🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 619
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 875
Пробвай на 1:06:48

Опитах се да намеря с превъртане какво е казал за бгмама Виктор в чакалкаст. Превъртах, а той говори като на двойна скорост познатите глупости, не се трае. В крайна сметка нямах нерви да намеря въросното изказване, но попаднах на следните бисери от майстора на красивата фразата (с извинение):
- Всяка к*рва те упреква, че си нарцисист;
- Ти я водиш на почивки, сваляш ѝ звезди, а тя за чеп за зеле на става.
А докато говори колко са се променили връзките в наше време, дава пример с баба си и дядо си, но "с разликата, че баба ми не са я е*али 20 човека".
Няма такъв кретен!

# 1 876
mk974 - Звучиш като човек,който си мечтае за тяхния живот или смяташ за редно все някой да ти плаща. Animal Bee
Няма никакво значение дали е била на парти в Пловдив или на дискотека в София. Излязла е на парти без пари,защото там има мъже,които ще плащат. Самата тя си го каза ей така, факт.

Кристина го обясни + на другите участници коментарите, разбрах за тези прословути сепарета.
Криси,Виктор и някои други са отишли първи и седнали на бара или някъде другаде. Започнали са да идват другите и тогава Виктор,Найден и може би други са се спазарили за 2 сепарета,за да побере цялата група и да са заедно.
Плащат или дават капаро,след което си искат парите от участниците,стояли на тези сепарета.
На каква база са изчислили 150 лв, нямам представа.

# 1 877
Петър е страхотен, млад, добър, мил и интелигентен мъж. Лоша дума не каза, тактичен, уважителен, позитивен..запази достойнството на Криси, говореше само хубави неща за нея и за Виктор. Евала!

# 1 878
На мен има кой да ми плаща сметката, при това без да ме разнася из СМ и разни подкасти, не ме мисли.
Ама теб кво те бърка тези особи как живеят? Завиждаш ли им? Спонсорираш ли ги? Че се пениш толкова.
А за сепарето е ясно, Криси е взела ВИП сепаре, че всички в дЪ 1 да ги видят. По-вероятно не са споменали на дошлите, че мин консумация е 2к и после са тръгнали с кодчето да събират кинти. И аз ходя по заведения, ама си се разбираме в аванс за дадената вечер дали ще делим поравно  без значение кой какво е консумирал или ще плащаме по отделно. А и тя пише на моята маса, ми Сори ама като е твоя,  да си плати сама двата бона Simple Smile

mk974 - Звучиш като човек,който си мечтае за тяхния живот или смяташ за редно все някой да ти плаща. Animal Bee
Няма никакво значение дали е била на парти в Пловдив или на дискотека в София. Излязла е на парти без пари,защото там има мъже,които ще плащат. Самата тя си го каза ей така, факт.

Кристина го обясни + на другите участници коментарите, разбрах за тези прословути сепарета.
Криси,Виктор и някои други са отишли първи и седнали на бара или някъде другаде. Започнали са да идват другите и тогава Виктор,Найден и може би други са се спазарили за 2 сепарета,за да побере цялата група и да са заедно.
Плащат или дават капаро,след което си искат парите от участниците,стояли на тези сепарета.
На каква база са изчислили 150 лв, нямам представа.

# 1 879
Ето малко от сметка-гейт Money

Егати жалкарите. Как не ги е срам да занимават хората с такива простотии, че и със себе си вече. (Отказвам да сложа пунктуационно правилните препинателни знаци, те толкова вложена емоция не заслужават.)

# 1 880
mk974, извинявай за въпроса, но този сбит преразказ АI ли го направи? Как става номерът?

Пробвай на 1:06:48

Опитах се да намеря с превъртане какво е казал за бгмама Виктор в чакалкаст. Превъртах, а той говори като на двойна скорост познатите глупости, не се трае. В крайна сметка нямах нерви да намеря въросното изказване, но попаднах на следните бисери от майстора на красивата фразата (с извинение):
- Всяка к*рва те упреква, че си нарцисист;
- Ти я водиш на почивки, сваляш ѝ звезди, а тя за чеп за зеле на става.
А докато говори колко са се променили връзките в наше време, дава пример с баба си и дядо си, но "с разликата, че баба ми не са я е*али 20 човека".
Няма такъв кретен!

