🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 708
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 040
В Голата истина с Калоян,Дениз иска да разнищи премълчаното "познанство" с Кристина. Обикаля с въпроси около случката,за да изчопли информация за същността на Кристина
Калоян не казва нищо ново и интересно,не виждам много смисъл от този подкаст.

# 2 041
Красимира излъга всички. В предаването твърдеше, че колко му е един силикон да сложи, а се стиска за едни екстеншъни.Laughing
Моите деца са си възпитани и не се припознавам в коментара. Имам, може и да е грешно, усещане, че някои се чувстват засегнати и затова му отговарят на Виктор. Като не ви засяга — игнорирайте го

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 20:08 от Zara73

# 2 042
Красимирата ги излага всичките. В предаването твърдеше, че колко му е един силикон да сложи, а се стиска за едни екстеншъни.Laughing
Не само това, нали Кира още искаше да й продюсира клипчета, щом той каза, че тя е като Шермин, значи поиска много неща от него.

# 2 043
Не бих си причинила да слушам Калоян за втори път…. Какъв флегматик

# 2 044
Коя беше третата постановка, която препоръча Петър, освен"Брачни илюзии" и "Валсът на розите"?

Старицата от Калкута

# 2 045
Не бих си причинила да слушам Калоян за втори път…. Какъв флегматик
Да беше много скучно, но няма нищо интересно, надкаст с Криси е още по- скучен. Сега сетих, че те са точно един за друг😅 и двамата са скука.

# 2 046
  • София
Слушам Краси в обръщението му в ИГ за това, какво точно ги е разделило. Каза, че Киара неправилно интерпретирала това за продажбата на пръстена, защото той бил предложил на всички, на които не им се получи, да му продадат на него пръстените и той да им даде пари. Нали с това се занимавал и затова още в предаването изчислил стойността на пръстените.
Киара му искала 30к за клип, после 5к за екстеншъни, било му ясно, че го търси само за това, после я видял с негов приятел на морето, който държал дискотеки. Едва ли не искала да е с някой, който да ѝ развива кариерата.
Не знам, звучеше искрен, колкото и да не ми се вярва.

Ако това е вярно, то Киарчето е объркАла човека. Да беше се насочила към Левент - той сам си се похвали как подарява на гаджетата СиСи. Все щеше да се бръкне за едни ексеншъни и клип.

И само да добавя - Киара, ако наистина иска да слага екстеншъни, значи е една много куха хралупа. На тази красива, естествена коса, да набучи пирги, за да ги вее по участия..... Луда работа.

# 2 047
Голяма надлъгване, ей. Пришки им излязоха на устата на мъжете да обясняват какви са милионери и как искат да дават пари за жени. На жените пък, че са самостоятелни и си имат пари, не им трябват тези мъж. Накрая, ни едните, ни другите не са казвали истината. Ми как да се получи? Grinning

# 2 048
Гаджето на Левент отрече, някой беше пуснал нейния пост отнякъде. Няма мъже в България, няма Simple Smile Платежоспособните са зети, от Криси Simple Smile

# 2 049
Красимира излъга всички. В предаването твърдеше, че колко му е един силикон да сложи, а се стиска за едни екстеншъни.Laughing
Моите деца са си възпитани и не се припознавам в коментара. Имам, може и да е грешно, усещане, че някои се чувстват засегнати и затова му отговарят на Виктор. Като не ви засяга — игнорирайте го
И аз изобщо не се засягам от Виктор, не знам явно ми е забавно, че нали си го видяхме в предаването, не е нещо разтърсващо. То
 май от Туджаров повече се засегнах и не защото е казал, че сме "баби", че той самият не е много млад, а защото дълги години чете тука и му беше удобно, но явно и това е до време .

# 2 050
Не, те и двамата лъжат, та се късат... Нито бяха влюбени. Чудят се, какво да си изсмучат от пръстите, за да се оправдаят пред зрителите, че не са заедно и на втория ден след шоуто - кой от къде е. Хубавото при двамата е, че не могат да лъжат и им личи. А това е комплимент от моя страна.
Слушам Краси в обръщението му в ИГ за това, какво точно ги е разделило. Каза, че Киара неправилно интерпретирала това за продажбата на пръстена, защото той бил предложил на всички, на които не им се получи, да му продадат на него пръстените и той да им даде пари. Нали с това се занимавал и затова още в предаването изчислил стойността на пръстените.
Киара му искала 30к за клип, после 5к за екстеншъни, било му ясно, че го търси само за това, после я видял с негов приятел на морето, който държал дискотеки. Едва ли не искала да е с някой, който да ѝ развива кариерата.
Не знам, звучеше искрен, колкото и да не ми се вярва.

Ако това е вярно, то Киарчето е объркАла човека. Да беше се насочила към Левент - той сам си се похвали как подарява на гаджетата СиСи. Все щеше да се бръкне за едни ексеншъни и клип.

И само да добавя - Киара, ако наистина иска да слага екстеншъни, значи е една много куха хралупа. На тази красива, естествена коса, да набучи пирги, за да ги вее по участия..... Луда работа.

# 2 051
Да, аз също се 'засягам' от Туджаров, защото тук му е основният източник на информация и теории, доста е нагло да се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Единствената причина да продължавам да ги гледам е Неделчо.

# 2 052
Да, аз също се 'засягам' от Туджаров, защото тук му е основният източник на информация и теории, доста е нагло да се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Единствената причина да продължавам да ги гледам е Неделчо.

Много му порасна работата на този подлизурко, от както снима смешните влогчета в Шриланка.

# 2 053
Двамата са много скучни всъщност. Добре, че гостите им правят шоуто. Приличат ми на назначени по линията "мой човек", а не по талант и заслуги.

# 2 054
Да, Неделчо задава по- интересни въпроси, докато този се прави на много културен, политкоректен, ако беше само той водещ на този надкаст щеше да има доста по- малко гледания.

Общи условия

Активация на акаунт