели титлата “маман” в къщата.
Мисля че в момента определено си “second guess-ва “ избора с господин big biznis Grinning

# 1 565
Какъв е този QR код за леля Криси

# 1 566
Туджаров се изцепи, че подкастът с Петър е мега скучен, защото Петър нищо интересно не е казал. Чак Неделчо му направи забележка, че ще отблъсне потенциални зрители.

# 1 567
То това е ясно  и без да го казва.

# 1 568
Не че се оплаквам, че интересното мина по-раничко, ама от гледна точка на гледания и интерес, не правят ли грешка като изтупкаха интересните подкасти първо и оставиха Фифици, Йовици, Блажки за накрая? Кой ще ги гледа тях?

# 1 569
  • София
Аз не разбрах защо пускат подкаст за даден участник, преди той да е минал в ПО. Като излезе дългия подкаст, защо изобщо ще ходи в ПО да разказва нещо, което вече е обяснил надълго и нашироко.

# 1 570
Каква стана тя,леля Криси и тя била с Христо Сираков.

То май не остана някой да не е бил с нея....

# 1 571
  • София
Какъв е този QR код за леля Криси

На партито на ЕЛР по-миналата седмица, след като вече Дениз видяла как на РД на Габи, Виктор ходил да събира по 150 лв. на човек, независимо кой какво е консумирал, този път двете с някаква друга ( забравих коя ергенка) помолили сервитьорката да им отвори отделна сметка. Въпреки това, по едно време Виктор  с хартиената касова бележка, а Криси с QR кода явно със сметката, тръгнали по хората да им събират по 150 лв, пак без никакво значение кой какво е пил, даже се опитал да вземе и от хора от екипа, които са били на друга маса, но дошли да си кажат "наздраве". В крайна сметка Дениз отказала да му даде пари, защото си е на отделна сметка и Виктор извикал сервитьори, хостеса, управител, охрана да вдига скандали и иска да преместят Дениз на друга маса.
Мъж, та дрънка.

# 1 572
Обобщението ми за двойката поне за мен е следното: Дениз търси милионер, а Виктор е пишман такъв и оттам са почнали дразгите. Аз поне не съм чувала някой милионер да се дребнави за някаква почивка в Албания или където и да е. Дениз му е била шута за същото и той с нараненото его е прибрал другата дето се блазни по парите. Не съм очаквала да остане с Петър предвид, че той не е толкова богат.

# 1 573
И тия андрешковщинии ги загатна и Виктория, която не понася никого, така че съм склонна да вярвам. Но ме е яд, че не е имало в заведението по една от тия малките камери да си ги гледаме с QR кодчетата и бележките. Уф, липсва ми вече - искам да го направят по една година да ги държат. Grinning Ще стане едно мини Дързост и красота там.

# 1 574
  • София
Първия път Дениз си платила, защото не й се занимавало да се разправя с него. Втория път ВИктор накарал сервитьорката да му даде доказателство, че на двете им е платена сметката ( представям си какъв панаир е направил) и момичето с много извинения ги помолило да си платят сметката да момента. Накрая жените вдигнали патардия, че няма да делят така сметки и че при положение, че са 30 мъже там е абсурдно да искат пари от жените. Иначе ако помните Калоян като каза, че се е запознал с леля Криси, завърши със - И не ми направи добро впечатление. В Надкаст каза, че не му харесало, че тя и приятелката й са били груби със сервитьорката.
Така че според мен леля и Андрешко да си перфектни един за друг. Обаче имайки предвид какъв хейт ще изяде той сега ме съмнява Криси да остане с него.

Общи условия

Активация на акаунт