🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 878
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 415
Дениз каза, че е получила копие на цялата кореспонденция между Виктор и въпросният бивш, където Виктор обяснява за 50-те к и други подробности. Дори каза, че е съгласна да я публикуват в края на надкаста с нея, ако остане време. Няма да се изненадам да я изпляска в нейният подкаст, ако с ВикитУ не се спогодят да си траят. Факт е че той се покри след като излъчиха надкаста с нея.

Така и предполагах, тя казала, че той казал на бившия който и казал... Joy
Като цяло, всички са от едно "тесто", но очевидно Дениз си ги "нагажда". А и да е искрена, сигурна ли е този бивш какво чул, какво разбрал.

Аз попитах, защото и в темата се интерпретира идентичност между 50 000 и "петцифрено число".

# 2 416
  • София
Гледахте ли блиц интервютата в преди обед с Дениз/Виктор и Петър/Кристина? Казаха нещо от сорта, че отношенията им след предаването били прекалено сложни и не пожелали да отидат в студиото.

# 2 417
Според мен правилно са решили да не отидат, като нищо щяха да пуснат коментаторите с тъпите си въпроси и Яна Донева с нейните неадекватни, както с Даниела. Това студио е страшна тъпотия и трябва да сложат готина водеща.
Слушам Чакала, Ясмин само задава въпроси за други хора. Постоянно занимава гостите с комплексите си.

# 2 418
  • София
Да, Ясмин днес беше наистина нетърпима. Жалко за Жоро Аквамен, беше много по-адекватен от нея. Ясмин като започне с логореята си срещу Шермин и Габа, не дава възможност на госта да се изкаже, постоянно го кара да коментира постъпките им. Много неприятна и комплексирана женица, изобщо не подхожда на позитивния Чакал, който тя също редовно прекъсва и се налага над него.

# 2 419
Добре, че не гледам тоя Чакал. Достатъчно неприятни са ми водещите в Надкаста и едвам ги трая уж да чуя нещо интересно.

# 2 420
Не казаха ли, че Виктор е отказал заради Кристина или нешо от сорта.
Гледахте ли блиц интервютата в преди обед с Дениз/Виктор и Петър/Кристина? Казаха нещо от сорта, че отношенията им след предаването били прекалено сложни и не пожелали да отидат в студиото.

# 2 421
Да, Ясмин днес беше наистина нетърпима. Жалко за Жоро Аквамен, беше много по-адекватен от нея. Ясмин като започне с логореята си срещу Шермин и Габа, не дава възможност на госта да се изкаже, постоянно го кара да коментира постъпките им. Много неприятна и комплексирана женица, изобщо не подхожда на позитивния Чакал, който тя също редовно прекъсва и се налага над него.
Ясмин е толкова ясно, че проектира собствените си комплекси и живот, че като си ги пусна и имам чувството, че съм с нея при психотерапевта 'и. Наистина жалко за Чакала, той е готин.

# 2 422
Сега пък Ясмин се обяснява, защо закъсняла, вместо да му приеме забележката и да продължи разговора. Пита и за Радо, дали Петър знаел нещо повече за ситуацията, кой въобще го помни и го интересува това?! За някакъв персонаж, който се появи за 5мин?! Също защо били писали Натали хореограф, тя била, ами така са решили, голяма работа.

# 2 423
  • София
Пуснах си Красун в Надкаст. Еми, сори ама е в пъти по-добре от Киара. Да, не е титан на мисълта, но пък е откровен, не се придава излишна важност и интервюто върви неочаквано за мен добре, не е мъка като при Киара с нейното премляскване, мънкане под носа и постоянно недоволство.

# 2 424
Аз ви казах, че Киара няма кой да я мръдне от последното място на всички класации. 😀

# 2 425
Ще гледам Петър в Чакалкаст, ама поне при Виктор ми бяха нетърпими и двамата как му се мазнеха на тоя нарцис

# 2 426
Красимир предпочитал две жени да се борят за него, вместо той да се бори за жена.
Жените на 30-40 какво ще правят, но пък той и на 50 щял да изгжлежда добре.
Решил като няма подходяща, цял да направи секс туризъм и да си ходи отговори на въпроса спал ли е с Емили, Ана и Киара.
Не виждам коя нормална жена би се занимавала с него.

# 2 427
Кристина рекламира ,а може и да е на викторови разноски в Кашмир-Велинград. По-скоро е там като инфлуенсър,така предполагам.

П.С.Аз лично го препоръчвам този хотел с 2 ръце.

# 2 428
Дениз обясняваше как ходили с Виктор и Капитонова по двойки в хотел във Велинград. Уж на нейни разноски - май безплатно, понеже е инфлуенсър. Да не се окаже същия хотел. 😀

# 2 429
Не съм изслушала докрай Краси, но, момичета, стана правило мъжете от шоуто да говорят унизително за жените. Краси няколко пъти намекна със самохвалство и насмешка за уменията във френската любов на Шермин. Все едно само тя се излага, а мъжът е герой, че е прал с три жени, живеещи в една и съща къща. Изцепи се и че тя не става за майка, защото не я бива в домакинската работа. Жената трябвало да пуска прахосмукачка и да готви супички и само тогава да ражда. Скоро нямало да е красива вече и оставала на свободния пазар без нови кандидати. Това говорене за жените, които и да са те, от участниците-мъже, а и от водещите става вече новото нормално (Неделчо и Туджаров доста се позабляваха с френския език, а Чакала даже развиваше теории как работещите жени ги очуквал живота и по-добре да си стоят вкъщи, ако мъжа им може да си позволи, но пък тогава щяло да се налага да търпят една-две негови любовници ). Съжалявам за личния пример, но моите майка и баща са се оженили като студенти и са ме родили, когато майка ми е била на 20 г. Вбесяват ме заключения какви умения трябвало да има една жена, за да стане майка и съпруга. Нищо ми няма и явно се е научила майка ми на каквото трябва, за да ме отгледа, а после и сестра ми. Не че препоръчвам ранни бракове и деца, но акъл да раздава близо 40-годишен ерген с познанства от всяка дискотека в София и в страната и да ръси мъдрости коя жена става за майка, мерси!

Общи условия

Активация на акаунт