🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 667
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Street of Dreams
Ама моля ви се, водил я на Велинград, ама те сигурно и отстъпка са им направили, че да ги рекламират.
Виктор не можел да приеме миналото й???? Влязъл е в Ергена да търси жена, не в игри на волята, не в кулинарно предаване??? С тоя тефтер, бал такива го влекат, ама му е скъпо и го е срам.
И ако се абстрахираме от професиите им и касовите бележки и цялото ниво, то никога няма да направя семейство с мъж, който не би ме черпил едно питие, едно сепаре или изобщо каквото и да е, би ми викал управител, полиция и прочие. Не ще го съсипя,  ми не знам какво просто. Мъж??? И този скачаше да обижда на гей други хора...
Милион пъти предпочитам политкоректния Петър, да. Не е лицемер, а възпитан.
На мястото на Виктор една стотинка не бих дала за тази....жена.
Като цяло не мога да повярвам какво чета, но и виждам, че няма смисъл да се обяснявам какво защо.

# 2 026
На мен ми направи впечатление, че и Криси е плащала сепаретата. Grinning Ай на другите да не плаща, ама поне нейното от кумова срама. А той я пратил и да го играе лихвар.

# 2 027
Aма той изобщо не бил привърженик на Андрю Тейт... Не... Eдно хубаво ги използва, а тя Криси е доказано сервилна. Знаеш ли кога ще чистя на МангАни.
На мен ми направи впечатление, че и Криси е плащала сепаретата. Grinning Ай на другите да не плаща, ама поне нейното от кумова срама. А той я пратил и да го играе лихвар.

# 2 028
Слушах и Филипа и Йовица. Само Кристина-Пртър, Виктор-Дениз не съм слушала и гледала.
Но като ви чета, само Натали и Орлин не са се наплюли по надкасти и други предавания.
...Като се сетя как ставаха на "Кой е влюбен?" и как се подиграваха и плюваха по Натали и Орлин....

# 2 029
Никога не е късно да се почнат и те. Не им давам много време.
Слушах и Филипа и Йовица. Само Кристина-Пртър, Виктор-Дениз не съм слушала и гледала.
Но като ви чета, само Натали и Орлин не са се наплюли по надкасти и други предавания.
...Като се сетя как ставаха на "Кой е влюбен?" и как се подиграваха и плюваха по Натали и Орлин....

# 2 030
За онези, които имат неври да излушат за втори път някои подкасти, за да видят разликата с първия път когато са ги слушали.
Например, днес се заслушах в този с Дениз и установих няколко неща. Остър, ярък, звънлив смях, какво ли издава, хахахаха. Уж лековато държание, но пък  и разреваване. Не, не намирам за нормално , че за 2 месеца връзка, 2 почивки в чужбина и 2 чанти са малко.....Хипер наглярка и все едно някой и е длъжен. Чисто в самия изказ - когато иска да помисли макар и за секунда и да си осмисли думите, провлачава или започва да се смее или пък не е запомнила въпроса....Колко патетично. " Но, да " ....както казват рускините....разбирайте ме както искате.

Виктор, научил 20 сентенции наизуст, както и защити и ги повтаря като заучен материал по всички подкасти, надкасти, чакалкасти и всякакви касти. Съгласна съм с него, че коя е Люси в случая, ергенка от друг сезон, за да им плащат и на нея и на други придошли ?
Кристина на прима виста....Има нещо, което прикрива, за да не уронва уж имиджа на Петър. Разочарованието и личи от километри.
Но имам чувството, че е добре с Виктор.
Според мен е лека жена, съжалявам за почитателите и, но това е моето мнение. Просто е по-прикрита и за разлика от Дениз - по умна.
Съжалявам, но изказа и е по-добър, владее си емоциите повече, има по-добър речник, аргументира по-добре. Разликите си личат.
Не харесвам Кристина определено и бих се страхувала да имам такава приятелка, която ще ми отнеме мъжа. Но, не харесвам и Дениз, която намирам за интригнатка, скандалджийка и меркантилна лека жена също.
Ще напиша и други мнения, като ми дойде музата.
А Туджаров да спре да прекъсва, не знам кой там му го беше написал, тоя човек не се ли усеща ?
Бих искала да имам приятел като Неделчо ( приятел, не гадже ), мисля, че няма да си поплюва и с приятелите си, а това за мен е важно качество и то голямо.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 18:50 от BlackCat12

# 2 031
Коя беше третата постановка, която препоръча Петър, освен"Брачни илюзии" и "Валсът на розите"?

# 2 032
Да, ама Неделчо не вярва в приятелството между мъж и жена, което аз го разбирам като да гледаш на жените като на втора ръка хора. На мен той ми изглежда прекалено гнусен и нечистоплътен, за да си представя дори да седна да пия кафе с него.
За онези, които имат неври да излушат за втори път някои подкасти, за да видят разликата с първия път когато са ги слушали.
Например, днес се заслушах в този с Дениз и установих няколко неща. Остър, ярък, звънлив смях, какво ли издава, хахахаха. Уж лековато държание, но пък  и разреваване. Не, не намирам за нормално , че за 2 месеца връзка, 2 почивки в чужбина и 2 чанти са малко.....Хипер наглярка и все едно някой и е длъжен. Чисто в самия изказ - когато иска да помисли макар и за секунда и да си осмисли думите, провлачава или започва да се смее или пък не е запомнила въпроса....Колко патетично. " Но, да " ....както казват рускините....разбирайте ме както искате.

