🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 667
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 890
Наум заминава на 2 месечно пътешествие - явно снимките започват

# 1 891
Да, AI генериран е. Аз ползвам Gemini pro. Пействаш линк към видеото и питаш въпроси - да обобщи (кои лица споменава, теми, бла бла) , или в случая Виктор споменава ли бг-мама, на коя минута (timestamp) и какво обсъжда.

mk974, извинявай за въпроса, но този сбит преразказ АI ли го направи? Как става номерът?

Пробвай на 1:06:48

Опитах се да намеря с превъртане какво е казал за бгмама Виктор в чакалкаст. Превъртах, а той говори като на двойна скорост познатите глупости, не се трае. В крайна сметка нямах нерви да намеря въросното изказване, но попаднах на следните бисери от майстора на красивата фразата (с извинение):
- Всяка к*рва те упреква, че си нарцисист;
- Ти я водиш на почивки, сваляш ѝ звезди, а тя за чеп за зеле на става.
А докато говори колко са се променили връзките в наше време, дава пример с баба си и дядо си, но "с разликата, че баба ми не са я е*али 20 човека".
Няма такъв кретен!

# 1 892
  • SF

Надкаста наистина ще ни занимават с тази досада почти до Бъдни вечер (отвратително).
Утре трябва да е Криси. След това остават (без да знам в какъв ред, то и за Криси е само предположение на база логика): Блага, Денис, Фифи, Йовица, Краси и Киара.
......
При Чакала нямам идея кои ще гостуват, но ще са много по-малко, така че те със сигурност ще приключат по-рано (ама пък и те не пускат всеки ден, така че и това е от значение). В днешния Чакалкаст, Чакала се изпусна, че са снимали и с Петър.
Иначе аз там си чакам Юлиян от Игри на волята и вярвам, че това ще им е най-гледания Чакалкаст за сезона.

Надкаста наистина ще те занимават, само ако искаш да те занимават до Бъдни вечер. Те това работят.
Мене не ме занимават.
Няма сила, която да ме накара да слушам "откровенията" на Колебаещия се (сигурно още се чуди дали няма да е по-добре да опита с Шермин), Киара!!!, Денис (????) - какво ли занимателно би могъл да ми каже Денис, и т.н. А пък Киара?! Даже и в предаването не я заслушвах.
Посредствени хора, коитопо 2 часа, докато Неделчо се драпа под мишниците и замята през глава дясна ръка да бърка в ляво ухо и лява към дясното, се обясняват, оправдават, нападат се и си клюкарят зад гърбовете. На следващия ден се виждат в някое заведение и се напиват. Генерират си материал за обсъждане кой как и колко грозно се е напил, после пак се виждат и пак пият. Някои правят секс и после си отмъщават.
В общи линии ти синтезирах надкастите до Бъдни вечер. А на бас, че ще споделиш същото, след като ги изгледаш.  Едва ли ще пренаредиш класацията.

Били пушели ай кос, вайпове... Другият пък дъвчи нещо и се пипа през цялото време. Най-малкия им проблем. Това не е ефир и няма режисьори, стилисти. Всичко е самоделка и няма нужда да вадим претенции и критики. Участниците не са длъжни да ходят и да им се изповядват, ама като искат... Сигурно някои от тях се и натискат. Да си правят "предаването", както си могат и желаят.

# 1 893
  • София
От цялата работа акцентът е,че Дениз и компания не са искали да платят( според Кристина), не са дали за задължителната консумация, а в същото време били седнали на тяхна маса/сепаре.
Дениз в подкаста,каза,че изрично е платила с отделна сметка.
Кристина пише,че Дениз била излязла на дискотека без пари Simple Smile))
Такива работи Simple Smile)))

Още не съм ви изчела, но да изкоментирам - изключително грозно е това две жени, които в някакъв период в миналото са били приятелки, в настоящето да се плюят публично една друга, заради един мъж. И, ако за Дениз приемем, че си й знаем нивото, то от Кристина съм крайно разочарована заради това поведение, развяването на разни касови бележки из нета и обяснителния режим. Много повече ми харесваше, когато се държеше на положение. Дано се спре навреме, защото с всяко обяснение ще се излага все повече и повече.

