🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 630
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 995
КрасимирЪ много си наскубала веждите.

# 1 996
Абе стори ми се, че Киара все пак е искрена и най-малкото ѝ е пукало повече. И тя ми се стори малко по-разклатена, а тоя е тапир.

# 1 997
Защо задължително Петър е провинилия се? Видяхме ги всички как са се оплели. На мен Криси също ми беше фалшива и прикрита в техните отношения. Явно и двамата имат какво негативно да кажат еди за друг, и затова са решили да не го правят.
Киара с изкуствен възторг и смяна на мнението за Красимир на 360 градуса, си изигра нейния театър, и успя да се добере до еженощно кълчене па дискотеки - демек 'певческа' кариера.
Тя доста се забеляза от хората под 20, след Ергенът. Даже имаше някаквя анкета и едни тинейджърчета я определиха като любима и даже идол 😄😅 .Това тя не го постигна след първия и ерген. И като цяло, не би го постигнала без да е част от Тяпоъгълника

# 1 998
Идва партито, организирано от продукцията. След него решават да отидат в дискотека The One - това вече не е организирано и на разноски на продукцията. Явно Кристина, Виктор и този Найден (май редактор) са отишли първи и са взели тези две сепарета. Сепаретата са по 1000 лв. едното, като заведението явно прословутата водка върви със сепаретата, един вид с нея се покриват тези 1000 лв.
Виктор и Кристина смятат, че тези пари за сепаретата трябва да се разделят между всички горе долу по равно, а от там нататък кой каквото си пие да си го плаща допълнително. Другите отказват обаче, защото не смятат, че трябва да плащат за едно вино или вода колкото плащат хора, които са пили водка от 1000 лв. бутилката.
Въпросът е дали в действителност сепарето върви задължително с бутилка водка за 1000 лева или е задължителна консумацията за 1000 лева на сепаре?
Ако си поръчаш шампанско за 2000 лева покрива ли се задължителната консумация?
Някой може да си поръча уиски за 1000 лева, това покрива ли задължителната консумация?

Мислех, че просто трябва 1000 лв. на сепаре. После Криси писа, че водките вървят със сепаретата

# 1 999
Не вървят водките , има си задължителна консумация твърда.

Петър също е доста прикрит и фалшив.

# 2 000
😂😂😂😂
Гледах някакво клипче на което го питат с какво ще го запомнят и той казва с трите перални. 😅😅😅
КрасимирЪ Перачът на Рая 😀 👌

# 2 001
Скъпи провалени жени без работа с невъзпитани деца, включвам се само да ви информирам, че Виктор е успял да генерира 1300 коментара хейт със своето участие в Надкаст Grinning Поне в едно нещо да е най-!

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 17:08 от sette

# 2 002
  • Пловдив
Краси тъпото има изявление по повод сагата с пръстена и колкото да не го харесвам повече на него ще повярвам. Тя ми се струва доста глупава и меркантилна. Забелязахте ли новите оскубани вежди на Краси и ботокса в челото, опънал се е с надежда за следващата жертва.

# 2 003
Забелязахме му оредялото бретонче най-вече на Красьо

# 2 004
Киара е поискала от Краси да й плати екстеншъна TrollfaceTrollface

Няма такива парцали,каквито се изявиха в "Рая на ЛибоФТа"Stuck Out Tongue Closed Eyes

Сега всяка ще търси  СМЕТКАТА за "прането"

Падам от смях,не че съм очаквала нещо различно,но Тушев ни поднесе реалността за "любовта" по неговия си начин! Trollface

# 2 005
Голяма мъка беше, но го изслушах перача. 😅 Като пере само мръсни боклуци е така.

# 2 006
Красимира ботокс ли си е бил? Много странно му изглежда челото и веждите. От познати знам, че при някои неуспешни опити с ботокса, така се изострят веждите… имаше си някакво наименование

# 2 007
Кристина е толкова скучна жена, че за повече от два месеца е интересна само на гаджето си от Бяла Слатина.
Вероятно и той го знае и затова е спокоен, че където и да хойка Крисито-Писито след месец два пак ще се върне с подвита опашка...

# 2 008
Слушам Краси в обръщението му в ИГ за това, какво точно ги е разделило. Каза, че Киара неправилно интерпретирала това за продажбата на пръстена, защото той бил предложил на всички, на които не им се получи, да му продадат на него пръстените и той да им даде пари. Нали с това се занимавал и затова още в предаването изчислил стойността на пръстените.
Киара му искала 30к за клип, после 5к за екстеншъни, било му ясно, че го търси само за това, после я видял с негов приятел на морето, който държал дискотеки. Едва ли не искала да е с някой, който да ѝ развива кариерата.
Не знам, звучеше искрен, колкото и да не ми се вярва.

# 2 009
И аз вярвам на Кратун. Чалгарката си е тъпа парцалана и простакеса,видно е с просто око.

Общи условия

Активация на акаунт