🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 648
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 010
И Красимир е толкова стиснат, че и 5лв да му поиска жена, ще му накриви шапката.
Той иска някоя да му се докаже и тогава сам ще я издържа с колкото пари ТОЙ прецени.
Но и 5лв отгоре да му се поискат, пак няма да е доволен.
И никога няма да бъде с жена, която сама си изкарва парите. Няма психика той за такива жени.

# 2 011
Слушам Краси в обръщението му в ИГ за това, какво точно ги е разделило. Каза, че Киара неправилно интерпретирала това за продажбата на пръстена, защото той бил предложил на всички, на които не им се получи, да му продадат на него пръстените и той да им даде пари. Нали с това се занимавал и затова още в предаването изчислил стойността на пръстените.
Киара му искала 30к за клип, после 5к за екстеншъни, било му ясно, че го търси само за това, после я видял с негов приятел на морето, който държал дискотеки. Едва ли не искала да е с някой, който да ѝ развива кариерата.
Не знам, звучеше искрен, колкото и да не ми се вярва.
Очаквам с нетърпение коментара на Шермин. 🤣

# 2 012
Може, ама аз Киара с екстеншъни не съм я виждала... 5 бона за прежда, егати.

# 2 013
Идва партито, организирано от продукцията. След него решават да отидат в дискотека The One - това вече не е организирано и на разноски на продукцията. Явно Кристина, Виктор и този Найден (май редактор) са отишли първи и са взели тези две сепарета. Сепаретата са по 1000 лв. едното, като заведението явно прословутата водка върви със сепаретата, един вид с нея се покриват тези 1000 лв.
Виктор и Кристина смятат, че тези пари за сепаретата трябва да се разделят между всички горе долу по равно, а от там нататък кой каквото си пие да си го плаща допълнително. Другите отказват обаче, защото не смятат, че трябва да плащат за едно вино или вода колкото плащат хора, които са пили водка от 1000 лв. бутилката.
Въпросът е дали в действителност сепарето върви задължително с бутилка водка за 1000 лева или е задължителна консумацията за 1000 лева на сепаре?
Ако си поръчаш шампанско за 2000 лева покрива ли се задължителната консумация?
Някой може да си поръча уиски за 1000 лева, това покрива ли задължителната консумация?

Мислех, че просто трябва 1000 лв. на сепаре. После Криси писа, че водките вървят със сепаретата
Не знам това доколко е легално да те задължават да купуваш твърд алкохол и така да стимулират консумацията му. В редица държави даже рекламата на твърд алкохол е забранена.

Това сигурна информация ли е или Криси така си е решила?
Вече на всички стана ясно, че Виктор има влечение към водката.

# 2 014
  • София
Оф, тази теза, към която, и Криса, и Виктор се придържат, относно обвиненията, че като са се събрали заедно са постъпили нечестно и гадно спрямо Петър и Дениз - и те отговарят винаги, че нито Кристина е била приятелка на Дениз, нито Виктор и Петър са били близки приятели, защото след излизането от предаването, видите ли, Петър нямал време да се виждат и да излизат с Виктор...Та демек да не се чувстват гузни, че са предали приятели... Много смешно! Той не ми е приятел вече, затова мога да взема бившето му гадже!

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 20:59 от dechy

# 2 015
А на мен лично ми хареса Туджаров. Тъпите въпроси на Неделчо бяха безсмислени — той падна на нивото на Дениз.

# 2 016
Оф, тази теза, към която, и Криса, и Виктор се придържат, относно обвиненията, че като са се събрали заедно са постъпили нечестно и гадно спрямо Петър и Дениз - и те отговарят винаги, че нито Дениз е била приятелка на Дениз, нито Виктор и Петър са били близки приятели, защото след излизането от предаването, видите ли, Петър нямал време да се виждат и да излизат с Виктор...Та демек да не се чувстват гузни, че са предали приятели... Много смешно! Той не ми е приятел вече, затова мога да взема бившето му гадже!

+1 Съгласна съм.Те са си  безскрупулни егоисти.
Мачването им подсилва кофти чертите и липсата на морал и у двамата.

# 2 017
Аз харесвам Кристина в пъти повече от Дениз.

# 2 018
Едва ли Виктор и Петър са приятели. В шоуто са били месец и нещо. Пък в средите на Дениз и Криси няма приятелства.

# 2 019
КрасимирЪ много си наскубала веждите.
И май си е сложил ботоксче.

# 2 020
  • Be realistic - plan for a miracle.
Пф, тая Киара имаше една от най-красивите естествени гриви, които съм виждала, ама зорлен ще си окепази косата с пластмасова прежда. Щермин уанаби.

# 2 021
Киара от супер естествено красива мадама ще се докара до Габа отпреди както е тръгнала. Силикона, сега ако сложи и преждата, устата ѝ със сигурност е била по-добре преди да я "коригира" и каквато е тъпа скоро и носа ще префасонира.  И го казвам като човек, който смята, че при нужда е по-добре да се оправи даден човек, вместо да си страда с физическите недъзи. И за силикона съм ако си Злюбка, и за ринопластиката ако си Цър Пър, но Киара нямаше нужда от нищо такова.

# 2 022
Много голямо падение е Киара,на мен ми е паднала в очите още по време на предаването.
И с тези футболни топки,които е монтирала......явно Кратун е отказал да съдейства Simple Smile))))

# 2 023
Чета, че The Weekend си продал музикалния каталог за 1 милиард долара, като сделката е иновативна и свързана с инвестиционната експертиза на купувача, а той запазил авторски контрол. Пръдльо. Я да се поучат инвеститорите от наш Орлинчо, чийто каталог е по-каталог и инвестициите къде по-инвестиции. Минаха се тез хора, но не мога да ги мисля Joy Да се набутват.

# 2 024
Ех, този Краси! Само Емили не му е искала пари.

Общи условия

Активация на акаунт