Връщам се да ви дочета.

# 1 894
Извинявайте, ама такъв цирк - хостеса, сервитьорка, управител, охрана, не знам какво още да викнеш за две жени, които са си платили все пак консумацията, е абсурд за човек с претенциите, че "за милиони няма закони". Аз това сега го пиша с кафето докато бащата гледа невъзпитаното ми дете в хола. Grinning Може би е заслужил да се отчета довечера, но декември не е минал още, януари най-рано. Grinning

# 1 895
Нито една от книгите, които чета не се вписва в този високо интелигентен разбор на кой платил,кой не , с който ни заливат от всяка една СМ в момента. Та тази селяния си заслушвала само и единствено неграмотен-махленски-сленг.
mik974, много неграмотно пишеш за някакви кинтаки и простотии. Вземи прочети някоя книга.

# 1 896
  • Be realistic - plan for a miracle.

Посредствени хора, коитопо 2 часа, докато Неделчо се драпа под мишниците и замята през глава дясна ръка да бърка в ляво ухо и лява към дясното, се обясняват, оправдават, нападат се и си клюкарят зад гърбовете. На следващия ден се виждат в някое заведение и се напиват. Генерират си материал за обсъждане кой как и колко грозно се е напил, после пак се виждат и пак пият. Някои правят секс и после си отмъщават.
В общи линии ти синтезирах надкастите до Бъдни вечер.

Ох SatisfiedSatisfied Описанието на Неделчо ме съсипа от смях с точността си.
Тоя е такъв невиждан сельо, че избива през всяка негова пора. Нарича го "автентичност" и "да си себе си". А аз очаквам следващия път в г*за си да бръкне или да задрапа орехчетата си - и само се моля да не е в някой епизод, който по случайност съм решила да гледам.

# 1 897
Кристина се излага брутално, просто брутално! Тя е говорила с управителя да ги премести другаде - тя! Кой я кара да избира ВИП сепарета? Тя с кого е съгласувала дали да вземат тези маси? Аз също съм ходила по дискотеки и не на всяка маса изискването е за 2000лв. консумация, на обикновените маси и сепарета има изискване за бутилка алкохол. Та Криси и Виктор решават, че ще седят на ВИП масите, поръчват каквото са решили и в някакъв момент решават да искат пари от другите. Това не се ли уточнява предварително? Какво означава “и аз не съм пила от водката”? Тези две бутилки водка кой ги е пил в крайна сметка?
И този резил със сниманата касова бележка е просто 🫩
В случая Кристина и Виктор в стремежа си да се правят на големите велможи за пореден път са станали жертва на собствените си действия.

# 1 898
  • Пловдив
Петър може да не ми беше любимец, но ми хареса изключително много как се държа, от тази селяния той беше един от най- приятните за слушане. Разбирам защо се е дистанцирал от групата, разбирам и не до там добрите му чувства към Габи Б. Страхотен кавалер по отношение на Кристина, въпреки че тя не заслужава такова отношение, все пак постъпва джентълменски и не опетни името й. За разлика от нея, която развява касови бележки и говори за сметки. Петър разбирам защо е близък с Калоян, и двамата сякаш се дистанцираха от простотията и им дойде много. Харесва ми, че не се обясняват в социалните мрежи и си гледат живота. Денислав също ми е много симпатичен в това отношение. Калоян колкото и критика да търпи за неговото поведение, мисля че добре реши да не подема война с Габи.
Фифи и Йовица също показаха грозна история и този път от нея, а не от него. Колкото и да не го харесвам се реабилитира малко, имаше искреност в него, докато тя просто показа, че никак не й пукало. Но за мен също като за вас е непонятно как оставяш някой да е толкова интимно близък с теб без да го харесваш или да си привлечен. Това е грозното, рекламата на салона й толкова ли струва. Иначе Йовица си беше кърлеж досаден, но явно е искал да продължат. Общо взето Филипа си навлече негативи с нейното поведение, а и ми се стори доста студена и престорена, повече отколкото си личеше в шоуто.

