🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 576
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 965
Ти имаш личното право да не им отделяш време. Grinning

Дениз започна да спами с нейния подкаст - довечера в ютуб 19:00, като първия й гост е Калоян.
Аман бе, колко време още трябва да им се отдели на тези. Да се съдят там и да се оправят, дори вече не ми е интересно. Както съм сигурна, че с много хора е същото…. Пфуууу аман.
Не разбраха, че веднъж в калта, винаги ще си с петното..голямо чистене на някакъв измислен имидж… ‘найш как ми дреме за тях.

# 1 966
Криси поканила Орлин, той не проявил интерес към нея, ясно защо стана гей човекът. Grinning

# 1 967
Кристина е неслушаема.Пуснах я на възможно най-забързанта скорост и на няколко пъти трябваше и да прескачам.😀Идеално си пасват с Виктор факт.

# 1 968
Идва партито, организирано от продукцията. След него решават да отидат в дискотека The One - това вече не е организирано и на разноски на продукцията. Явно Кристина, Виктор и този Найден (май редактор) са отишли първи и са взели тези две сепарета. Сепаретата са по 1000 лв. едното, като заведението явно прословутата водка върви със сепаретата, един вид с нея се покриват тези 1000 лв.
Виктор и Кристина смятат, че тези пари за сепаретата трябва да се разделят между всички горе долу по равно, а от там нататък кой каквото си пие да си го плаща допълнително. Другите отказват обаче, защото не смятат, че трябва да плащат за едно вино или вода колкото плащат хора, които са пили водка от 1000 лв. бутилката.
Въпросът е дали в действителност сепарето върви задължително с бутилка водка за 1000 лева или е задължителна консумацията за 1000 лева на сепаре?
Ако си поръчаш шампанско за 2000 лева покрива ли се задължителната консумация?
Някой може да си поръча уиски за 1000 лева, това покрива ли задължителната консумация?

Разбира се, че може да се заменя алкохола. Важното е да се достигне определената сума консумация, на никой не му дреме с какъв точно алкохол или други питиета. Била съм безброй пъти по различни маси/сепарета и винаги на тези със задължителната консумация слагат от най-скъпия алкохол, но нищо не пречи да помолите да бъде сменен. Примерно ние като не пием водка, а са ни сложили водка, молим да я сменят с нещо друго и това е.

# 1 969
  • София
Дениз никога няма да си я причиня. На нейният подкаст 'Голата истина' му сложих хикса, след като и гостуваха Капитонова и Рупецова и се показаха в пълната си светлина на нагли държанки.
Дъно са и трите. И ужасен пример за момичетата.
Дениз тотално се дискредитира за мен. От всички бивши ергенки тя се изложи най-много с действията си след шоуто и тепърва ще бере плодовете за което. Още не го осъзнава, но ще. Неминуемо е.

# 1 970
Всички я забравихме Рупецова, ама като гледам мъжете още са травмирани от нея.

# 1 971
RoseofVersailles абсолютно, няма да си я причиня. Просто споделям, че ще се въртят навсякъде един през друг…

# 1 972
  • София
Аз ще се жертвам за общото благо и ще гледам подкаста на Дениз Simple Smile
Само първо трябва да преборя Кристина, защото е много мудна …

# 1 973
И аз, то интересното мина. Предаването мина, поразбраха кой колко се е осрал след него, вече другото е намилане на едно и също. Аз ги слушам докато тренирам, но вече и за това не стават. Кристина може да те прати в кома.
RoseofVersailles абсолютно, няма да си я причиня. Просто споделям, че ще се въртят навсякъде един през друг…

# 1 974
  • София
Изгледах само началото на подкаста с Криси, не мога повече - тя твърдо отказва да коментира каквото и да било с Петър, което автоматично губи интерес от страна на зрителя.

Щяла да му пази името, обещала му била да не говори лошо за него. Бля, бля, бля..

# 1 975
И аз само малко в началото изтърпях, но то не се издържа. Иначе ми се стори огорчена. Не искаше да говори за него, ама си пролича, че ѝ е пукало. Аз не вярвах, те ми бяха най-бутафорни вътре. Даже на Габорана и Калоян вярвах малко повече, че се харесват.
Изгледах само началото на подкаста с Криси, не мога повече - тя твърдо отказва да коментира каквото и да било с Петър, което автоматично губи интерес от страна на зрителя.

Щяла да му пази името, обещала му била да не говори лошо за него. Бля, бля, бля..

# 1 976
Ох, леле, изневерих се вече. Дайте лелките и бабките от бг мамма да направим едно GoFundMe и да съберем 2000 лв. да пратим на Виктор и Криси, че сън не ги лови. Така или иначе нямаме мъже и деца, по които да ги харчим Grinning

Ако някой мъж ми сътвори подобен цирк, директно плащам цялото сепаре, връткам се и адиос. Ще му оставя и кеш за такси да се прибере. Пълни селяндурщини. Сметки се плащат дискретно и между другото. Ако никой не разбере, че е платена, най-добре. Ако ти се вижда много сумата, друг път си избирай заведение по джоба.
Аз тоже! Представям си как са си делкали 2-те бутилки водка на 30 и кусур човечета. Сигурно с капкомер са я отмервали и я се паднала по капачка на човек я не. Малее ако такива са ни милионерите направо на рамо да си носим.

# 1 977
  • София
Изгледах Криси в Надкаст.
Стоически издържа на всичките хитри опити на Неделчо да пробие защитата и. Какво ли не пробва ама не успя.
Бяха много забавни, хаха. Grinning

Като цяло ми хареса. Държа се като дама и не изложи умишлено никого. Класи над държането на Дениз, която беше жалка и стана за посмешище.
Ако Виктор се беше държал като нея щяха да са с много по-добър имидж.

От всичко което чух и с оглед чутото от всички останали подкасти + ПО, то Дениз излиза голямата лъжкиня, че и безочлива и нагла освен всичко останало. Толкова се стара държанката да си изчисти имиджа, но потъна още повече.

Това което не ми се изясни обаче е дали просто Петър е загърбил всичко и всички и се е отдал на театъра (един вид за него всичко вътре е било само постановка и след като е изпълнил ролята си продължава напред с другите си ангажименти) или е имало нещо друго с някоя жена или постъпка от негова страна (или пък нейна). Имаше намеци за това, но никога няма да разберем, защото Петър и Криси са се разбрали да си мълчат и да не се плюят като почти всички останали (и браво за което). Все пак тези хора бяха заедно два месеца.

# 1 978
Казах ви аз, че Красимир и Киара са фалшива двойка... И мисля, че Красимир я харесваше повече, отколкото тя него.
А Габа в Преди обед изглежда доста разхубавена.

# 1 979
  • София
Аз понеже не мога да наваксам нито с участията в ПО, нито с подкастите, да попитам - в крайна сметка имаме ли поне една успешна двойка от този сезон, която до момента не се е разделила? Четох тук, че Джани и Габи също са се разделили - явно е съвсем прясно, защото доскоро си бяха заедно.

Общи условия

Активация на акаунт