🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 655
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 815
Никоя от нас не се кефи на Жаба, ама нека сме честни - ако я имаш за приятелка ще ти е в челните позициии.

# 1 816
  • here and now
За Виктор искам да кажа:
"Не те хейтят само тези, които не знаят, че съществуваш на тази планета!"
Не всеки е гледал Ергенът....

# 1 817
Никоя от нас не се кефи на Жаба, ама нека сме честни - ако я имаш за приятелка ще ти е в челните позициии.

Габи в момента, както каза, е между чука и наковалнята, и ѝ правя евала, че не издаде в нейния подкаст нищо за ситуацията.
Затова писах, че за мен в нея си има доброта. Не извинявам и не оправдавам поведението ѝ в голяма част от времето, не харесвам корекциите ѝ (макар че сега е песен пред това, което видях, че е била в сезон 2), не харесвам вкуса ѝ за музика.
Но наистина мисля, че в сърцевината си не е лош човек.

# 1 818

Ако е админ ще съм първата с доживотен бан Joy

# 1 819
На мен Кристина не ми е красива. Може би леко хубавка, но не повече от това. Субективно, разбира се. Аз не харесвам бузести, топчести лица с не толкова изразителни очи. Супер слабичка и мъничка е, а такива бузки. 😃 . Ни ме кефи някак си.хаха. Освен това, не я видях без грим в ергенът.

# 1 820
На мен Кристина не ми е красива. Може би леко хубавка, но не повече от това. Субективно, разбира се. Аз не харесвам бузести, топчести лица с не толкова изразителни очи. Супер слабичка и мъничка е, а такива бузки. 😃 . Ни ме кефи някак си.хаха. Освен това, не я видях без грим в ергенът.
То без грим освен Дениз коя се показа?

# 1 821
Киара и Натали са се показвали без грим и си бяха много добре.

# 1 822
Перли /бисери на Петър и малко анализ :
-  започна със силно пресъхнала уста и преглъщаше често. По време на някаква изява, това са обикновено физиологични признаци за стрес , напрежение и некофротно състояние. Но, не винаги означава лъжа.
Бисери:
Старите ергенки се държали като солта на земята, сякаш мъжете са прашинки на ръкава им ".
Като влезнали всички мъже били се нзалепили за жените като " свиня  на дробен хляб ". Хахахаахахахахахахахахахахахаха
Каза, че пред голяма и малка камера е нормално човек да изглежда малко по-" фалшив " с цел да изглежда по-рафиниран и макар, че Неделчо го апострофира, казвайки му, че имено той би трябвало да знае как се прави, тъй като той учи за това, Петър му отговори доста дипломатично, че макар  да е така и той се бил притеснявал.
Раздялата дошла с натрупване ( 23:15 ),  а в ( 24: 08 )  Петър с много тънка ирония и финес задава риторичен въпрос със сарказъм на отправения му въпрос дали е направил нещо на Кристина, че да се разделят и той казва "" Да, явно съм направил нещо лошо, той да я утеши " визирайки Викторчо разбира се.
Е, това е талант и дипломат номер 1. Евала за мъжкарското поведение, че нито един път не каза нещо лошо за Кристина, нито подробности за техният сексуален живот, а спрямо това, че тя се е хванала с Виктор каза под мустак само това в 24: 08 минута.
- 38: 02 също с усмивка и сарказъм след това казва всичко, с няколко фрази....

Демонстрира, че кариерно са се отдалечили ( лош тайминг в живота ) , заради различен мироглед и заради неговата свръх ангажираност. Но дали е така, не знам ?
При всичко случаи, може би човек е по-добре да остане по-дипломатичен и да не дава ясни разговори, с цел да се отърве и да не дава хляб на пресата, хората и всякакви коментари.
Може и да е политкоретктен, но по-добре така, отколкото да си вадят кирливите ризи с бивашата, стигайки на улично / махленско ниво.
В заключение, така е по-добре.

