🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 648
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 980
Водещата на ПО разпита Красимир за *прането* с Емили. Красимир каза, че отишъл горе да вземе и да и даде праха, ама по едно време гледа Емили че се качва след него и той решил да и даде *праха* на място все пак, какво толкова. И се усмихна леко.

# 1 981
  • София
Габа е поотслабнала и е разграждала патешката си уста. Някъде го четох. Затова изглежда малко по-прилично..

# 1 982
Слушах малко от Кристина пътьом. Ако искаш да се покажеш благороден и да пазиш името на някой, няма да намекваш, че имаш какво да разкажеш, но си обещала да не "съсипваш образа му". Това беше думата и Неделчо даже обобщи, че явно има "съсипващи неща", за които, добавя Туджаров, намекнал и Виктор. Ако моята репутация някой ще я пази по този начин, предпочитам да разкаже всичко с детайли, вместо да оставя усещането за грандиозни, съсипващи простъпки.

# 1 983
Аз понеже не мога да наваксам нито с участията в ПО, нито с подкастите, да попитам - в крайна сметка имаме ли поне една успешна двойка от този сезон, която до момента не се е разделила? Четох тук, че Джани и Габи също са се разделили - явно е съвсем прясно, защото доскоро си бяха заедно.

Имаме - Виктория и Панделката й са все още заедно. Satisfied

# 1 984
Габа е поотслабнала и е разграждала патешката си уста. Някъде го четох. Затова изглежда малко по-прилично..
Аз помня, че Виктория спомена някъде, че Габи си е оправила носа.

# 1 985
Като теглим чертата,след Рая ,Дениз излиза  най-о****ана,че и зарязана.

# 1 986
Аз помня, че Виктория спомена някъде, че Габи си е оправила носа.
Да, веднага се забелязва без някой да ко казва. Много ѝ е добре на Габи носа и ѝ отива Simple Smile

# 1 987
Интересно развитие при Краси и Киара. Краси е огорчен, че му е искала пари за клипове явно. Каза, че в един момент е видял Шермин в Киара и това е сложило край на отношенията им...Киара пък казва, че искал да залага пръстена, след като излезли, нещо, което той отрича..

# 1 988
Габи е направила сполучлива ринопластика. Решението да разгради устата също е проработило. Доста по-симпатична е визуално, че то беше кукер Grinning

# 1 989
Слушах малко от Кристина пътьом. Ако искаш да се покажеш благороден и да пазиш името на някой, няма да намекваш, че имаш какво да разкажеш, но си обещала да не "съсипваш образа му". Това беше думата и Неделчо даже обобщи, че явно има "съсипващи неща", за които, добавя Туджаров, намекнал и Виктор. Ако моята репутация някой ще я пази по този начин, предпочитам да разкаже всичко с детайли, вместо да оставя усещането за грандиозни, съсипващи простъпки.
Ей, голям интригант е Виктор! Но вече имаме опит с неговите "съсипващи неща", което мята по другите, но само себе си цапа.

# 1 990
  • София
Според Криса те са седнали на масата в
бара и другите (сред тях Дениз и приятелките й), без да попитат отишли при тях. Масата струвала 2000 лв., като всеки дал някаква сума, само Дениз и нейните дружки отказали. Мъжете били само четирима и всички други били жени. Орлин, Йово, Левент, Филипа дали пари.
Изобщо не съм ок с очакванията на платената труженичка Дениз, че тя не е длъжна да плаща. Да не е ходила при тях на масата тогава като е такава тарикатка и не може да даде сто лева.

# 1 991
Ей сега гледам и аз ПО да ги видя хубаво тия двамата как се клепат. На мен ли ми се струва или Красимир е драстично свалил, не ми изглежда толкова квадратен.

# 1 992
  • На морето!
КрасимирЪ прилича на сръбски таксиметров шофьор от американски нискобюджетен филм за мафията. Толкова за класическия български мачо.

# 1 993
😂😂😂😂
Гледах някакво клипче на което го питат с какво ще го запомнят и той казва с трите перални. 😅😅😅

# 1 994
Кристина индиректно потвърди за другия човек след като отрече за липсата на време и финанси , но каза няколко пъти “други фактори”. Според мен както каза Дениз - Петър изобщо не му се е занимавало с Кристина и сиг. е предложил да са friends with benefits. Преди подкастите явно Петърчо се е помолил да не се споменава тази причина да не излезне курвар и боклук  , но то и от намеците се разбира всичко.

Общи условия

Активация на акаунт