🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 597
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 950
Той пък нали е страшен гражданин и задава много интересни НЕселски въпроси.
Страаашен смешник. Тоя подкаст е напълно неслушаем, благодарение на него.

# 1 951
Кристина в Надкаст действа приспиващо.Като скучен научно-популярен епизод.

# 1 952
  • София
Поне от Краси и Киара очаквах да се държат като по-зрели хора, а то какъв панаир спретнаха. Да не останат по-назад.
Трагедия са и двамата.

# 1 953
Иска ѝ се да е Пайнерка:
Скрит текст:

# 1 954
И аз се чудя защо така ревностно се пази имиджа на Кристина в предаването, в подкаста, от Петър,от Виктор , по поръчка на бащата ли или строгата майка-господарка. Петър каза, че е много успешна жена, аз се чудя в коя сфера по-точно, вероятно в напиването по дискотеки, сексуалните отношения с политици и инфлуенсъри, събирането на задължения чрез Револют. Пазят я много, само да я пазят и от чашките, че тогава е най-откровена.

# 1 955
Киара просто е кухо парче. Имаше толкова основателни причини, които да посочи защо не е с него след предаването, най-малко на база излъчваните кадри и нещата, които не е виждала и знаела по време на предаването. Той я нарече грозна, баси. Пра с всичко вътре. Не, тя цопна това за пръстена, което е абсолютна смешка. Не го вярвам, не че Красимир не би изцепил нещо такова, ама колко да струва тоя пръстен?

# 1 956
Няма такъв следРайски сеир , всички "влюбени и сериозни гълъбчета" си спретнаха такива цветни панаири 😀 Седнали на два метра един от друг, гледат се лошо, плюят се, топят се..страшно е. Кяра пуснала песен "Флиртаджийка," а иначе с Дениз, Джука и Влага първи моралистки 😏 Шерминаторката, с колкото и хейт да беше залята, май излезе права за много неща. А Кяра е тотал щета, мнооого просто момиче

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 16:49 от Catfish

# 1 957
Ох, Кристина ме разсмива яко. Помните ли като разказваше с кого е преспала ...Петканов, Руди, че каза за Руди, че е най-умният мъж с когото е излизала. Е, сега каза същото за Викторо! Joy

# 1 958
Уж много влюбени, пък всичките са там за реклама. Не знам как може да играеш толкова време, че си влюбен, годеж да приемаш и накрая свършва предаването и кой откъде е..

# 1 959
Не съм гледала Петър, мислех да го пропусна, но след толкова хвалби ще го пусна после. Обаче да си кажа - няма значение дали искрено мисли това, което казва или не. Явно има достатъчно акъл и самоконтрол, за да не се излага, като други участници. Явно си има цел, гони си я и знае, че ако реши да се прави на интересен, това може да му изиграе лоша шега и предпочита да се държи на ниво. И ето, дори тук започна да събира одобрение. За разлика от Кристина, която въпреки сравнително доброто си представяне в предаването, започна да забива в дъното с тези обяснения и касови бележки
Точно. Подозираме, че Петър не е толкова ларж към Криси и Виктор и това сигурно е така, но не си позволи да го покаже. Не тръгна да лъже, че му харесва, просто не коментира. Така се прави, това не е лицемерие, а възпитание и култура да не влизаш в излишни публични махленски спорове. Ситуацията е пределно ясна, оставяш всеки да си я тълкува и отиграва както иска.
За мен впечатляваща е промяната в Кристина, явно наистина с какъв се събереш, такъв ставаш.
По отношение на сметката - Виктор е прав да не иска да плаща за другите, които по всяка вероятност не може да понася, НО... Спретнатият панаир излага него и Кристина, вместо да покаже некоректността на останалите. Прежали ги тези кинти, които така или иначе ще дадеш, пък после за успокоение ги изложи публично, без касовите бележки по възможност. 😁 А можеше и като жест на богаташ, за какъвто се презентира, да го представи, та и малко положителен вот да събере в бг мамата, ама няма.

# 1 960
Идва партито, организирано от продукцията. След него решават да отидат в дискотека The One - това вече не е организирано и на разноски на продукцията. Явно Кристина, Виктор и този Найден (май редактор) са отишли първи и са взели тези две сепарета. Сепаретата са по 1000 лв. едното, като заведението явно прословутата водка върви със сепаретата, един вид с нея се покриват тези 1000 лв.
Виктор и Кристина смятат, че тези пари за сепаретата трябва да се разделят между всички горе долу по равно, а от там нататък кой каквото си пие да си го плаща допълнително. Другите отказват обаче, защото не смятат, че трябва да плащат за едно вино или вода колкото плащат хора, които са пили водка от 1000 лв. бутилката.
Въпросът е дали в действителност сепарето върви задължително с бутилка водка за 1000 лева или е задължителна консумацията за 1000 лева на сепаре?
Ако си поръчаш шампанско за 2000 лева покрива ли се задължителната консумация?
Някой може да си поръча уиски за 1000 лева, това покрива ли задължителната консумация?

# 1 961

Стана ми смешно като каза, че и тя била математичка и веща по статистика.............с кое ? По какъв начин ? С моделството ли ? Или с ученето по психология ?

Обяснявам за начина.Жената си води статистика с колко е спала, от там смята от кого колко е взела .Ето ти статистика и математика😜🤣

# 1 962
На Кристина политкоректността изглежда крайно неестествено. Все едно някой зорлен я кара да си трае.

Едно не мога да разбера - с кой акъл резервираш сепаре, за което само за ползване трябва да дадеш луди пари, при положение, че повечето вече бивши двойки са тежко изпокарани и панаирът е на 100% сигурен ?

# 1 963
Дениз започна да спами с нейния подкаст - довечера в ютуб 19:00, като първия й гост е Калоян.
Аман бе, колко време още трябва да им се отдели на тези. Да се съдят там и да се оправят, дори вече не ми е интересно. Както съм сигурна, че с много хора е същото…. Пфуууу аман.
Не разбраха, че веднъж в калта, винаги ще си с петното..голямо чистене на някакъв измислен имидж… ‘найш как ми дреме за тях.

# 1 964
  • София
Криса сега пък твърди в Надкаст, че тя е прекратила отношенията с Петър. Той вчера каза точно обратното.
Иначе му била обещала да не каже нищо негативно за него, той толкова се бил старал да си изгради положителен образ.
За мен това е ясен знак, че го смята за фалшив и че е играл роля.

Общи условия

Активация на акаунт