🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 385
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 565
Йовица е ужасен но Филипа не остава по назад.
Значи според мен и беше противен още в предаването но го държеше защото и беше сигурен и слугуваше, постоянно закуски не знам си какво.
Доста фалшиво, не си представям да съм с мъж който не понасям за единия пръстен.
И съвсем съзнателно Филипа индиректно си каза че домът му е мизерен но уж да не иска да го обижда така много заобиколно да си каже.
Съвсем целенасочено си беше

# 2 566
Съществуват такива жени, но те пък не искат да търпят комплексирана мутра,дето препира всеки парцал, Ами мъж

# 2 567
  • София
Гледах Йовица и ми хареса. Явно апартаментът, в който живее е стар, със захабени мебели и недобре поддържан. Ама на човекът му върши работа, евтин е и с добро местоположение.
Успя да ме убеди, че това, което казва е истина. И за т. нар. им "бизнес планове" с Филипа да раздават ваучери за бизнеса на другия на посетителите на техни събития и на клиентите си.
Тук нали имаше една потребителка, която пишеше в темата и му е била бивше гадже, тя може да разкаже повече за него що за човек е и дали лъже.
Вярвам му за това, че Филипа ходела по врачки и им слушала глупостите и се влияела от тях и от хороскопи и натални карти. И аз съм се парила от същото и знам какво е. Тези хора просто не си представят какви беди могат да предизвикат с предсказанията си, ако има достатъчно доверчиви хора, които да им вярват. Понякога това е просто извинение, разбира се.
Явно беше хлътнал доста по нея и сега е много наранен от двойната ѝ игра.
А нейните глупости с чатовете, които да се изтрият, пък после опровержения от някакъв си български италианец и какви ли не лъжи, направо не ми се коментират. И противоречието, че хем я задушава Йовица, хем искал да се виждат само 2-3 пъти седмично. Вероятно ѝ се е видял не особено заможен и надежден и е избрала другата опция.

# 2 568
  • София
От разговорите с Фифи и Йово разбрах следното.
Йово си пада по малките жестове, но и разчита на сигурното. Щом е във връзка, насочва усилията си към работата. Склонен е да живее скромно и дори мизерно, и то не за да тества жените (ама че тъпо обяснение), ами от мъжки мързел. Има си предразсъдъци, но се инвестира емоционално в отношенията с жените. Изглежда е и леко стиснат и прави заявки, че бяга от материалното, което оставя общото усещане за стипца и скатавка.
Фифи търси опора и сигурност в мъжа, още в предаването намекна, че се е изморила тя да се бори за финансите. Като цяло изглежда разумна, но за любовния живот не я слуша главата. Влияе се много от езотерика, астрология, което си е показателно колко е адекватна. Изглежда има нереалистичен идеал за мъж, освен това явно лесно се разколебава.
Като изключим скъперничеството, Йово е повече marriage material (да не кажа, че Фифи е доста далеч). Дано и двамата успеят да преборят съществените си дефицити и да намерят своя човек.

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 19:36 от Vilichka

# 2 569
Пуснала съм си подкаста с Виктор и Кристина на фон и се замислих за нещо.
Още докато течаха първите епизоди и едва-едва се бяха сформирали двойките, Лия от Ергенът 2 тръбеше в подкасти колко лошо постъпва Петър с Кристина в предаването (и казваше, че ще видим какво се случва), като намекваше стабилно, че той има друга връзка. Месеци по-късно Анна-Мария вече най-откровено разказваше по подкасти как той има 6-годишни отношения и всичко в Любов в рая е било театър. В последствие не видяхме нищо подобно, а той тотално отрече за връзката (имал е 6-годишна връзка, но не е в нея от 3 години). Тоест Крисчето най-нагло си е съчинявало фалшива информация, за да не излезе тя виновна, а приятелките ѝ сляпо са я разгласявали? Специално проверих и епизодът е качен преди рождения ден на Габи, т.е. това не е някакъв опит да оправдае връзката си с Виктор.

Може би спекулирам и хората се разделят по всякакви причини, но нещо ми се струва, че Кристина е наточила зъбки към Петър като е чула, че е от котилото на Филип Буков и е бил канен за Ергенът 4 с трима Ергени, смятайки, че е богат и известен, но в реалността е видяла, че е тепърва пробиващ и много зает, затова е решила да тегли чертата. Начинът, по който без капка притеснение говореше за връзките си с Даниел Петканов и Радостин Василев пред камерите и скалъпените статийки, че е гадже с Евгени, когато погледите бяха към него заради обявената връзка на Валерия с Ваньо Алексиев, ме карат да си мисля, че тази жена драпа да пробие в шоубизнеса чрез връзка с известен мъж. Дано ѝ се е получило този път.

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 20:14 от Clouded

# 2 570
Фифа обича лукса и финансовата обезпеченост в мъжа,в което няма нищо лошо,при условие,че тя има свой бизнес,обзавела си е дом извън София,което е похвално.Все пак всичко е постигнала сама без партньор .
Но е ясно ,че търси висок стандарт от другата страна.
На мен не ми харесваше,че вътре показва близост и отдаденост ,а всъщност е имала потенциален партньор отвън(онзи в Италия).Можеше да запази достойнството си и да каже на Йово още в Рая,че не го иска. Какво е очаквала - когато излязат отвън да я привлече с "кинтаци и стотаци" и лъскав стандарт(по Киарчето).Ами дразнеща е,колкото и земна и осъзната да искаше да се представи на фона на простоватите златотърсачки, тя също е била за публичност-да повиши шансовете за контакти и успешен бизнес.
Йовица се просълзи,когато стана въпрос за някакъв подарък,който тя май е изхвърлила.
Останах с едно неприятно усещане от Фифа-мазна,подмолна и прикрита.
Йовица не съм го харесала в нито един момент,но от човешка гледна точка събуди леко съжаление,че е залитнал.

