🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 899
  • 3 168
  •   2
Отговори
# 2 400
Краси е просто покъртителен... как може всяка втора дума БУКВАЛНО да ти е "нали"... жалка работа

# 2 401
Ами може би не е тъпо момичето, може да има ментални проблеми, кой да знае.

# 2 402
То тя беше признала в някакво предаване, в нета ми излезе, че е изкарала менингит, като малка. Имала е някакви проблеми, но това, че има беден речник и че не може да състави сложни изречения, не смятам, че се дължи на това ѝ преживяване като дете.

# 2 403
Краси е просто покъртителен... как може всяка втора дума БУКВАЛНО да ти е "нали"... жалка работа
Да, има доста паразитни думи в изказа си и е много досадно, но ако се абстрахираме от това - разсъждава адекватно.
Сподели, че въпросната вечер в дискотеката, не е бил на тяхната маса, защото не всички са му приятни и не искал да е на маса с такива хора. Бил е с приятели. Шермин също.
Хареса ми.

# 2 404
  • София
Изгледах Петър в Чакалкаст.
Хареса ми дори повече отколкото в Надкаст.
При Чакала повече се отпускат сякаш.
Точно това влизах да напиша. Много приятен, нескучен и ненатоврващ Петър в Чакалкаст. Определено на Чакала специално за ЕЛР му се получава много по-добре от Надкаст. Моето обяснение за това е, че не е обвързан по никакъв начин с продукцията и поради това той самият е по-разчупен, а и участниците не го идентифицира с нея, както може би е в Надкаст заради Туджаров.

# 2 405
Киара кога разбра, че не може да понася Краси и не го харесва, като на банкета стана да каже, че била влюбена?

# 2 406
Е, това ставане на банкета ми се стори толкова изкуствено още тогава. Сякаш само за да насочат камерите малко към нея, а не непрекъснато към Натали…
За мен от самото начало нито той нея, нито тя него, реално харесваха, просто играха роли.

# 2 407
Е, това ставане на банкета ми се стори толкова изкуствено още тогава. Сякаш само за да насочат камерите малко към нея, а не непрекъснато към Натали…
За мен от самото начало нито той нея, нито тя него, реално харесваха, просто играха роли.

Тя и когато пееше, че си има гадже пак личеше, че е фалшива. Сега орева света, че имала загуби заради шоуто- вместо да се прави на влюбена да си беше седяла по чалготеките да работи. Не виждам чак такава полза от участието и, след като после им излизат кирливите ризи.

# 2 408
Tова щях да кажа. Такъв криндж бяха с тази “радост” и “имам си гадже, гадже”…. Направо не искам да си спомням. Киара е олицетворение на тъпотата в най-чистата ѝ форма. Не се извинявам, за което.

# 2 409
Е, тя реално спечели от участието си. И лошата реклама, е реклама. Съмнявам се, че преди шоуто е имала толкова много участия, та парите, които е изгубила съвсем не са толкова много. В момента обаче е доста вървежна. Отделно, виждаме всички какви подобрения си направи, та едва ли преди това не ѝ се е искало да ги осъществи.

# 2 410
Красимир говори доста по-смислени неща, имал е някакво влечение, не се е правил чак като Киара.
Но толкова мизогинистчи теории имаше май само Виктор. Било нормално да се чуди нали е мъж, жените все пак трябвало да внимават какво мнение изказват, че можело и да си изядат боя. Не от него, нали, но не било ясно кой седи срещу тях. Съвсем нормално му се струва, та чак се и гордее, че е прал с три различни за няколко седмици. Пълен ужас.

# 2 411
Както и очаквах в Чакалкаст Ясмин пак я интересува само колко големи булита са  Габа и Шермин. То бива, то може, ама който и да е госта все натам иска да забие темата по пет пъти на разговор. Егати травмираната комплексарка.

# 2 412
  • София
Изгледах и Краси в Надкаст.
Може би защото подходих с минимум очаквания и останах съвсем леко приятно изненадан. Със сигурност няма да е на дъното, а някъде около чертата, златната среда.
Засега най-големите изглагации твърдо са: Натали, Дениз и Киара.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 15:26 от Diavolo

# 2 413
https://i49.vbox7.com/o/a59/a590207dee0.jpg?cb=1680027134?20:12:14 Мисля че тук си е с носа. Нещо не намирам точно тия снимки, но помня че беше някаква много малка разлика, точно колкото да дразни и съвсем излишна ринопластика.

Жалко, малко повече характер е имало в предния ѝ нос (и съвсем добре е изглеждал).

# 2 414
Е какво й е било на носа, та се е оперирала? Съвсем нормален е бил.
Прекалила е и многооо с филърите в устата ужас

Общи условия

Активация на акаунт