🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 22 624
  • 523
  •   200
Отговори
# 480
Тушева работа...

Без коментар за финала

# 481
Искам водещата да пита Наталѝ за майка й, за пропуснатото обаждане.

# 482
Водещата счупи тъпомера. Според нея другите мислили Орлин за гей вероятно заради обеците.
Толкова си може, явно. Евала, че Орлин отговори с усмивка, аз нямаше да се въздържа.

# 483
  • София
Сладури са и дори да не успеят до сватбата, пак ще са най-здравата двойка. Чудно ми е водещата дали ще засича така Габа за отвратителното й поведение?

# 484

Калоян качи тези снимки днес, а на Маги постът е от миналата седмица.
Ох, защоооо…..

# 485
Сладури са и дори да не успеят до сватбата, пак ще са най-здравата двойка. Чудно ми е водещата дали ще засича така Габа за отвратителното й поведение?
Да, най-вероятно ще стои и ще се хили неадекватно, когато Габриела дойде. Щеше да е добре ако Венета беше още тук, поне интервютата щяха да са по-обективни.
Иначе аз искам да дойде другарски съд когато викнат Дениз и Виктор, както беше миналия сезон с Мартин и Даниела.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 11:54 от Butterfly_🦋

# 486
Уф, горкия Калоян. От трън, та на глог е положението.

# 487
Уф, горкия Калоян. От трън, та на глог е положението.
Защо? Какво ѝ е на Маги?

# 488
Искам водещата да пита Наталѝ за майка й, за пропуснатото обаждане.
Много ми е интересно във форум за майки какво е това ровене в семейства на участници. То не беше това ровене с бащата на Даниела, пък майка ѝ защо не отишла и НН залитна да обсъждам там, сега това.  Едно е като майката на Косара да са взели участие - вече можем да коментираме, но хората са се дистанцирали поради една или друга причина, защо трябва да се рови.

# 489
Същата златотърсачка, само че по-прикрита и обрана. Не я харесвам. Онази Екатерина май беше, повече щеше да му отива.

# 490
  • София
Маги и Калоян нямат ли 12 години разлика, струва ми се много, нея я виждам до някой по-улегнал мъж, вече утвърден.

# 491
Както и вчера изразих съмнения, те днес се потвърдиха: Натали сподели в интервюто в „Преди обед”, че това „е реалити формат и тя знае къде се намира”; дори забавеният говор и „бебешкото” звучене били преиграни и включени нарочно. Коментира и синхрона след прочитането на писмото към нея от Тихомир („май той е правилният избор”), казано с цел да се обърка зрителят.

Пълен сценарий си е било. Тя е искала да си остане до самия край, а продукцията е търсела сеир. Е, БГ мами, коментирахме 3 седмици пълен нескопосан и елементарен телевизионен фалш.

# 492
Е, сега, това си е в реда на нещата. Нормално, все пак е тв формат, ако не е режисирано на моменти, то ще е пълна скука. Трябва да има работа и за режисьорите и сценаристите, все пак. 😀
Кое пък толкова ви учудва, сякаш някой вярва на абсолютно всичко, което гледа/чете в наше време…

# 493
За мен се поизмъкна малко Натали. Орлин си беше сериозно разклатен и рева на няколко пъти.

# 494
И аз не вярвам, че всичко е било сценарии, но ако е така значи са много по-добри актьори от Петър Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт