🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 515
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 940

М/д, не знам защо толкова хора харесват супер много Петър. Мразя я тази дума, защото всеки втори я използва за щяло и нещяло - но за мен той е страаашно фейк. И си мисля, че доста му личи.

Личи си му от километри.Както голяма част от българските актьори преиграва и то много.Толкова изкуствено говори и изглежда, че няма на къде повече.

# 2 941
Има нещо вярно в  това за българските актьори. Някои изглеждат твърде превъзбудени.

# 2 942
Защо се счита, че като държиш цивилизовано и възпитано, си фейк. Дайте всички да сме естествени - да  се обиждаме, вадим кирливите ризи и се псуваме като каруцари.
Той единствено запази собственото си достойнство и това на жената до себе си в предаването.

# 2 943
  • София
Петър преиграва и го му личи, което го прави не чак толкова добър актьор. Иначе браво, че не почна кампания по очерняне на Кристина.

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 09:47 от Yellow_girl

# 2 944
Не смятам Петър за фейк, това са театрални актьори, те по принцип са си такива. Държи се нормално и културно, не е нужно всички да са естествени до ниво чаршафени истории и простотия.

# 2 945
Двойките които се разделиха веднага след краят на сезона, много скоро след като демонстрираха любов и разбирателство, това нападане и откровени обиди са толкова елементарни. Не са първите, нито последните разочаровани от връзка, но  при положение, че явно са били фалшиви вътре защо не запазиха фалша и като излезат и спестят на всички грубостите и нападките. Елементарно възпитание. Животът продължава и след предаването поне да го бяха продължили с достойнство.

# 2 946
За мен лично Кристина и Виктор са в пъти по-добре от Дениз. Нея не я знаех преди това предаване – до към средата ми беше добре, ама сега, като излязнаха всички тези истории за нея, съм леко потресена. Как не я е срам да се показва по телевизията . Ето, и аз научих що за нищожестео е..

# 2 947
Изгледах ги в Чакалкаст. Виктор беше въздържан, доколкото му е възможно, усмихнат, ненапрегнат и му се получи по-добре от Надкаст-а. Кристина също се стараеше, но не става. Докосваха се през цялото време, може и да има химия. Виктор много държеше да се презентира като добър в леглото, чак изтърси, че Дениз го уговаряла да си продължат секса и след раздялата. И още нещо - Виктор бил споделил нещо злепоставящо за майка си с Дениз и тя заплашвала, че ще го разпространи публично. Доста склонна съм да вярвам на тях, не на интерпретациите на Дениз, още повече, че чатовете със заплахи и изнудвания доста след раздялата потвърди и водещата при Чакала. Наглася си ги Дениз, този сценарий явно го играе не за първи път, отработен беше от-до, докато те със спонтанна простота и многословие се опитваха да и опонират в Надкаст-а. При Чакала ми бяха по-аргументирани и убедителни.

# 2 948
Кристина и Виктор да са по-добре от Дениз? 😂
Един дол дренки са (отрепки) това че Кристина е по-прикрита е друг въпрос.
А комплексирания психопат Виктор дори не мога да го коментирам…

# 2 949
Кристина ми е симпатична , но не знам как се е хванала с Виктор.

# 2 950
Изобщо не трябва да заемаме страна в тая грозна история. Не знам какво му е по-агументираното. Видял ли е някой от-до цялата комуникация от самото начало? Защото са ясни и такива манипулатори, които провокират по всякакъв начин и когато човек се защити, започват да го изкарват виновен.

# 2 951
Йовица  е голям комплексар и манипулатор.

# 2 952
  • София
Филипа като има проблем с миризливата уста на Йовица, чий го дири да го целува цяло предаване?

# 2 953
Какъв беше смисъла да фалшивеят вътре, колко са влюбени, колко морални....а като излязоха навън, заредиха големите лайномети. Логика- няма! Да бяха си останали фалшиви и навън, поне достойнство щяха да имат!

# 2 954
Кога и къде Филипа е говорила за миризливата уста на Йовица? Майкооо, до там  ли са стигнали...

Общи условия

Активация на акаунт