🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 672
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 905
Само да кажа, че най ме кефи коментара , че децата ни били невъзпитани, според Виктор 😅
Жив и здрав Вики, ти и Криса ще се справите по-добре с вашите .Наливай се с водка по чалготеките и не ни мисли нас .

Той да стигне до там, някоя да му се хване на въдицата да му роди, после да коментира за деца … ебахти смешника

# 1 906
  • София
И за мен Петър е неискрен и изобщо не е толкова над нещата и толкова възпитан както се изкара в Надкаст. Просто е влязъл в роля, защото знае, че ни писна от скандалите и цирковете на другите. Видяхме го какво представлява истинското му лице с обидите към Криса.

# 1 907
  • София
Петър коментира ли дали сега е приятел с Калоян? Някъде из интервюто в Надкаст каза, че с никого не поддържал връзка - дали имаше предвид целия каст или пък само тяхната четворка…

# 1 908
Тушев много се изложи с подбора на момите. Тези претоплени манджи не бяха за ергените. Не се харесваха взаимно, но се хванаха заедно, за да стигнат до финала.  Пълна излагация.

# 1 909
Последно за сметката - случката е в заведение, различно от това на партито, нали? Защото Денис каза, че първо били на парти, после в Дилсн, каквото и да е Дилсн. Останах с впечатление, че това е някакво второ заведение след партито.

Не разбрах в какъв контекст  спомена  Дениз рождения ден на Габи, на който Габи ги почерпила в ресторант, подле били на бар и дискотека. И кога Денис е нямала пари и някой и платил 300лв общо, защото Виктор "наредил" и кога с Киара е пила вино, което си го е платила на момента. Едни такива несвързани случки.
Виктория казва, че 10мъже не могли да платят една сметка, Кристина казва 4мъже.

Иначе,моля не намесвайте селото(в негативен оценъчен аспект), има изключително здравомислещи, разбрани и благородни хора от село, кскто и проста и, чието единствено постижение в живота е, че са се родили на жълтите павета.

# 1 910
  • София
Не съм гледала Петър, мислех да го пропусна, но след толкова хвалби ще го пусна после. Обаче да си кажа - няма значение дали искрено мисли това, което казва или не. Явно има достатъчно акъл и самоконтрол, за да не се излага, като други участници. Явно си има цел, гони си я и знае, че ако реши да се прави на интересен, това може да му изиграе лоша шега и предпочита да се държи на ниво. И ето, дори тук започна да събира одобрение. За разлика от Кристина, която въпреки сравнително доброто си представяне в предаването, започна да забива в дъното с тези обяснения и касови бележки

# 1 911
За пръв път гледах т.нар. Надкаст. Водещите са меко казано...зле. Единият особено говори все едно има горещ картоф в устата. Петър ми хареса. Приятен е за слушане.

# 1 912
  • София
Криса ви е разочаровала, защото мълча като пукал цяло предаване и остави впечатление за малко по-интелигентна от другите, но всъщност не е, същия дол дренки е като ало-момите. Докато беше с Петър изглеждаше жена с класа, но откакто е с Виктор явно се отпусна и се почна със селските прояви като него, това със сметката е голяма излагация.
Петър каза нещо много хубаво в Надкаст - трябва да държим сметка, че ни гледат хора и деца и не можем да си позволим да се държим просташки. В този смисъл той сигурно има какво да каже, но предпочита единствен от всички да държи ниво и да бъде джентълмен, айде няма нужда всички да са "нелицемерни", и да ни показват какви златотърсачки и комплексари са.

# 1 913
"Нали никой не вярва, че той е някакъв гении и е забогатял със образованието си по статистика и икономика?"

Че те у нас повечето милионери са с основно образование. Това си е главно условие - да си прост и необразован.
Интелигентните милионери са рядкост.

# 1 914
Влизането в обяснителет режим НИКОГА не е добра идея. Сваляш нивото.

# 1 915
Петърчо още в първите две минути с изказването “те нямат критическо мислене”, тотално ме изгуби. Малко съм изненадана от хвалбите по негов адрес, сякаш само аз съм гледала нещо различно, но, няма лошо. Безличен беше вътре, такъв е и навън.
Сметка гейт….то вече е трагично, аз искам да попитам - кой е Найден?
😬😆😆Свършиха ми палчетата, но да знаете - изчетох ви с голям кеф, Вие сте ми любимите хейтъри в този форум!♥

И аз го чух, но цялостно ми беше приятен за слушане, особено след ваденето на кирливи ризи.

Светкавица, били са в The One (https://maps.app.goo.gl/oKip88myZc7iGPs88).

# 1 916
Краси и Киара в "Преди обед". Не изглеждат влюбени Grinning Grinning Grinning Grinning
Той отслабнал ми се види...

# 1 917
От цялата драма със сметката едно не разбрах - кой е Найден??? JoyJoyJoy

# 1 918
Киара, докато гледаше старите кадри, ѝ личеше, че е била влюбена, но наранена след това. Според мен я е зарязал. Пак прекъснаха, заради тези в парламента…

# 1 919
Ами аз не мисля, че е адекватно едни хора да очакват, че други хора ще им покрият сметките.
Виктория какво изобщо имаше предвид с това, че 10 мъже не можели да се разберат как да покрият сметката. Ама защо рандъм мъже ще плащат частта от сметката на рандъм жени, с които са се запознали за по няколко дни в някакво предаване и взаимно не се понасят, както се вижда. Реално са останали само 2 двойки (не се знае колко реални след финала), така че Виктор да плати питието на Кристина, ако е извън общата консумация, и Орлин да плати на Натали, разбирам. Ама от какъв зор някой мъж ще плаща на Виктория, Дениз или която и да е друга жена тяхната част от 150-200 или колкото е там.
Да не бъркаме джентълменството с безгръбначност и сервилност и кокетството с използвачество и хитруване на дребно. Тя Дениз може да има опит със скамърството и залъгването на хора с нелепи фантасмагории от приятелката си Виктория К, ама все пак втората таргетира конкретна аудитория от тийнейджърки, която би й се вързала.

Общи условия

Активация на акаунт