# 2 571
Къщата била “къщичка” с две стаи. Склонна съм да вярва, че малкият Йовчо е ню ню.

# 2 572
Поведението на Йовица е на типичен комплексар.
А Фифа явно не иска да заяви на глас при запознанство,че търси в партньора си финансова стабилност. Не харесвам такъв тип "тарикатки".Създават илюзията,че държат на чувствата и дълбочината, а всъщност луксът е важно изискване и на въдицата им се хващат точно такива комплексарчета като Йово.

# 2 573
Йовица ми се вижда по безобиден от Виктор, Джани  и Красимира, въпреки че не е кой знае какво. За такива класни дами де.

# 2 574
  • Пловдив
И аз чисто човешки мисля, че Йовица е вложил повече в тази връзка от Филипа. С уговорката, че и аз не го харесвам ама никак, да не помислите обратното, но като го сравня с Виктор, Джани,.Красимира ми е по-добре, те са дъно. Колкото и да изглежда възвишена и над нещата, далеч от образа на златотърсачка, всъщност Филипа беше неискрена. Явно е приела да е с Йовица, въпреки че не я привлича и не се опита да се откопчи от него, а всъщност те не са женени за да пробуди някакво негодувание. Което всъщност е доста неприятно поведение, отделно и аз като вас си задавам въпроса как бих била с мъж, който явно не ме привлича и да му давам така да ме докосва. Иначе на фона на Киара, Виктория, Кристина и сие, Филипа ми стои по-добре, но и аз споделям мнението че е прикрита. Разбирам нейното изискване за финансова стабилност, явно не й е било леко със салона й, но пък трябваше да заяви открито позицията си пред Йовица и да не стои за едната реклама.

# 2 575
От подкаста с Виктор и Кристина:
На Криса не й се било случвало да е с мъж, с когото се гледат в огледало на тавана,докато правят секс.
Виктор е на мнение,че хората генерално не правят хубав секс.LaughingНе знаех,че е терапевт/сексолог,освен вс.останало

# 2 576
Е как..те за реклама влизат?!!?
Как да каже на Йово че не го иска, и да изхвърчи незапомнена????
Ама не мислите като ги пишете тия неща
Подесетвам - всички влизат за ефирно време. Всички!!!!! Не за друго. Само за това.

# 2 577
Фифа беше интересна само като имаше заигравка и с Лъчо. Ако връткаше няколко( но не некадърно като Красимира и  Натка), щеше да е запомняща се и интересна
Сега е само снешна

# 2 578
От видяното в каста с Викторчо и Криса, заключх следното :
- тя е тип жена, където я отвее вятъра. Дали е с черен, бенбен или зелен все тая. Важното е тя, да не изпуска нишката, да е харесвана, обичана, обгрижвана.
- Доста ниска топка, евтина жена, която не и мигва окото да се хване с мъж, който само доскоро е бил с друга , та дори, да я познава. Което я прави потенциално " опасна " за всяка нейна позната...
Какво означава това като поведение -  " ние с теб се познаваме, макар и бегло. Аз знам, че ти излизаш с Х. Все ми е тая. След 2 седмици ( грубо казано ), Х звъни, споделя, че се е разделил с моята позната , започваме да се виждаме и за някакво кратко време, аз вече ходя у тях и за още по-кратко време вече той ме е целунал и на мен хич не ми дреме, че той е бил с тази моя позната и че са се разделили " . И тук съм пестелива откъм епитети.
Всички сме били на по 25 или на по 29, изживявали сме какво ли не, аз лично съм бягала цял живот от такова чудо на чудесата, не знам как дори да я нареча тази девойка.

Тук има проблем в ценостната система.

За мен това е жена, тип ботор, на чист диалект. Тя ще ме разбере.
ПРЕЗ ЖИВОТА си, никога няма да доспусна да бъда до и покрай такава жена в близост.
То, какво се оказа, че онази лесната , с тарифата е " по-коретктна " от тази, която уж не е професионалистка  ? Не, тя просто е лесна, обща.
И тук не е въпрос за тихи води. А е въпрос, за лесни жени.
Изключително съм засегната като жена, че такива съществуват и чак сега разбирам приятели мъже, които години са ми се оплаквали какви ку...ви срещат и как се държат с тях и тн.

Като крайната оценка на всичко това е заключението , което кака Криса отговори на един от задаените и въпроси : кой плаща или харчи повече във връзката ?
- Той, ами то е защото той плаща всичко,аз нищо не плащам.

Никакъв друг коментар повече не е нужен.

Повръща ми се, ДЪНО, прикрита проституция, айде ку....варство да го наречем. Криса общата.

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 21:13 от BlackCat12

# 2 579
  • София
Къде гледате подкаст с Виктор и Кристина?

Общи условия

Активация на акаунт