🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 22 624
  • 523
  •   200
Отговори
# 465
От ПО днес - Орлин и Нати са още заедно. И изглеждат много щастливи!

# 466
От ПО днес - Орлин и Нати са още заедно.
Но пръстенът е на дясната ръка и водещата ги пита кога ще премине на лявата. И Орлито каза "още не сме на този етап, има време", хахаха. То минала половин година откак й е сложил пръстена.

Натали е напълняла.

# 467
Натали е абсолютна сладурка 😍 Изнесе сезона след излизането на Шафрантин. Трудно й е било сред змиите със сигурност, но устоя на нападките и агресията с достойнство. Нека са щастливи с Орлин, макар аз да харесвах повече двойката с Тихомир. Хубав сезон, за мен най-добрият до момента заради разнообразните сюжети и различни персонажи. Браво и на Тушев

# 468
Ама и водещата как я захапва🤓🤓🤓🤓 Личи си, че не я харесва

# 469
Свежо,младо и хубаво момиче е Натали. Това,че не изпитва злоба е голямо предимство пред всякакви типажи. Мъжете винаги ще я преследват, жените ще съскат.
Наистина има прилика с Орнела Мути Simple Smile

# 470
Свежо,младо и хубаво момиче е Натали. Това,че не изпитва злоба е голямо предимство пред всякакви типажи. Мъжете винаги ще я преследват, жените ще съскат.
Наистина има прилика с Орнела Мути Simple Smile
И с Тейлър Суифт 🙂

# 471
Не мислех, че тук има толкова мамИ, които вярват в Дядо Коледа.GrinningGrinning

# 472
Много бързо говори Натали, направо ... скороговорка, бие рекордите на Орлин. Че той е шампион по неразбираемо говорене.

# 473
Тези добре, а другите кога???

# 474
Много неприятна водеща, много…

# 475
Ще ги точат до края на седмицата сигурно

# 476
И кое и е неприятното на водещата днеска ?

# 477
След като Евгени и Валерия се оказаха фалшиви, а изглежда ха наистина толкова влюбени, не само на финала, но ги наблюдавах отблизо на неговия концерт в Летния театър, след като те така елементарно се пръснаха по пътя си, не вярвам на никого. (но и толкова съм гледала след Ерген 2).На Орлин му вярвах, че има чувства, но не и на Натка. И не вярвам, че са заедно, а дори да са, едва ли е нещо сериозно и за дълго.
Всички ми бяха смешни и изкуствени на церемонията, обаче със сигурност всички изглежда ха удовлетворени, че са сбъднали детската си мечта - от нищото да ги вземат за артисти в сериал. Това по - скоро им беше изписано по физиономията, "даваха ги в главната роля".

Както каза Виктория-на всички най-много 5 месеца давам, но и толкова е много май.

Оня, италианецът беше една от най-неприятните личности, но браво че до момента е задържал приятелката си. А тя за мен е най-стойностна та жена в шоуто. За миг не се поколеба да тръгне след него, но твърдо заяви "Отиваш да се извиниш и тогава събираме багаж" (по памет цитирам). Т е, даде се да разбере, че е до него, но само ако споделя ценностите и. Не е безгласна буква, нищо че иначе си мълчеше. А можеше да остане и да си ги върти всичките мъже, щяха да се изколят за нея.

Ами, това е. Време е да си вземем торбичките за хляб и всеки по пътя Joy 🍞

# 478
Водещата счупи тъпомера. Според нея другите мислили Орлин за гей вероятно заради обеците.

# 479

Сигурно искаха да започнат, или поне покажат, единствената оцеляла двойка 😃 . Ще видим утре дали 'разпадналите се' ще ги канят изобщо

Общи условия

Активация на акаунт