Виктор, научил 20 сентенции наизуст, както и защити и ги повтаря като заучен материал по всички подкасти, надкасти, чакалкасти и всякакви касти. Съгласна съм с него, че коя е Люси в случая, ергенка от друг сезон, за да им плащат и на нея и на други придошли ?
Кристина на прима виста....Има нещо, което прикрива, за да не уронва уж имиджа на Петър. Разочарованието и личи от километри.
Но имам увството, че е добре с Виктор.
Според мен е лека жена, съжалявам за почитателите и, но това е моето мнение. Просто е по-прикрира и за разлика от Дениз - по умна от нея. Съжалявам, но изказа и е по-добър, владее си емоциите повече, има по-добър речник, аргументира по-добре. Разликите си личат.
Не харесвам Кристина определено и бих се страхувала да имам такава приятелка, която ще ми отнеме мъжа. Но, не харесвам и Дениз, която намирам за интригнатка, скандалджийка и меркантилна лека жена също.
Ще напиша и други мнения, като ми дойде музата.
А Туджаров да спре да прекъсва, не знам кой там му го беше написал, тоя човек не се ли усеща ?
Бих искала да имам приятел като Неделчо ( приятел, не гадже ), мисля, че няма да си поплюва и с приятелите си, а това за мен е важно качество и то голямо.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 18:57 от RoseofVersailles

# 2 033
МалИииии...КрасимирЪ СеизмологЪ...кво лице е направил....щях да падна кат го видях JoyJoy
МайкоУуууу......резил...резил....
Тия "хора" що така се боцкат и правят на гротески бе...

# 2 034
Ходил е при доктора на Шермин. Laughing
Ако е чел как го изкараха по дърт от баща му, направил си е един лифтинг. Малко перчем трябва да си посади, че се вижда темето. Innocent

# 2 035
Ужасен резултат. Смешен. Тъжно ми е.
Акъл липсва. Жалко, жалко..зорлям, доцроволно и срещу пари...да се напрайш на клоун.
Честито на Сеизмолога...

# 2 036
Чета, чета(благодаря за споделените мнения на изгледалите подкасти)не съм гледала надкастите с Петър и Кристина. Мислех само Кристина да пусна като ми остане време, за да си намеря липсващите парчета от пъзела(все ще усетя нещо интуитивно), но Петър нямам желание да го гледам(колкото и хрисим да изглежда ми е фейк). Ако Криси се чувства добре точно с Виктор - нейна си работа.  Но с тази прословута сметка, те нямат особено полезен ход без да се обяснят нещата в детайли дори и със сниманите сметки. Ако бяха си замълчали, би се възприело, че те са грешни и виновни в създалата се ситуация. Не мисля, че някой дори милионер(какъвто Виктор не е, явно) е длъжен на някого да плаща само защото го познава от един месец, и видиш ли е жена. Не знам, аз не бих тръгнала без пари някъде, не бих стояла някъде на своя инат, където ми казват, че трябва да платя за мястото и да остана без да си покрия сметките, ей така защото някой ми е длъжен. Само ще вметна, че с моят мъж ни се е случвало да платим 200лв. за две минерални води в Велинградска дискотека( на маса с компания), но на нас тогава просто нищо друго не ни се консумираше, не разбирам Дениз.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 19:31 от Анонимен

# 2 037
Само да кажа, че най ме кефи коментара , че децата ни били невъзпитани, според Виктор 😅
Жив и здрав Вики, ти и Криса ще се справите по-добре с вашите .Наливай се с водка по чалготеките и не ни мисли нас .

Ама, не той каза, че не пиел....И че в ЕЛР не е имало пиянски изцепки и че всичко, което виждаме като неадкеватно поведение било интерпретация SmileySmileySmileySmileySmiley.

П. С а, забравих и понеже господинът е от Троян, той когато бил пил, ние сме били в бащите ни егренските гащи, пхахахахахахаххахахахахахахахахаха

# 2 038
Красимир е станал на пръчка слаб, бре

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 23:03 от Moderator3

# 2 039
Значи не само на мен ми се вижда вталил се драстично.

Общи условия

Активация на акаунт