Цялата тази работа около сметката е абсурдна,  уж са вип персони, уж с претенции, а за една сметка не могат да се разберат. Не ми харесва идеята жените да чакат някой да им плати, не ми харесва това че някой излиза без пари и пин код на картата, това е абсурд. Ако мъжете решат да поемат сметката добре, но да чакаш и да изискваш - не. Аз например бих се почувствала неудобно. А 150 лв ако е много за тези видни бизнес дами си е страшно.
Между другото на фона на Виктор, Дениз и Кристина, Габи ми се вижда супер. Поне не изпадна в такива дребнави и грозни спорове.

# 1 899
Вчера гледах част от подкаста с Дениз. Стана ми леко жал за нея. Ясно е, че Виктор яко я е дебнел и я съдил заради миналото й, изобщо не го е приел, както твърдеше. Постоянно ретроспекции и въпроси. Но пък и тя не е читава  - за почивки във Велинград (които не са никак евтини), часовници и други почивки твърди, че не са никакви подаръци. И наистина все говори за пари (цитата за банковата му сметка). И двамата са имали вина за тази раздяла, явно не са един за друг.
Въпросът със сметката и касовите бележки е комичен. Да беше платил някой от милионерите и да не го обсъждат толкова, защото сега е жалко.

# 1 900
  • София
Изчетох ви

На Дениз и Криси им препоръчвам да се поучат от фолк певиците на Пайнер. Там по 2 - 3 - 4 певици са си разменяли един и същ мъж, че и деца са му раждали, пък накрая се прегръщат и пеят заедно по концерти, правят клипове и на всяко интервю демонстрират колко са си близки. Така се прави момичета - не, като вас с касовите бележки из социалните мрежи Joy

# 1 901
Петърчо още в първите две минути с изказването “те нямат критическо мислене”, тотално ме изгуби. Малко съм изненадана от хвалбите по негов адрес, сякаш само аз съм гледала нещо различно, но, няма лошо. Безличен беше вътре, такъв е и навън.
Сметка гейт….то вече е трагично, аз искам да попитам - кой е Найден?
😬😆😆Свършиха ми палчетата, но да знаете - изчетох ви с голям кеф, Вие сте ми любимите хейтъри в този форум!♥

# 1 902
Още съм назад и ви дочитам. Случката с дискотеката и сниманата касова бележка не знам дали по-скоро ме развесели или напрегна. 😀
Егати излагацията, честно. Големи баровци и големи претенции, пък после тънки сметчици…
Това, че Дениз не си знаела ПИН-а на картата е просто откровена лъжа. Наистина, както се писали, и според мен тръгва без пари нарочно и чака някой баламурник да ѝ плаща сметките. Доста долно, но не ме учудва. То в техните среди това вероятно си е в реда на нещата, да се чака наготово.
Чета, че пишете за Петър, обаче него изобщо не го харесвах в шоуто, струваше ми се лицемерен и прикрит, затова не смятам и да гледам надкаста с него. Въобще не ми е интересен и симпатичен, както явно на масата хора.

# 1 903
  • София
И аз останах разочарована от Кристина, особено с постовете ѝ сега е тредс. Дениз не била питала дали може да седне, то пък остава и да пита. Все пак е седнала на отделно сепаре, не на тяхното. Влизайки, хостесата директно ги настанява всички от предаването на масите на Ергените. Какво значи да пита, това е финалното парти, в което са всички заедно. Особено пък в тази ситуация е било най-добре въобще да не говорят. Много си личи колко е лично, защото Дениз поне си е платила консумираното, докато други жени са казали, че няма да платят и това дори, но тях не ги разнасят.

Криси оставяше впечатление за разумна и над нещата, очаквах да се държи като Петър и да не се обяснява в социалните мрежи.

# 1 904
Не е учудващо , че Петър беше толкова “политкоректен”. Не мисля , че е от доброта и интелигентност , камо ли да защитава оная със сметките. Просто сега е набрал рекламодатели , един от които Асикс, предстои му премиер- тоест сега е най подходящото време да се покаже като хрисим и разумен човек, а не като простак. Иначе би плюл на всичко , което толкова е градил в предаването. Много фейк, също като неговия бфф , който политик ще става….

Общи условия

Активация на акаунт