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 22:24 от BlackCat12

# 1 823
Относно ситуацията със сепарето неговото обяснение звучи логично - плащат се 2 хиляди за сепаре, без значение какво и колко консумираш. В тази връзка дали Вика е пила вода от чешмата си е неин проблем. Стояла е все пак на масата. Тя не е никаква на Виктор и другите мъже, че да очаква някой да плаща вместо нея. Дениз също - дали е на отделна сметка или не, щом е на тази маса е редно и тя да се включи. Да не говорим за онова злобно нещо Люса, която е била с нея. Независимо дали има или няма милиони, не им е длъжен.
Е, това е меко казано нагло! Значи аз ще пия бутилка вода, той бутилка водка и ще делим наравно?! Ха, как пък не! Не ви харесва като кажат, че средната заплата за страната е 6000 лв, ама вие взимате 2, а ония в парламента 20! Ще пия вода и ще дам 150 лева щото стоя на масата? Нека дойде Криси с баркода ... тогава ще видят какво е панаир! Smiling Imp

# 1 824
Страхотен Петър в Надкаст, както и в почти цялото предаване.

# 1 825
Виктор дори да беше милионер, трудно би бил харесван. Освен срещу заплащане. Но той се стиска. Петър, дори Йовица, имат много повече шанс.

# 1 826
Виктор и Йовица са еднакво противни за мен, но по различен начин.

# 1 827
Ако се е плащало сепаре с определена консумация, е било редно да предупредят всички преди да седнат. Тези 2 к със сигурност са включвали и нещо за пиене, така че е трябвало всички да са наясно и Дениз или се включва към всички и дели сметката или си се отделя някъде сама.

# 1 828
  • София
Петър не знам дали може да му се има доверие, предвид че отрече за прането с Криси - вярно, че това е доста лична тема, но ти щом си приел да участваш в един такъв подкаст би било редно да кажеш или, че ще си го запазиш за себе си или че не желаеш да коментираш темата. Той нагло си отрече.

Изгледах го.. това със Стефан Данаилов ме разплака, може би това беше и най-истинският момент в целия каст.

Хареса ми, че запази достойнството на Криси - въпреки че тя много не заслужава, не ми допада като човек - доста е прикрита, умела, знае кога и какво, как. Физически може да е слаба, руса, но не е мой тип жена и не ми е красавица.

Фифи доста се изложи днес, като цяло си показа истинския характер и каква е. Йовица не че и той не се излага, но си личи, че тя го беше наранила и че се е надявал и след предаването нещо да се получи. Ако не съм права, явно е ходил на уроци при Петър по актьорско майсторство, защото ме заблуди.

Виктор да си гледа бизнесите, ние си тропкаме клавиатурите за разнообразие и да разпуснем малко, а не че ни е толкова важен и лягаме и ставаме с него. Още едно доказателство, че нещо в него като човек е абсолютно счупено. Дано поработи върху себе си.

# 1 829
Петър не знам дали може да му се има доверие, предвид че отрече за прането с Криси - вярно, че това е доста лична тема, но ти щом си приел да участваш в един такъв подкаст би било редно да кажеш или, че ще си го запазиш за себе си или че не желаеш да коментираш темата. Той нагло си отрече.

Изгледах го.. това със Стефан Данаилов ме разплака, може би това беше и най-истинският момент в целия каст.

Хареса ми, че запази достойнството на Криси - въпреки че тя много не заслужава, не ми допада като човек - доста е прикрита, умела, знае кога и какво, как. Физически може да е слаба, руса, но не е мой тип жена и не ми е красавица.

Фифи доста се изложи днес, като цяло си показа истинския характер и каква е. Йовица не че и той не се излага, но си личи, че тя го беше наранила и че се е надявал и след предаването нещо да се получи. Ако не съм права, явно е ходил на уроци при Петър по актьорско майсторство, защото ме заблуди.

Виктор да си гледа бизнесите, ние си тропкаме клавиатурите за разнообразие и да разпуснем малко, а не че ни е толкова важен и лягаме и ставаме с него. Още едно доказателство, че нещо в него като човек е абсолютно счупено. Дано поработи върху себе си.

За мен пък е долно да се коментира правили ли са секс или не.
И ако е мъж на място, ще отрече. Не се коментират тия неща. Затова беше грозно и Виктор да коментира имали ли са или не интимности с Дениз в предаването.
Каже ли, че не иска да коментира, хората веднага ще кажат, че са правили, ама увърта.

Общи условия

Активация на акаунт