# 1 881
Страшни любовни двойки финалисти изкара предаването тази година...Пръстени, венци, обещания, захаросан финал, любови, годежи... От зор да стоят насила заедно, участниците сякаш се намразват и после с излизането се започват в социалните мрежи...Нещо подобно се получи с една Симона и Николай в Диви и красиви първи сезон...
Не съм виждала такова нещо по чуждите формати. Там най много да кажат след време дискретно, че са се разделили и не са си паснали. Няма кой знае какъв скандал или шум.  Тушев и да иска да напише финални надписи, то май предаването още не е свършило..

# 1 882
  • До морето
А това клето парти не трябва ли по принцип Продукцията да го плати,  щом е по случай финала?!?!
Какви сепарета, какви 2 бутилки водка, какви 14 човека..... Те бяха 40 парчета каст, отделно екип.
Очевидно половината не се понясят, едва ли са си излезли заедно другарската. Явно са били там организирано, нямали ли са резервация???  Пък седяли на бара, та се наложило стрина Кристина да говори с управителя (като по- вървежна, нали), та да им дадат сепарета.
Тя и сметката една рехава - 2 бутилки водка,7 ред була и 7 периета + 1 Гленфидич (което пак прилича на готов пакет, а не на произволна консумация), страшна сиромашия. Никой нищо друго ли не си е поръчал?!
 Нея я познават управителите, той милионер и двамата настанени на ВИПА, пък накрая Земи тоя qr-код. Изобщо работата е "Стисни ме,Радке, да пръдна!"

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 13:37 от Boho chic

# 1 883
Габи Бланко каза, че си е поръчвала на нейна сметка и Криси и при нея дошла с баркода. Grinning

Джан и Габи май са се разделили

# 1 884
Хем всички искат да са “ВИП”, хем са прости и стиснати… много лоша комбинация.

# 1 885
Виктор като е бил на бара 10г. Белведере ли е пил или на сепарето е решил да си угоди?
Цигански номера....
Големия бизнесмен!
Кристина не е толкова слаба, колкото е ниска май май.
Дори ми се видя, че има коремче на някои кадри.

# 1 886
Много грозна история с размахването на тези сметки, но очевидно е станало недоразумение, когато уж хората са "над нещата". А и всеки си го разказва от своя гледна точка. От една страна като има изискване за консумация на тези сепарета, да бяха взели едно српаре, а не да сядат от други, които там са поръчали (както обясни Дениз). От друга, ако не са предупредени идващите, трябвало е да се предупредят, че има изискване точно там за консумация. От трета, правилно е, че всеки ако хвърли пари и е гадно последният да плаща свръх(както даде пример Неделчо). В тази ситуация най-много упреци гледам, че отнася Виктор, вероятно с право, но защо да е длъжен на останалите. Но ако има свръхтъпо поведение, това е на Кристина. Може да е сексистко и незнамсикакво, но за мен, ако в каквато и да е компания, не е редно една дама да ходи и да оправя сметки в присъствие на мъже. Нелепо е и не е било нейна работа. Иначе Дениз е ясна, тя си е свикнала да и се плаща, да видим докога.

Друго също ми направи впечатление при жените-уж инфлуенсърки, уж разпознаваеми, борят се за популярност. На въпросното парти една нямаше адекватно и стилно облечена.

# 1 887
Хем всички искат да са “ВИП”, хем са прости и стиснати… много лоша комбинация.
Е, то като си роден на село, па се пъчиш гражданин и ВИП да ставаш, ама знаеш само да си бъркаш по цял ден в носа, няма кой да ти вдига стандарта за своя сметка. Измекяри, бедни като въшки, с претенции да са със синя кръв, жалка работа... Да им имам фасоните! Трябва да се скрият някъде, че да ги забравят хората, щото "от тях и чеп за зеле не става", да цитирам класика-милионер. Или беднякът-милионер може би?

Кристина не е толкова слаба, колкото е ниска май май.
И толкова ниска не е, колкото е глупава!

# 1 888
Те знаят какъв е редът..често са по заведения!
Аз която ходя радко, знам правилото.
Дори да не пия много, давам пари!! За сепарето и за алкохола!
Който не иска да се харчи, пие вкъщи.

# 1 889
Само да кажа, че най ме кефи коментара , че децата ни били невъзпитани, според Виктор 😅
Жив и здрав Вики, ти и Криса ще се справите по-добре с вашите .Наливай се с водка по чалготеките и не ни мисли нас .

Общи условия

Активация на акаунт