🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 8 341
  • 364
  •   496
Отговори
# 180
Защото им е казано това да обсъждат. Не го гледаме за първи път.

А труженичките защо така са се загрижили за избора на Натали? А тя им мълчи, защото наистина няма смисъл да им дава обяснения. Те така агресивно и задават въпрос през въпрос, то няма нормален диалог, а само злобни нападки.

# 181
За годините си е много адекватна Натали, това че се колебае е абсолютно нормално, двамата са много различни и са й интересни, единия е мъжкар и я привлича физически, а другият е интелигентен и залага на духовното общуване

# 182
Ми не, не им отговаря, не защото е непоклатима и истински вярва, че няма какво да им се обяснява, а защото просто не й хрумва какво да каже. Много е глупава, много. Срича там някакви нечленоразделни фрази наполовина запомнени от Тушев и толкова.

# 183
  • Пловдив
Орлин отдавна ме съмнява, че изобщо не е това, за което се представя.

Днес (до някаква степен) съумях да съзра пасивната му агресивност и „бледо хаплив” подход: я си го хванал, я не. А ако вземеш, та се усетиш, отговаря с: „Ама не съм го казал, не си ме разбрала” (по подобие на ясния злобен коментар в стил: „Е, нали си нощна танцьорка?”).

Момчето е свикнало да се прикрива с цел да не излага семейството си. Тази мнима дипломация или нелепа тактичност в коктейл с крайното му многословие неслучайно дразнят околните и във формата. Не е автентичен.

Орлин е типичен представител на зодия Овен, с някой готин асцендент. Имам женския вариант на това нещо пред очите ми, израснала съм с него, изглеждат мили, добри, но хапят и не да никак чувствителни и емпатични. Но въпреки всичко е умно момче, което на фона на случващото се не се поддаде. Има си трески за дялане, но това е ясно.

# 184
Не мога.... Кой ѝ го облече това. По-нелепо от роклята с която влезе Християна от третия сезон.

# 185
Преспокойно можеше да отрежат половината скука и така да монтират,че да си свърши в петък 🥱

# 186
На Тихомир писмото е като на ученик в 5г клас.

# 187
Естествено, че ще приемат повечето.  Особено, ако задържат пръстена Joy

# 188
Тия кога се сгодиха, кога се разделиха?

# 189
  • Варна
Ми не, не им отговаря, не защото е непоклатима и истински вярва, че няма какво да им се обяснява, а защото просто не й хрумва какво да каже. Много е глупава, много. Срича там някакви нечленоразделни фрази наполовина запомнени от Тушев и толкова.
Аз дори започнах да си мисля, че дори не разбира съвсем простите въпроси, та чак се зачудих как се справя със синхроните.

Явно им е казано да задават въпроси и нямат право да кажат, не е ваша работа.

# 190
А на другите писмата пък бяха върха 🙄 Да не смесваме личните антипатии с писмата... На Петър, Тихомир и Йовица бяха най-хубавире писма

# 191
Горката Филипа така го каза, че била влюбена, все едно казва, че има рак и е разбрала, че е последен стадии.

# 192
Очаквано, Йово предложи направо пръстен на Филипа 🤣
Даниела и Мартин номер 2 е ситуацията 🤣
100% не са заедно навън!

# 193
  • Пловдив
Очаквано, да видим сега Благовеста и Денис. Иначе роклята на Филипа е хубава, но наистина изглежда като бременна.

# 194
Състезание коя ще дойде най-зле облечена ли има Joy

Общи условия

Активация на акаунт