🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 179
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 715
Доколкото може да се вярва, бизнесът вече го е откраднал, а имотните щения са били попарени, защото се е намесил адвокатът на собственичката.

# 2 716
Че не е трябвало така да го изтапанчва по сторита, не е трябвало, но не знам защо имам усещане, че написаното от Филипа е самата истина. Йовица ми прилича точно на хитрец на дребно. Не го харесвах още от предаването.
Явно ѝ е кипнало, след като той я засегна в ПО, а и не само, защото там спомена, че навсякъде, където ги канили, се опитвал да се заяжда с нея.

# 2 717
Никой не защитава Йовица. Grinning

# 2 718
E, на Анна-Мария ѝ е много по-зле носа.
Тотално се обезобрази тази жена, дали наистина се харесва? Имаше чар, сега не е много за гледане, тъжно.
Може ли снимка?

# 2 719
Никой не защитава Йовица. Grinning

Напротив, може да се върнеш няколко страници назад и ще видиш.
Има си и поддръжнички тук.

# 2 720
Е,Филипа се излага.
Все така се случва, голям зор да изложат бившия,излагат основно себе си.
Едва го понасяла, миризливец бил, живеел в кочина, не знам си какво... Филипа, това беше твоят избор.Някак си сега е много грозно отстрани да го плюеш,при все,че ти си го избра и седмици прекара с него (въпреки,че си изпитвала отвращение),че и пръстена му взе.

И какво спечели Филипа с това? 5 клиентки повече. Е,струваше ли си? Rolling Eyes

Много са ми интересни такива. Хем 1-2 месеца са заедно,хем си знаят най-кирливите ризи. Чак пък толкова близки да са били,че Филипа да му знае номерата с години назад?! Не вярвам.
А къде каза така за него?

# 2 721
E, на Анна-Мария ѝ е много по-зле носа.
Тотално се обезобрази тази жена, дали наистина се харесва? Имаше чар, сега не е много за гледане, тъжно.
Може ли снимка?

# 2 722
Ужас… заприличала е на 60годишна с повече от 10 пластични операции по себе си. Как може човек сам така да се загрози не знам.

# 2 723
  • София
На връх Бъдни вечер, тези не се спряха да се плюят.
Няма такава повсеместна излагация. Не си спомням толкова токсично риалити и толкова много компромати и плюене след който и да било формат, камо ли любове.
Смешници. Вече не ги издържам.

Блага в Надкаст. Слава Богу, последен Надкаст.
Чакала не вярвам и той да пусне още нещо, но ще видим.

# 2 724
Доколкото може да се вярва, бизнесът вече го е откраднал, а имотните щения са били попарени, защото се е намесил адвокатът на собственичката.

Не искам да го защитавам, но никакъв бизнес не е откраднал😅Работеше в едно студио за рисуване, а след това той отвори негово собствено такова. Все едно някоя маникюристка да работи в салон и след това да отвори неин собствен и да се казва, че е кражба на бизнес😅
Адоралова, не съм аз определено🤣Той се беше лепнал като гербова марка за мен, какво да го проверявам🤣А и да, грозно е да плюеш там, дето си целувал, затова дори аз в анонимен форум се въздържам от по-обидни класификации. Потвърждавам само факти, които вече излязоха в предаването. А и отричам някои, разбира се.

# 2 725
На връх Бъдни вечер, тези не се спряха да се плюят.
Няма такава повсеместна излагация. Не си спомням толкова токсично риалити и толкова много компромати и плюене след който и да било формат, камо ли любове.
Смешници. Вече не ги издържам.

Блага в Надкаст. Слава Богу, последен Надкаст.
Чакала не вярвам и той да пусне още нещо, но ще видим.
А къде още, освен Надкаста и Чакала нищо не знам.

# 2 726
  • София
Е в инстаграм по сторита и други социални платформи.
Най-токсичния каст 'евър' май ще се окажат райските чеда.

# 2 727
@Daisy___ относно откраднатият бизнес, не ставаше въпрос за “вино и рисуване”, а за снимките с ирисите. Филипа го е качила на стори:

# 2 728
Е то занаят се краде Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 729
Малее, Блага как може да ходи с такива некадърно сложени екстеншъни... Тия нали уж са топ коври? И какво си е правила на лицето, изглежда ботоксикирана на ента.

Общи условия

Активация на акаунт