🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 406
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 925

Дали не е бъдеща ергенка?

# 2 926
Не е украинката, бърза справка показва, че тя е близка с Мария Николова. Мария украинката роди и си гледа детето.

# 2 927
Може ли някой да преразкаже за тези чатове? Какво пък толкова е направила ?

# 2 928

Дали не е бъдеща ергенка?
Познавам я, има малко дете, раздели се с бащата малко след като роди. Много глуповата, неграмотна, драпа да е известна. Напълно възможно да влиза в ергена.

# 2 929
Скрит текст:
[/quote]
Познавам я, има малко дете, раздели се с бащата малко след като роди. Много глуповата, неграмотна, драпа да е известна. Напълно възможно да влиза в ергена.
[/quote]
Доста неприятна ми изглежда.. за пръв път я виждам. Има една такава физиономия на гаднярка...и и личи че няма много интелект (лично мнение) Корекциите които е направила са я докарали на Мики Маус.
От сега ми е анти, ако участва със сигурност ще се прояви.

# 2 930
  • Варна
Дайте снимков материал, моля 🙏

# 2 931
Шерминетка ви поздравява за Коледа.
Майка ѝ си е... от боя. Братчето е хубавец. Евреина явно е бил симпатичен

# 2 932
Колко млада майка...
И двете й деца са красиви.

# 2 933
Ми сигурно я е родила на 15, те на толкова раждат и сега е малко над 40.

# 2 934
ШерминЪ  явно много се е притеснила,че на нейната възраст още не е излъгала някой билионер .... Rolling Eyes
Както и Благовеста.

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 19:12 от Berussa

# 2 935
Шермин изглежда добре на тази снимка, брат и е много хубаво момче. Тя поне спря с излагациите и обидите след предаването. Дениз и Виктор , Киара и тн се излагат в пъти повече .

# 2 936
Престаряла дори

# 2 937
  • До морето
Е, то няма помен от Шермината на тия снимки, това е някаква нейна анимирана версия. Не ги ли различавате?!?!

# 2 938
  • София
Като почнат с тези филтри... Нали я видяхме на екрана, на моменти направо плашеща. Кой ще излъже

# 2 939
Добре си изглеждат семейството на Шермин.

Тези от Чакалкаст всички съмнителни типове ли ще канят да се жалват там как са изоставени. Виктор, Петър, сега и Йовица.
М/д, не знам защо толкова хора харесват супер много Петър. Мразя я тази дума, защото всеки втори я използва за щяло и нещяло - но за мен той е страаашно фейк. И си мисля, че доста му личи.

Общи условия

Активация на акаунт